Къде да намеря такъв мъж

• 16 943
  • 476
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Ще я научим на азбуката и на мекото, смисленото в живота, ако трябва, и ще я вкараме в правия път, но изискванията й за мен са нормални, бидейки самата тя такава.

Подобен типаж, ако се развива от момиче/млада жена ще стане след 10-15 г. жена с "претенции с покритие", което й го пожелавам, но с годините няма да й е по-лесно да намира подходящ, защото всички около нея ще са вече я омъжени/женени, я дундуркащи колички вече, а тя толкова ще е вдигнала критериите, че всяко мъжче ще й се струва посредствен.

Не е казала, че иска да се омъжва и да ражда веднага.
Иска гадже, партньор, със сигурност и секс й се прави, нормално.
Оттук се започва.

# 16
Няма как да знаем къде да си намериш Нелигльо с хубава професия. Щом всички около теб са такива, може би те пък те възприемат за скучна. Хората на тази възраст си живеят живота и ни най-малко си мислят за сериозни отношения, с деца и отговорности.

# 17
  • София/Севлиево
Като прочетох изискванията за мъж веднага ми изплува образа на ММ(добре че не се интересува от други , освен мен,и е 45+ ,доста над търсеното).Но той си беше такъв и на 26,когато се запознахме,почти не се е променил.А аз пък нямах никакви очаквания нито към професия,нито към нищо(иначе нямаше да отида на среща на сляпо т.к.се запознахме по интернет).Та да-аз или по-скоро моят половин ме откри в един сайт за запознанства.Аз бях на 21 и до този момент не бях имала по-сериозен приятел.В последствие се оказа,че и аз съм най-сериозната за него и единственото момиче, което някога е представял на родителите си.Хубавата му работа е само бонус (и е благодарение на труда, който е положил, докато е учил)...

# 18
Съвсем нормално питане от млада жена, не разбирам някои, защо я критикуват.
Интелигентна, образована, няма някакви извънземни изисквания - да не пуши например, какво толкова.
Масово мъжете са се превърнали в женички, които искат някой да ги ухажва и да се бори за тях - предавания от типа на Ергена подхранват тези илюзии.
Реално жената си казва изискванията и те са буквално базови.
Ако питате един мъж той ще има поне 20 изисквания - да е красива, със силикон тук-там, да не е много умна, да си мълчи, да готви като мама, да пере без да се оплаква, да работи  и да изкарва много пари, ама да е и отлична домакиня пак като мама, да глади чорапите, да поддържа къщата, да не досажда на мъжа си с оплаквания, искания за подаръци или по какъвто и да е начин да го включва в ремонти, плащане на сметки и семейни ваканции, изцяло да поема грижите за децата от зачеването през раждането до навършване на пълнолетие на същите, като мъжа не бива да бъде закачан дори когато децата са болни или имат други нужди и т.н. и т.н.
Лошото е, че тези съвременни млади "мъже" се възпитават от разни маминки, които са ги разлигавили до безобразие.
Гледам около себе си и е пълно само с такива.
Така че, мило момиче, не знам къде ще срещнеш подходящ мъж, който да е наистина мъж и пораснал не само физически, но и ментално за пълноценна връзка.
Дано имаш голям късмет, пожелавам ти го!

# 19
  • Наблизо
Моят съвет е винаги един и същ-оглеждаш се докато си студентка.После е по-трудно.
Иначе изисквания,няма лошо,но досега до какво са те довели.Имала ли си връзка или чакаш да дойде “правилния”?
Ревокър дава добри съвети
-излизай,оставяй се да те свалят,влез в апликации и прави секс.Млада си още,има мегдан да се получат нещата и гледай в перспектива.Костюмчо с желание за 3 деца и изкарваш 5000лв най-малко ,освен ако не се целиш в 30+ дори 40,няма или много трудно да стане или е някой смотаничък,а ми звучиш като да търсиш някой с избор все пак.
Гледай да живее сам,а не с мама,да има образование (ама не задължително висше с префърцунено заглавие с маркетинг вътре,може и водопроводчик,строител и тн) и да работи и да виждаш желание за развиете.
Другото само ще дойде,щом има това.

# 20
  • София
Работата ми ме сблъсква с много млади мъже във възраст 23-30, тоест току-що завършили по моята специалност (пиар и маркетинг). Търсени са, за да дадат "младежки дух" на поостарели представи и идеи, затова ги наемат като топъл хляб.
Не отричам, че има разни принцеси с внимателно оформени бради и нереални очаквания, но в масовия случай това са съвсем нормални млади мъже - интелигентни, поддържани, амбициозни и интересни. Което ме навежда на мисълта, че авторката може би не е в подходящата среда и компания.
Онези с изискванията за силиконки без ум са фитнес батките, които по цял ден висят на едно наргиле, едва са изтикали гимназия, ако учат висше - то е проформа. Извинявайте, само че на тези на челото им е изписано да се бяга надалеч от тях. И по мое време ги имаше и пак чувах "Ау, мъжете в България заминаха, няма вече свестни", защото големи групи от тях седяха по кьошетата, пушеха трева и носеха непрани дрехи. Е, мъже се оказа, че има и още как.
На 23 животът е пред авторката, а тя вече обикаля със списък в ръка. Няма нужда.

# 21
Моят съвет е винаги един и същ-оглеждаш се докато си студентка.После е по-трудно.
Иначе изисквания,няма лошо,но досега до какво са те довели.Имала ли си връзка или чакаш да дойде “правилния”?
И майка ми така казваше. В студентските години има избор на подходящи и свободни мъже (с добра професия). И имаш време за свалки и лИбов. Почнеш ли работа, изборът рязко спада.
Мъжете и на 35 г. пак могат да се влюбят в студентка, но при жените това е голямооо изключение.

Авторката е само на 23 има време пак да стане студентка. Но тъй като основната цел е да намери подходящи мъже, трябва планиране.
Специалност - по-възможност по-мъжка. Например нещо инженерно, ИТ. Не е задължително да е престижен университет, може и нещо по-лекичко. Основната цел е намиране на мъж, знанията са само бонус. И не е задължително да го завърши.
В днешно време може да запише магистратура - втора, трета, докато намери мъж.
Ако българите са й лигави, може да запише нещо в чужбина - Германия, Нидерландия (да прегледа под-форума за образование).
Вариант е да запише и курс за език. Там ще има и по-възрастни и женени, но все пак има и свободни. И още един език винаги е от полза.

Ако търси по-зрели мъже, няма проблем пак може да се свърже с виУтУ. Да стане организатор на алумни клуб на нейната специалност/факултет. Да организира редовни срещи (всеки месец или на 3 месеца), годишни балове и т.н.

# 22
Хората трябва да се запознаят някъде, като за начало. Въпреки отчаянието на човешки ресурси - това често става на работа, примерно. Казваш, че спортуваш, е, във фитнеса трудно ще завържеш съществен разговор, като повечето хора бързат и са съсредоточени, но можеш да пробваш с преходи, маратони (много са модерни) и подобни събития. Приложенията също са вариант, но там трябва да отсяваш.

# 23
Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.

Не, че нещо, но шанса е нищожен. Запитай се колко души ще покрият изискванията в България. След това колко от тях ще са неангажирани...

# 24
Няма как да знаем къде да си намериш Нелигльо с хубава професия. Щом всички около теб са такива, може би те пък те възприемат за скучна. Хората на тази възраст си живеят живота и ни най-малко си мислят за сериозни отношения, с деца и отговорности.
Те го живеят, но много от тях имат и сериозни връзки. Мои приятелки още 20 са търсили любов, но именно със сериозен мъж, което и авторката търси. Малко по-голям трябва, да, 5-7 г. И имаха деца на 27-8, тоест след години заедно живеейки и споделяйки живота си по концерти, пътувания, барове. Не са правили деца на 23. Не разбирам какво се чудите на момичето, ако на 35 още е сама ще я питате къде бля, всички са женени. Тя не търси да се жени и ражда утре, а сериозна връзка, нещо, което голяма част от връзстниците й не могат да предложат. На тази възраст общи познати, братя на нейни приятелки.

И как ще е шанса нищожен ... напълно базови изисквания са. Тя не е казала, че търси милионер или да има определена марка кола.

# 25
  • Out of the Mix
...Масово мъжете са се превърнали в женички, които искат някой да ги ухажва и да се бори за тях - предавания от типа на Ергена подхранват тези илюзии.
Реално жената си казва изискванията и те са буквално базови.
Ако питате един мъж той ще има поне 20 изисквания - да е красива, със силикон тук-там, да не е много умна, да си мълчи, да готви като мама, да пере без да се оплаква, да работи  и да изкарва много пари, ама да е и отлична домакиня пак като мама, да глади чорапите, да поддържа къщата, да не досажда на мъжа си с оплаквания, искания за подаръци или по какъвто и да е начин да го включва в ремонти, плащане на сметки и семейни ваканции, изцяло да поема грижите за децата от зачеването през раждането до навършване на пълнолетие на същите, като мъжа не бива да бъде закачан дори когато децата са болни или имат други нужди и т.н. и т.н.
Лошото е, че тези съвременни млади "мъже" се възпитават от разни маминки, които са ги разлигавили до...
Тотален ужасон.
Е, как можа да напишеш всичко, което е обратното на мен, както и на търсеното от авторката. LaughingJoy
Моите "20 точки" са коренно различни.

Ако търси добър фитнес, голям, с голяма посещаемост от все готини пичове, оборотни, Пулса в Младост.
Но не съм много сигурен дали от нейния типаж ще има.
Иначе аз лоша мадама там не видях от десетки трениращи (клинче до клинче) докато бях на СПА наскоро.
Една ме заглеждаше и хвърляше нишани, но се правех на луд, защото не бях сам, а и вече не съм свободен електрон.

Ще продължа с дискусията, ако девойчето започне да участва активно, да споделя, коментира, и влезе в диалог с нас - участниците в темата й.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:36 от Revoker

# 26
бе само около мен ли е пълно със съвсем нормални свестни мъже?

Първо почти всичките ми ИТ колеги са поддържани, спортуващи, умни и не бих ги нарекла лигльовци.(25-40 години диапазон)

ММ е по малък от мен (28) , неговите приятели също са хубави, умни и поддържани.

Не знам къде ги намирате тези лигльовци, дори не съм сигурна какво се визира под "лигльо"

Ергенът не е представителна част на българските мъже Grinning

# 27
Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.
Като изключим посочената възраст 25-30, която търсиш,направо ми идва да те запозная със сина си. Не пие, не пуши, не ходи по дискотеки, тренира, обича природата, спорта, интелигентен и с чувство за хумор. Има и професия от гимназията , но не я упражнява защото е студент в друга специалност. На 20г е.

Дотук шега, но няма как да не ми прави впечатление, особено от деца, които познавам от бебета, от училището на детето и от занимания, че днес като че ли младите хора се намират по-трудно. Спонтанни те запознанства са рядкост, дори негласно има обществена неприемливост непознат да те заговори.Включително и във форума имаше подобна тема. Разчита се много на СМ, но те са нож с две остриета, защото рядко се получава реална представа. Някак, не са си интересни младежите. За мен е странно и малко тревожно, но не е изключение днес на млада възраст да ти е трудно да намериш сходна душа.

# 28
Пробвай със сайтове за запознанства. В този възрастов диапазон вече са все там. Слагаш много филтри и излизат добри партии. Във фейсбук дейтинг например има опция да търсиш хора с образование, които не пушат, отбелязваш и чужди езици, възраст, височина, какви взаимоотношения търсят и т.н и излизат сравнително адекватни мъже, със сигурност по-сериозни от тези, които ще срещнеш в някоя дискотека.

# 29
  • Out of the Mix
Сикнес, колко ви е разликата с мъжа ти?
Щото, ако кажеш 1 г. или 16 месеца, сте си набори, и не се брои. Wink

Общи условия

Активация на акаунт