Viber / Вайбър – 2

• 11 274
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
от приложението е. може да е погледнал за малко и после по-късно да се обновява статуса. има случаи другата страна хвърли поглед на известието и го прочете в горната част на екрана, но нарочно не го отваря през приложението за да стои като непрочетено...
случаи много. преди време аз си спях, а цяла нощ ми е давал онлайн

# 61
Защо съобщенията ми във Вайбър ги получавам със закъснение от няколко часа?

# 62
или телефона ви вкарва приложението в режим на заспиване ( вижте в настройки приложения вайбър - батерия да може да работи във фонов режим). друг вариант да не би някой да е на huawei?

# 63
Защо съобщенията ми във Вайбър ги получавам със закъснение от няколко часа?

И при мен е така.

# 64
Телефона е Xiaomi Redmi Note 12

# 65
Моят е Редми Ноут 13 Про.
Със старото Редми 7 го нямах този проблем.

# 66
xiaomi има навика да килва ( т.е. спира приложенията за да държи батерията). вижте в настройките за оптимизация или настройките на телефона и махнете вайбър от оптимизиране

# 67
Има ли вариант да ме набират по телефона и в същия момент във вайбър да е онлайн този, който ме набира. На няколко пъти тъкмо го виждам, че става активен и ми звъни. Телефоните са айфон и самсунг. Днес ми направи впечатление, след свършване на разговора, сега като гледам, също излиза, че в този момент е бил онлайн.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:01 от vanesa_eli

# 68
ако отсреща е самсунг - той си отключва телефона. вайбъра се активира при отключване - ако е оптимизиран (иначе е като заспал) и дава вече онлайн. тогава почва да набира

# 69
ако отсреща е самсунг - той си отключва телефона. вайбъра се активира при отключване - ако е оптимизиран (иначе е като заспал) и дава вече онлайн. тогава почва да набира
Да, отсреща е самсунг Ц24 ултра. Това означава ли, че докато говорим, ще си остане в активен статус във вайбър.

# 70
настойки на телефона- приложения- вайбър- батерия и да маркира без ограничения за да е във фонов режим непрекъснато( това ако иска) за да е онлайн. или да си поиграе с тази настройка

# 71
Здравейте! Някой знае ли защо не ми се показва снимката на Вайбър . От моя телефон има сникма ,но като отворя вайбъра на съпруга ми все едно нямам снимка . Гледах настройките

# 72
Виж тук как е, но се съмнявам мъжа ти да не ти е в Контакти. По-скоро е бъг.

# 73
И аз се чудех от вчера затова. Сменете номера  на мъжа ви в контакти да започва с +359 вместо с нула или обратно. След това затворете Вайбър или рестартирайте. Ако не става изтрийте кеша на Вайбър, или правите пак архив на чатове и деинсталирате и инсталирате отново - както казва дева най вероятно бъг.

# 74
Здравейте! Имам въпрос, как се подреждат абонатите в списъка с блокирани номера? Тоест, ако имам 5 блокирани в списъка, най-отгоре стои този, който съм блокирал последно или обратното? И мога ли да разбера на коя дата съм блокирал определен човек?

Общи условия

Активация на акаунт