Първо искам да се извиня за правописните грешки, които сигурно ще допусна.
Историята ми е следната: На 27 години съм и си имам или по скоро имах приятелка на 26. От 5 години сме заедно и от 2 живеем заедно. Между нас няма никакви проблеми, не се ревнуваме държим се прекрасно един към друг почти не се караме а като се караме са някви дребни неща. Има едно нещо което обаче е между нас което аз не мога да търпя. Връзката която приятелката ми има с майка си и сестра си.(повече майка и) Значи чуват се постоянно от сутрин ставане до последно съобщение вечер преди лягане говорят си пишат си, а майка и идва на гости сигурно 10 пъти в годината за по минимум 10 дена.(живеем в чужбина) Майка и е богата жена, изкарва много пари и много глези дъщерите си. Аз това не го харесвам защото имам чувството че по този начин тя не им дава да порастнат. Предния път когато бяха дошли на гости нещата ескалираха когато имаше спор между мен и приятелката ми, но майка и сестра и го водеха с мен а приятелката ми не. Помолих ги да не говорим на тая тема и че искам да го обсъждам единствено с моята приятелка. Изкараха ме че съм им говорил надменно и грубо а сестра и на мойта даже и ме напсува. Аз си събрах малко багаж и си тръгнах а като те си тръгнаха се разделихме. От много време се чувствам така. Чувствам че майка и е по важна от мен и че аз нямам никакъв глас.
Кво да правя, имаме прекрасна връзка и много се обичаме обаче това едно нещо не знам дали мога да преглътна. Приятелката ми казва че осъзнава и че ще направи промяна, но аз пак виждам как си пишат постоянно и как всъщност нищо не се променя.