Facebook / Фейсбук – 8

• 33 783
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
И при мен е така. От спонсорирани страници, публични групи, в които не членувам и всякакви такива подобни, няма къде да ми излязат актуализациите от приятели...

# 691
  • FMSTEREO
Моля, дайте линк от където ,да мога да сваля фейсбук десктоп клиент,за уиндоус 10  ?! Благодаря !

# 692
Не ми се явяват никакви новости от приятелите ми..... Ако отделно не видя всеки един профил.
Може ли да се направи нещо в настройките?

Не, така е от над година вече.

# 693
С безплатна версия е така. Ако искаш да нямаш реклами и спонсорирани страници, минаваш на платен вариант.

# 694
Как се сменяше име в фб, примерно да си оставя само фамилията или името?

# 695
  • FMSTEREO
С безплатна версия е така. Ако искаш да нямаш реклами и спонсорирани страници, минаваш на платен вариант.

А къде може да видим цените за платения фейсбук, мерси ?!

# 696
  • София
Добро утро
Детето ми е деинсталирало фб ,и сега опитеам да си го инсталирам отново но след като стане всичко пише ,,отваряне"цъкам си на него и ми се отваря ,но не от началния екран а от Гугъл като страница .....какво да направя да си дойде на началния екран ?

# 697
Ами няма да цъкаш там. Трябва на иконата. Ако я няма, рестартирай телефона, но първо прегледай докрай всички страници. Че аз така скоро инсталирах друго приложение и викам, няма го, а то си било самичко на последната страница.

# 698
Що за тъпотия?!
От няколко дни ми прави впечатление, че като честитя РД на стената на приятел, "честитката" е и на моята стена?!?!

# 699
Наистина? Не съм забелязала.
Мен ме дразни, че сега всеки може да ти изпрати покана. Защо съм си сложила приятели на приятели?!

# 700
Наистина? Не съм забелязала.
Мен ме дразни, че сега всеки може да ти изпрати покана. Защо съм си сложила приятели на приятели?!
И по-рано имаше коментари за това. Тогава тествах и при мен забраната си работи.

# 701
  • София
Ами няма да цъкаш там. Трябва на иконата. Ако я няма, рестартирай телефона, но първо прегледай докрай всички страници. Че аз така скоро инсталирах друго приложение и викам, няма го, а то си било самичко на последната страница.
Точно така беше
Много благодаря!

# 702
Малко тъп въпрос - как можеше да видя кои страници съм харесала във фейсбук? Харесах една страница за кариерни съвети за професионалисти над 50+, но не мога да я открия.

# 703
  • София
Малко тъп въпрос - как можеше да видя кои страници съм харесала във фейсбук? Харесах една страница за кариерни съвети за професионалисти над 50+, но не мога да я открия.
В десктоп версията влизате в канала си и после:

# 704
Здравейте, от днес имам съобщение, че профилът ми е деактивиран, заради нарушаване на правилата. Като кликна да с е преразгледа ми връща веднага съобщение, че е преразгледано и е изтрит 😳. Мога ли да направя нещо, да пиша до съпорт, например? Като върна назад аз реклами не съм правила, а това е дадено като причина, но пък в една от групите за мами публикувах една инициатива за която се събират помощи вчера, дали е това причината не зная. Към фб са ми вързани професионален акаунт и два профила в инста. Всичко е изтрито… Ще кача и снимка на съобщението на мейла ми и после като клокна за преразглеждане. Кажете какво мислите вие?
Скрит текст:
/
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт