Facebook / Фейсбук – 8

• 33 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • FMSTEREO
Намерих го благодаря ти,проблема ми беше ,че всичките ми настройки са на Български,и това вместо да ме улесни,взема че ме затруднява ама карай Simple Smile

# 721
А то какво е новото на Месинджър освен цвета на иконата и това, че всичко е разбутано?

# 722
  • FMSTEREO
Моля ако може,дайте линк от къде да сваля,фейсбук приложението ама за уиндоус 10 ,благодаря Simple Smile

# 723
Няма приложение за настолен компютър. Само за телефон. Телефон с windows 10 има ли?

# 724
  • FMSTEREO
Не знам ама нали преди имаше за уиндоус ?явно са го махнали,жалко кво да се прави както и да е мерси !

# 725
  • Mediterraneo
Не може да е имало приложение за уиндоус, има си десктоп версия и сега.

# 726
Има някякво, което се сваля като приложение за Win10, има го и в 11, има го в Win магазина. Не знам приложение като приложение ли е, но така изглежда.

# 727
# 728
Може ли да ми кажете ако знаете следното.
Има ли в настройките опция да видя на кого съм отказала поканите за приятелство, и ако да-къде да търся?
И друго питане, ако имам страница приятелите ми ще знаят ли за нея?

# 729
И на двата въпроса отговорът е "не".

# 730
Значи ако си направя страница няма да е видно за приятелите ми? Няма да разберат, че съм собственик?

# 731
Не, няма да разберат, че си собственик, но ако им изпратиш покана да харесат страничката ти и в зависимост от това какво ще публикуваш в нея, може  и да се досетят.

# 732
  • Sofia
Има ли в настройките опция да видя на кого съм отказала поканите за приятелство, и ако да-къде да търся?

Има.
"Настройки и поверителност" –> "Регистър на дейността" –> "Връзки (С кои хора сте се свързали и как)" –> "Приятели" –> там вече цялата информация си излиза хронологично.
С уговорката, че така е през десктоп версията – за мобилната, не знам.

# 733

Има.
"Настройки и поверителност" –> "Регистър на дейността" –> "Връзки (С кои хора сте се свързали и как)" –> "Приятели" –> там вече цялата информация си излиза хронологично.
С уговорката, че така е през десктоп версията – за мобилната, не знам.
Аз там виждам само изтрити приятели, кой кога е добавен, изпратени, на висящи покани без отговор. Отказаните покани не се виждат.

# 734
  • Sofia
При мен се виждат – даже още преди да публикувам предишния си коментар, специално тествах тази функция, като премахнах една от многото висящи покани, дето имам. Simple Smile Веднага излезе, че съм изтрила поканата за приятелство на еди-кой-си профил.

Общи условия

Активация на акаунт