Facebook / Фейсбук – 8

• 33 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Ако потребител напусне месинджър група, остават ли неговите съобщения, коментари и харесвания в групата? Или изчезват с неговото напускане?

# 46
  • Sofia
Искам да разбера facebooka на човек ,на който знам работното място .....възможно ли е?

Можеш да намериш всеки един човек, стига да имаш добра улика и да умееш да търсиш правилно.
Фирмата, в която работи, има ли страница или някакви "следи" във Facebook пространството?

# 47
Ако му знаеш първото име опитай в търсачката да въведеш името му или само първата буква от него - търсене, в дясно плъзни към хора и най горе в дясно по Месторабота въведи името на фирмата.

Вариант е фирмата ако има страница и да ѝ прегледаш на няколко публикации реакциите. Аз така съм намирала хора.

Друго което се сещам, ако знаеш някой, който би могъл да ви е общ познат и от листата му с приятели да го намериш.

# 48
Изпуснала съм новата тема. Blush
Въпрос - от няколко дни не виждам самите публикации, а само коментари. Публични са, ако има значение.
На някой случва ли му се?

# 49
  • София
Да, пак се появи този бъг. И аз виждам празни публикации.

# 50
Днес вече съвсем се е смахнал фейса! 1 или най-много три публикации в новините, и бяло петно, което спира потока, и до там. Трябва рефреш, появява се нова публикация и пак бяло...

# 51
Ясно, значи не е от телефона ми.
И при мен така, една публикации и нищо повече...

# 52
  • София
Ясно, значи не е от телефона ми.
И при мен така, една публикации и нищо повече...

И при мен беше така. Рестарт на тел и се оправи.

Преди малко влизам в фейса и пак същото. Явно има бъг.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 12:28 от bugi6

# 53
При мен работи нормално.

# 54
  • Стара Загора
Има ли опция, с която да скрия или огранича кой може да вижда профила ми и да ми праща покана за приятелство?

# 55
определено има

# 56
От настройки - проверка на поверителността - как хората могат да ви намират във Facebook - покани за приятелство.

Ограничаваш да можеш да получаваш покани само от хора, с които имате общи приятели.

# 57
  • Стара Загора
♓, много благодаря.

# 58
Ако профилът ви във Фейсбук е заключен и ви бъде поискана снимка на личната карта за да ви го отключат, Вие ще изпратите ли? Не е ли малко рисковано това?
Питам, защото аз самата се намирам в такава ситуация в момента.

# 59
Ако профилът ви във Фейсбук е заключен и ви бъде поискана снимка на личната карта за да ви го отключат, Вие ще изпратите ли? Не е ли малко рисковано това?
Питам, защото аз самата се намирам в такава ситуация в момента.
Аз бих изпратила. На моя приятелка преди години бивше гадже успя през имейл адрес да й хакне фейсбук профила. Отне й няколко месеца да получи достъп до него и изпраща снимка на лична карта. Също я бяха накарали да изпрати селфи с личната си карта. Накрая й възстановиха достъпа и не е имала проблеми с лични данни.

По подобен начин на мен ми бяха хакнали профила в Нетликс. И аз изпращах лична карта. Не съм имала проблеми.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 18:12 от Rebel Rebel (innasn)

Общи условия

Активация на акаунт