Viber / Вайбър – 2

• 8 322
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Споделяш си местоположение да . Аз го бях направила без да искам в чата с един колега.  Можеш да влезеш и да го махнеш от настройките.

# 46
Здравейте! На абонат с платената версия, на който са му скрити онлайн статуса и възможността да се вижда дали е прочетено съобщението, има ли някакъв начин да се виждат тези две опции? Някакво друго приложение вероятно?

# 47
Здравейте! Какво да направя, когато съобщение във Вайбър, което съм пуснала, не се изпраща? Седи с часове на екрана ми, но в ъгъла има само едно тикче и не се изпраща, не достига до другия акаунт. Така, докато не ми писне и не го изтрия, като понякога това продължава цял ден. Имам интернет, Вайбър ми е актуализиран, не разбирам какъв е проблемът. Някой има ли идея защо се случва така и какво мога да направя?

# 48
получавало се е при мен даже обикновена картинка да се мъчи да изпрати - сменям wifi към мобилни данни или обратното и става мигновено. рестартирайте телефона, изтрийте кеша на приложението или го инсталирайте отново

# 49
Напоследък съобщенията от вайбър са ми все така... Висят с часове неизпратени! Някой разбра ли от къде е проблема? Аз се опасявам, че така ни натискат за платения вариант.

# 50
Каква може да е причината да виждам, че на някого статуса му излиза "последно видян вчера в 23:20", а въпросният човек последно ми е писал няколко минути по-късно в 0:30?

# 51
  • Пловдив
Каква може да е причината да виждам, че на някого статуса му излиза "последно видян вчера в 23:20", а въпросният човек последно ми е писал няколко минути по-късно в 0:30?
Часова разлика в местопребиваването ви?

# 52
Часова разлика в местопребиваването ви?

Не, в една часова зона сме.

# 53
  • София
И при мен се случва. Последно онлайн на 13.06, а тя ми писа днес няколко пъти. Сигурно бъг.

# 54
И при мен се появи странният проблем да не си получавам всички съобщения. Вие как се излекувахте, с преинсталация ли?

# 55
Не, така си е, не се оправя. Понякога е по-дълго, друг път по-кратко, но си го има проблема.

# 56
И при мен го има. На другия ден ги виждам.

# 57
Някой с вайбър дейтинг? Има ли хора вътре, какво по - различно е от другите платформи за запознанства?

# 58
  • софия
Аз го имам , но не съм много активна ,но по-скоро не ми допада май.

# 59
Здравейте! Когато някой е онлайн нормално ли е да изписва 4-5 пъти онлайн, а после последно видян преди малко пак толкова пъти и отново онлайн и така, докато е на линия. Какво означава всъщност това?

Общи условия

Активация на акаунт