Facebook / Фейсбук – 8

• 33 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Добавила е, защото са повече бройките приятели.
Разбрах, че е скрила приятелите си от онези които не са й в приятели. А преди не беше така.
Може би затова се е скрила опцията.

# 676
Добавила е, защото са повече бройките приятели.
Разбрах, че е скрила приятелите си от онези които не са й в приятели. А преди не беше така.
Може би затова се е скрила опцията.
Ако списъкът ѝ с приятели е заключен, то няма как да се видят последните добавени.

# 677
За първи път ми се случва да видя такова съобщение, когато пращам покана за приятелство на човек. Имаме 1 общ приятел, членове сме на поне 2 общи групи, водили сме чат в Месинджър. Не знам защо не ми дава да изпратя покана на човека?

# 678
  • Sofia
И на мен ми излезе подобно съобщение веднъж. Ами, то си пише какво е обяснението. Simple Smile

# 679
Фейсбук става абсолютен миш-маш вече. Още преди години получих предложение да си заключа профила. Тогава не ми беше интерес и го отхвърлих.
Сега се започна първо с това, че при скрита бройка приятели, вече виждах на всеки. При "покани само от френдове на френдове", ми изпращат такива, с които нямаме общо. И последното- от 2 месеца виждам кога е актияен профил, който съм блокирала. Явно и профила може да ме вижда.
Не разбирам какъв е смисъла да има такива опции, когато личното ти пространство вече няма защита.

# 680
Моят фейсбук профил е сравнително отскоро (преди 5 години го създадох), по едно време почнах да предлагам много покани за приятелство и ми излезе същото съобщение. Помислих, че фейсбук е възприел активността ми по пращане на покани като спамене.. По спомен с момичето, на което пратих покана и ми беше отказана, имахме 1 общ познат.

P.S. Надявам се фейсбук да не стане като вайбър и хора, които нас са блокирали, да виждат кога сме били активни. Мен са ме дебнели така (вероятно и все още).

red soul, пазя чат с човек, който ме е блокирал. Определено не се вижда кога е бил активен. Бих искала и той нищо да не вижда..

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 13:35 от green_lizard

# 681
Е, със сигурност и аз не искам. Както и не искам да ми се виждат френдовете, както и не искам да получавам покани от сульо и пульо.
Ама се случва. Не знам тия какво имат предвид под "настройки за поверителност", тогава.

# 682
За първи път ми се случва да видя такова съобщение, когато пращам покана за приятелство на човек. Имаме 1 общ приятел, членове сме на поне 2 общи групи, водили сме чат в Месинджър. Не знам защо не ми дава да изпратя покана на човека?

~desex~, забравих да допълня - пробвай да пратиш отново покана по-късно през деня или направо утре. Би трябвало "бъгът" да го няма.

# 683
  • FMSTEREO
Аз пък не мога да разберя,как така фейсбук преценява,дали познаваш човека на когото пишеш или не ?просто не виждам начин да може да разпонава ,а ти няма как да се запознаеш с него ако първо не му пишеш и да му пратиш покана за приятелство ?

# 684
...а ти няма как да се запознаеш с него ако първо не му пишеш и да му пратиш покана за приятелство ?
Това е бил първоначалният замисъл на фейсбук - да обединява хора с общи интереси, среда и т.н. Друг е въпросът в какво се превърна..

Аз пък не мога да разберя,как така фейсбук преценява,дали познаваш човека на когото пишеш или не ?
Вероятно причината за съобщението е превантивна. Може да е обвързана със самата ни активност или изглед на профила ни. Просто предположения.

# 685
Ами аз имах дори общ приятел с въпросния човек, но не ми разреши дори след няколкодневни опити да му изпратя покана. В крайна сметка отсрещния човек ми прати и стана. Не знам да не би да има ограничения от негова страна, но не мисля, а не ми е удобно да питам.

# 686
Айде нова глупост. В раздел Последвано сега ми излизат хора, с които сме си приятели вместо страниците, които следвам...

# 687
  • FMSTEREO
За съжаление нищо не можем да направим,дори оплакване до арменския поп няма да помогне,админите на фейсбук си правят квото си искат,ами нали сайта си е техен.Дреме им какво искат потребителите .

# 688
Два пъти им докладвах за един и същ проблем, който ме дразни, а дори не получих някаква обратна връзка, че случаят е разгледан.

# 689
Не ми се явяват никакви новости от приятелите ми..... Ако отделно не видя всеки един профил.
Може ли да се направи нещо в настройките?

Общи условия

Активация на акаунт