Facebook / Фейсбук – 8

• 33 782
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Вие сте втори човек, който се оплака напоследък.На мен в инстаграм постоянно ми слагат лимити за някакво време, без да нарушавам нищо.Явно ботовете им не работят правилно и не знам има ли вариант да си върнете акаунта, след като е изтрит. Sad

# 706
Здравейте, от днес имам съобщение, че профилът ми е деактивиран, заради нарушаване на правилата.
Къде го получи това съобщение от Мeta? И на какъв линк кликна? Парола въведе ли?
В абв доколкото виждам? Професионален профил във Фейсбук с поща в абв?? Това е измама и профилът... може би е заминал безвъзвратно

# 707
Не съм кликвала на случайни съобщения. Първо нямах достъп до месинджър и отворих Фейсбук и там нямах достъп и като влязох в пощата си видях съобщението, че съм нарушила правилата. От Фейсбук е съобщението.

# 708
Съобщението е в абв, нали? И не е от фейсбук, измама е.
Двуфакторно удостоверяване на профила имаш ли?

# 709
От Фейсбук е съобщението. Първото съобщение еот security@facebookmail.com и като кликнах да обжалвам, след няколко минутки ми пратиха от advertise-noreply@support.facebook.com , че профила бил рекламирал и затова е изтрит. В абв са ми писмата. Такава поща съм дала, както и телефонен номер. Искаше ми го като опитах да обжалвам. Самото обжалване е подобно на това с ограниченията в истаграм.
За тези мейл адреси, като проверих в Гугъл  пише, че са на Фейсбук и мога да се доверя.
Имам двуфакторно удостоверяване и никой не се е опитвал да ми влиза в профила. Мен не допуснаха 😳

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 15:16 от Мама Лиса

# 710
  • Сливен
Преди няколко дни ми се случи същото.
Тъй като Фейсбук го използвам повече за "игри", участия в томболи, явно е сметнало някой споделен пост за реклама.

Добре че на един лист, имам записани всички регистрации и пароли,въведох си паролата и както се вижда на 2 от снимките /часа 07:36/, като влизах отново и отново,  показваше едно и също съобщение. След час или 2 ми "върнаха" профила. И във Фейсбук, и във Месинджър, и Инстаграм. Макар че, не съм правила функцията, когато споделям във Фейсбук, да се показват/излизат публикациите и  в Инстаграм.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 15:27 от сикрет

# 711
Добри новини, Сикрет! А също играя игри, но само в истаграм. Във Фейсбук ако е нещо с таг понякога се включвам, но не споделям нищо. Обаче вчера в една майчинска група споделих пост за инициатива и може би това се е сметнало за спам. Надявам се и моят профил да върнат, защото са същите съобщенията, които получих.

# 712
  • Сливен
Надявам се и при теб да е така-За няколко часа да го върнат.Явно "затягат" мерките във Фейсбук.

# 713
  • София
Добри новини, Сикрет! А също играя игри, но само в истаграм. Във Фейсбук ако е нещо с таг понякога се включвам, но не споделям нищо. Обаче вчера в една майчинска група споделих пост за инициатива и може би това се е сметнало за спам. Надявам се и моят профил да върнат, защото са същите съобщенията, които получих.

Здравей, от моя опит едва ли е заради тази споделена публикация. Идеята е да членуваме в групи, да споделяме информация, да обменяме опит и максимално да прекарваме времето в социалната си мрежа.

Единствено е възможно, ако същата се е видяла измамна - виж дали още се върти в мрежата или е премахната, така ще разбереш, дали тя е виновникът.

Това според мен се е случило заради ИИ технологиите, които напоследък правят огромни поразии.

Съпортът е много труден и предвид, че в момена нямаш директен достъп до акаунта, да не кажа невъзможен.

Опитай се да изпратиш лична карта, обжалвай навсякъде, докладвай проблеми. Имаш 180 дни, през които можеш да си го върнеш - не са го изтрили, само един вид са го деактивирали и направили невидим. Не се отказвай през този период.

Стискам палци да се нормализират нещата и да се върнеш с добри новини.

Надявам се и при теб да е така-За няколко часа да го върнат.Явно "затягат" мерките във Фейсбук.

Нищо не затягат, не могат и с едни ботове да се оправят, просто прекалено малко работна ръка имат, за да печелят повече и прекалено много разчитан на ИИ, който постоянно прави грешки.

# 714
откога иконата на 'месинджър' е синя?
не беше ли лилава вчера?

# 715
От вчера.😀 На мен ми допада новият изглед, явно е имало ъпдейт.🙂

# 716
и едно време (преди сто години Laughing) беше синя, идваше ми да си изхвърля телефона като стана лилава

# 717
Аз нямам отделен Месинджър и се чудех защо на някои хора ми излизат на лилав фон имената като получавам съобщение. Мислех, че те си го избират.

# 718
  • FMSTEREO
Моля да ми кажете,как да стигна най лесно до опцията,смяна на имейл във фейсбук ? благодаря ,и честита ви баба марта !

# 719
Моля да ми кажете,как да стигна най лесно до опцията,смяна на имейл във фейсбук ? благодаря ,и честита ви баба марта !
Settings -> Accounts Center -> Personal Details -> Contact info

Общи условия

Активация на акаунт