Интернет увлечение

• 6 810
  • 179
  •   1
Отговори
# 165
То е невъзможно по вина и на двете страни. И човек като се представя онлайн, информацията е непълна и понякога откровено невярна, макар че може и просто да не се усеща че го прави а не винаги да е нарочно подвеждане. И отсреща кое как се възприема и кое се доизмисля пак не е ясно. И общуването е при много ограничени обстоятелства, а не както на живо евентуално в различни ситуации, онлайн е изолирано. Изкривява се картинката, тя просто няма как да е обективна.

# 166
  • По света и у нас
А той защо не те е блокирал ?

# 167
Много е трудно човек да си намери някой, който ще е еднакъв онлайн и офлайн.
Граничи с невъзможното направо.

Напълно е възможно.
Ама въпрос на късмет.
Има хора си отговарят на това което са онлайн, други не.

# 168
  • София
За мен е абсолютно невъзможно. Просто онлайн нищо не може да се усети, камо ли присъствие, излъчване, ръст, глас...

# 169
Много е трудно човек да си намери някой, който ще е еднакъв онлайн и офлайн.
Граничи с невъзможното направо.
Затова бързо трябва да се излезе от екрана. Запознанство онлайн е ок, но не и опознаване онлайн.
Само че зад екрана е по-безопасно, никой не може да ги нарани или отхвърли, ако стане нещо един бутон и айде. Отделно няма нужда да полагат усилия, може да не си се къпал цял ден и да не си си измил зъбите и това няма да има значение, не е нужно да ходиш някъде, да купуваш цветя, та отделяш време, може да правиш и още неща докато чатиш...
Иначе онлайн запознанствата понякога са успешни и дават надежда на хора, които не са си намерили половинките в университета, на работа и после изведнъж започна локдауна и на повечето ми познати най-хубавите години. Едни се възползваха и родиха деца, защото така или иначе не пътуват, други не се отчаяха и започнаха с онлайн запознанствата ..вярно има доста плява, има и женени и даже си казват, както в случая с авторката. Но има и нормални хора вероятно, по-срамежливи. Аз съм правила приятелства с жени, от запознанство онлайн и до ден днешен сме приятелки.

# 170
Ето защо е необходимо бързо да се премине към реални срещи и комуникацията да продължи в тет-а-тет формат. А тук човекът просто премахва напрежението, задоволява егото си, малко се забавлява и се връща при семейството си. И авторката остава без нищо

# 171
  • Далечният изток
Ами не е лошо и тя така да приема онлайн отношенията - като нещо за забавление, за сваляне на напрежението, хахо хихи, лафче и толкова. Тя за любов говори, божеее...

# 172
Елора, вие да не сте хакер, за да сте влизали в профила ми, да сте чели случайно колко често и какво му пиша ?
Ей така наизуст някой да си говори колко често се натискам на някого е много забавно. Как без да знаете, решихте , че войнствено преследвам и гоня ?
Аида, аз от доста време му се възхищавам и затова се почувствах увлечена. Проектиране на нуждата от обич върху непознат- просто илюзия.
Даже и разследваните и заподозрените в престъпно деяние са невинни до доказване на противното!
А вие как така знае колко съм досаждала на някого, та даже в някаква мания ме обвинихте.
Моля модератор да заключи тая тема.
Излишно някой да си чеше крастата на мой гръб колко съм ненормална, без дори да ме е виждал!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:20 от Mysadness123

# 173
  • Между гори и планини
Ти всичко си каза сама. Ние пък имаме въображението 😂

# 174
На моменти чатовете са били само забавление.
Едва ли  на някой му дреме, но само два пъти съм го канила на кафе.
Не съм му писала всеки ден, със сигурност.
Не знам защо не ме е блокирал- толкова  е видял, че съм го ограничила.
Имам си голямо въображение, това е причината толкова лесно да се поддавам.
Впрочем, никога не съм вярвала, че е възможно да харесаш някого по видеа, чатове и тн. Даже когато харесвах Take that като тийн, съм знаела, че е само мечта.
Но пък с тях не съм писала...
Просто той винаги ме е държал на тръни с някакви закачки, понякога заяждане, понякога доста приятно или приятелско отношение. А и интелекта и чувството за хумор, и интересните теми за разговор.
In fact, пиша с един друг- разведен е, шофьор, но няма никаква интелектуална стимулация. Готин, добър, ама нямаме интересни теми...
Моля да заключите темата!!!

# 175
  • София
Ахаа, ама тебе си те влече онлайн флирта!
Така кажи!

# 176
  • Между гори и планини
Чакай!
Кажи поне кой ютуб канал е, да го видим и ние този неустоим мъж 😂 много ми стана любопитно 😊

# 177
Оставила бомбата и си тръгна 😅

# 178
Елора, вие да не сте хакер, за да сте влизали в профила ми, да сте чели случайно колко често и какво му пиша ?
Ей така наизуст някой да си говори колко често се натискам на някого е много забавно. Как без да знаете, решихте , че войнствено преследвам и гоня ?
Аида, аз от доста време му се възхищавам и затова се почувствах увлечена. Проектиране на нуждата от обич върху непознат- просто илюзия.
Даже и разследваните и заподозрените в престъпно деяние са невинни до доказване на противното!
А вие как така знае колко съм досаждала на някого, та даже в някаква мания ме обвинихте.
Моля модератор да заключи тая тема.
Излишно някой да си чеше крастата на мой гръб колко съм ненормална, без дори да ме е виждал!
Хакер не съм.
Всичко си е написано от теб.
Оттам са ми заключенията.

# 179
Моля да заключите темата!!!
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт