Неразбиране от страна на свкъра

• 670
  • 23
  •   4
Отговори
Здравейте на всички.Имам проблем с свекър ми(или поне така си мисля)
По принцип е добър човек и винаги съм се разбирала с него,но от както диабета му напредна и остана без работа стана много кисел.Всички са му виновни.Какъвто и съвет да му се даде все сме го редели все му казваме как да живее.
Проблема ми обаче е че той има и гъбички по ноктите на ръцете.Затова спрях да пускам децата у тях.Той отказва да се маже кисне и каквото и да е.И сега от както на Коледа му казах,че и на другата ръка е хванал гъбички и трябва по сериозно да се маже той спря да ми говори.Не се чухме нито за Нова година нито за нищо,а живеем на една улица.Едимствено един път с мъжа ми говори и това е.Сърди се на мен на свекърва ми (защото и тя му повтаря че трябва да се лекува)и сега ми е тъпо и ме знам какво да правя.Аз ли съм лоша,че си пазя децата той ли е станал кисел старец..Не знам,но някога много се разбирахме..или всичко е било лицемерие от негова страна..

# 1
Да разбирам ли, че според Вас това, че не иска да си лекува гъбичките има общо с това, че му се е развил диабета!??

# 2
Не.Поради диабета и болен черен дроб не може да пие лекарства за гъбички.Но отказва и да се маже или кисне.Просто  неглижира гъбичките...а се сърди на мен,че не пускам децата у тях.А на мен ми е неприятно и не знам как да го вразумя.

# 3
  • София
Остави го да се сърди.

# 4
Няма как да вразумиш възрастен човек, а и не е твоя работа. Твоя работа е да се грижиш за децата си.
А в цялата тази картинка, къде е мъжът ти и не е ли негова работа да се разбере с баща си?

# 5
Не ти е работа да вразумяваш който и да е било.
Опитваш 1-2 пъти и приключваш иначе става досадно.
Децата вече са твоя отговорност. Той да се цупи колкото иска.

# 6
Всеки опит на мъжа ми да говори с него свършва с скандал.Само с мен не се е карал,а просто спря да ми говори.
Остави го да се сърди.
Чувствам се неприятно от това.Просто винаги сме се разбирали добре и сега изведнъж кво му стана ме знам 😐

# 7
  • София
И тримата сте опитали, не се е получило, да се цупи. Здраве да е. Не е нужно всички да ни харесват.

# 8
Много вероятно, освен диабета да е отключил и друго заболяване, което още не е диагностицирано. Или да е в някаква форма на депресия. Една такава промяна, при сговорчив по принцип човек, говори за сериозен проблем.

# 9
Много вероятно, освен диабета да е отключил и друго заболяване, което още не е диагностицирано. Или да е в някаква форма на депресия. Една такава промяна, при сговорчив по принцип човек, говори за сериозен проблем.
Няма как да знаем.За не го лекарите с измамници.

# 10
Всеки си е  на къщата, какъв ви е проблемът на вас да си живеете по свои правила всеки? При сериозни болести само до гъбички му  е на човека
 Леко съмнение ,че  децата се гледат там, в неговата къща от свекървата.  И става проблем, не негов,   а ваш.

# 11
  • София
А тези гъбички заразни ли са, че е такава драма?

# 12
А тези гъбички заразни ли са, че е такава драма?
Вие как мислите? Особено тези на ръцете се предават най лесно.

# 13
Заразни са.

# 14
  • София
Зависи от вида на гъбичната инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт