Facebook / Фейсбук – 8

• 33 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
При мен се виждат – даже още преди да публикувам предишния си коментар, специално тествах тази функция, като премахнах една от многото висящи покани, дето имам. Simple Smile Веднага излезе, че съм изтрила поканата за приятелство на еди-кой-си профил.
При мен не се показва. 🧐

# 736
  • Sofia
През компютър ли проверяваш и направи ли тест, като моя? Simple Smile
Ако си изпълнила всичко стриктно и въпреки това, не виждаш статус за изтрита покана, която си получила, може би това е просто поредният feature, достъпен само за определен кръг от потребители.

# 737
  • бургас
Здравейте , ако изключа статуса си за определени хора , те виждат ли ме кога съм на линия .

# 738
Здравейте , ако изключа статуса си за определени хора , те виждат ли ме кога съм на линия .
Ще трябва да го изключиш от всички устройства на които имаш месинджър/компютър,таблет,лаптоп,телефон/.Тогава нито ти ще виждаш кога са онлайн ,нито те -теб/

# 739
Ще трябва да го изключиш от всички устройства на които имаш месинджър/компютър,таблет,лаптоп,телефон/.Тогава нито ти ще виждаш кога са онлайн ,нито те -теб/

При мен като изключа месинджър от всички устройства, през търсачката виждам тези които са на линия - светят си в зелено, предполагам, че и те биха могли да ме видят през търсачката.

# 740
  • бургас
Не виждам конкретен човек кога е на линия от скоро , не ми е в приятели , но от друг профил когато вляза се вижда .
Той също ме вижда . Защо не то виждам , това е от скоро

# 741
Трябва да се изключи и от месенджър, и от фейсбук приложението.

# 742

Така, аз пак ги виждам през търсачката.

# 743

Така, аз пак ги виждам през търсачката.
Това е странно. Аз от години стоя с изключен статус и никога не виждам на линия. Но при мен е изключен за всички.

# 744
При мен също е изключен за всички и бях много озадачена, че виждам хора в търсачката онлайн..

# 745

Общи условия

Активация на акаунт