Facebook / Фейсбук – 8

• 33 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Хора, ако дам на някой приятел unfollow, аз няма да виждам, но той ще вижда ли моите публикации?

# 16
  • София
Да, разбира се.

# 17
В миналата тема писах, че се опитвам да превърна профила на мой близък, който почина, във възпоменателен.

Най-сетне го преобразуваха.

Накарах мъжа ми да пусне заявка също. Може би това свърши работата.

Ако някой опитва и не успява. Помолете и друг човек да пусне заявка.

# 18
  • Пловдив
Преди имаше опция, да се видят как изглежда профила за тези, които не са ти приятели... Търся, търся и не я намирам сега - премахнаха ли я пак или просто не мога да я открия

# 19
  • София
През телефона: отваряш си твоя профил, вдясно избираш 3те точки, след това "view as". При мен си е активна опцията.

# 20
може да е писано по-рано, но ви следя от 2-3 седмици, за което се извинявам.
Има ли начин да се види кой е гледал профила на даден човек и кога?

# 21
може да е писано по-рано, но ви следя от 2-3 седмици, за което се извинявам.
Има ли начин да се види кой е гледал профила на даден човек и кога?
Не, няма такава опция.

# 22
на ФБ защо от нов профил виждам на даден профил само профила, но БЕЗ нищо. иначе от друг профил си има постове, 1-2 снимки, местоположение, пиши, добави приятел.

# 23
"Rebel Rebel (innasn)Rebel Rebel (innasn)# 71923 май 2024, 21:24 ч.
Цитат на: Zanet в ср, 22 май 2024, 02:52
"
Скрит текст:
Моля, моля, моля!
Вече не знам какво да направя...
Имам приятели, които нито са ми в "любими", нито го следвам, но основно от тях получавам известия.
Писах преди, че съм разприятелявала човек, за мое учудеане пак получавах известия от него.
Какво е това?
Няма нужда да разприятелявате. Достатъчно е да изберете опция Unfollow и известията приключват. Доста селфи манияци сред приятелите ми успях да огранича, за да не виждам безкрайното качване на снимки и постоянно да ми дрънкат известия. А ако един ден промените решението си, можете отново да последвате човека и публикациите му да започнат да се появяват на стената Ви. Ако все пак, искате да продължите да виждате публикациите, но да не излизат известия, нямам решение."

Благодаря, благодаря!
Ънфолвъм ги и въпреки това продължават известията и публикациите.
Затова и писах тук.
Правя го и от лаптоп и от лайт версията, не спират.
За сметка на това от "любими приятели" и следвани известия не получавам. Joy
Тотално объркани алгоритми.

# 24
  • Варна
Какво според вас означава това в месинджър? Някой е писал нещо и го е изтрил или друго?

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 21:35 от karie

# 25
Случвало ли ви се е да пишете в общ чат на някоя група и коментарът ви дори да не бъде споделен,а премахнат и като причина за това да е посочено,че целите с него да привлечете повече лайкове и последователи(в един от чатовете на инвитро групите обяснявах на притеснени бременни,че поставянето на инсулин не е страшно,нито вредно,и получих това известие, което ме озадачи)...Никога за нищо за почти 15 години не съм получавала подобно нещо...
Търся си кола и си шервам обяви,които са според критетиите ми.Видимо само за мен. Одеве получих съобщение,чеми е изтрит пост с такава обява,щото съм целяла лайкове и там същите глупости изписани.
Имаше и форма за обжалване.Попълних,щели сме да се чуем скоро с фейс😁

# 26
Здравейте. Моля ви помогнете. Тази вечер, преди около час разбрах, че Фейсбук профила ми е заключен. Нямам никаква представа защо. Изписва ми, че е засечена необичайна активност през моя профил. Аз не съм особено активна във Фейсбук, влизам само от телефона ми, до който никой друг освен мен няма достъп - това е 100% сигурно.
Като казах, че не съм много активна, имах предвид, че рядко публикувам постове, но иначе всеки ден влизам да чета.

Опитах да си отключа профила, изпращаше ми кодове на е-мейла, които аз въвеждах, после опитах да кача снимка, но така и не успях да го отключа.
Моля за вашата помощ, който е имал такъв проблем нека сподели.

# 27
Случвало ли ви се е да пишете в общ чат на някоя група и коментарът ви дори да не бъде споделен,а премахнат и като причина за това да е посочено,че целите с него да привлечете повече лайкове и последователи(в един от чатовете на инвитро групите обяснявах на притеснени бременни,че поставянето на инсулин не е страшно,нито вредно,и получих това известие, което ме озадачи)...Никога за нищо за почти 15 години не съм получавала подобно нещо...
Търся си кола и си шервам обяви,които са според критетиите ми.Видимо само за мен. Одеве получих съобщение,чеми е изтрит пост с такава обява,щото съм целяла лайкове и там същите глупости изписани.
Имаше и форма за обжалване.Попълних,щели сме да се чуем скоро с фейс😁
Пращай си ги в чата. Като избереш изпращане в месинджър напиши в търсачката твоето име и изпрати.
Аз така си имам чат със себе си, където си пращам важни неща Grinning

# 28
  • София
Благодаря за новата тема. Интересува ме следното - като си вляза в профила на фейсбук пре телефона ми се дава ,че имам непрочетено съобщение от месиндъра а няма таккова.... дразни ме и как бих могла да го премахна? ( дано да съм обяснила добре)

# 29
Благодаря за новата тема. Интересува ме следното - като си вляза в профила на фейсбук пре телефона ми се дава ,че имам непрочетено съобщение от месиндъра а няма таккова.... дразни ме и как бих могла да го премахна? ( дано да съм обяснила добре)
Влизате си в месинджъра.После горе вляво натискате на Chats /сигурно ще ви свети червено там/ и после пак горе вляво натискате Massage requests и там ще трябва да ви излязат непрочетените

Общи условия

Активация на акаунт