Понеже тотално не знам какво да правя и съм объркана е меко казано, реших да споделя.
Много ще се радвам да чуя какво мислите, вие какво бихте направили на мое място и дали на някоя вече това се е случвало.
Имам следния проблем: с мъжа ми сме заедно от 10ина години, по принцип винаги интимността е била рядко, той не е "стандартен" мъж сам да си поиска, даже намеци не прави. Но от 2 години насам положението стана още по-зле - тотална липса на интимност, даже няма и най-малък сигнал от негова страна, буквално сме добри приятели живеещи под един покрив - иначе той се грижи за мен, гледа да съм ок и тн. Много пъти аз съм повдигала темата, всеки път казва, че това ще се оправи и се оправдава колко му е стресираща работата. Била съм и постоянно уморена, нямало живинка в мен и тн. Ами и аз също блъскам в работата, как да съм!
При последния опит да поговорим каза, че една причина да не иска е, че аз не изглеждам толкова добре - което е абсурд, защото аз много се поддържам и имам добра фигура, не съм се "запуснала", даже много други хора ми правят комплименти.
Това вече ми дойде в повече и реших да пиша тук.
Благодаря на всички, които искат да помогнат!