Коя учебна година ви беше най-добра и коя най-лоша?

• 2 405
  • 5
  •   1
Отговори
Наскоро се чудех коя учебна година ми е най-лошата от всички и установих , че е 6 ти клас може да звучи странно но при мен беше така

# 1
Най-лошата ми беше 8 клас. Направих лош избор на профил и беше ужасно...

# 2
При мен може да ви се стори още по-странно, но най-гадната ми учебна година беше във 2-ри клас. Комплексно усещане от материал, нежелана учителка и не знам какво още. А най-хубавата - 11-ти клас. Хем си вече от най-големите в училище и там всичко ти е ясно от преподаватели и съученици, хем още имаш време до кандидатстването в университет. А иначе успехът ми е бил еднакъв през всички учебни години, които бяха с оценки.

# 3
За мен 5-ти клас беше кошмар - смяна на кварталното училище с елитна гимназия в друг квартал. Пътуване рано сутрин с градския транспорт - аз съм сова и до ден-днешен ранното ставане ми е кошмар, а и по онова време тролеите се пръскаха по шевовете от народ; високи, несъобразени с ръста на децата маси и столове; много по-голямо учебно натоварване, а на мен още ми се играеше по детски; с преместването изгубих средата и старите си приятелчета... Може да изглежда детинско, но за мен това си бяха сериозни проблеми. Най-добрата ми година като че ли беше последната. С огромна радост се отървах. От тогава животът ми тръгна нагоре.

# 4
Най - лоша - 8. клас и 9. клас - смяна на училище в друг град, нови хора, много ученици за разлика от предишното, в което едва се събирахме 16 ученици в клас. Grinning втора смяна, която ненавиждам, много общообразователни предмети, които не са ми били интересни.

Най - хубава - 5. клас заради новите предмети история и география и заради мястото - близко, малко. Също 11. клас, защото вече нямахме общообразователни предмети освен български и математика. Тогава часовете бяха блок, което също ме улесняваше. Според мен след 10. клас с профилирането става много добре.

# 5
Най-хубавите ми бяха началните класове до 4 клас и последната година в гимназията. Най-лошата беше 8 клас - ново училище, гаден клас, интензивно изучаване на чужд език до писване (по 4 часа всеки ден) с кофти преподавателка.

Общи условия

Активация на акаунт