Viber / Вайбър – 2

• 8 323
  • 105
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мен ме бяха включили в някаква група за печелене на пари. Голямо печелене става Joy

# 16
И мен не са ме включвали отново.

# 17
Здравейте.Ако съм  блокирана от някой ще виждам ли снимката му?Добавям номера от друг номер  и виждам снимката на човека, но от моя номер не я виждам

# 18
Здравейте.Ако съм  блокирана от някой ще виждам ли снимката му?Добавям номера от друг номер  и виждам снимката на човека, но от моя номер не я виждам
Би трябвало да виждате снимката, която е била актуална в момента на блокиране. Отделно от това, вайбър има опция да забраните на номера, които нямате в контакти, да виждат снимката Ви. Ако не виждате никаква снимка от Вашия номер, а от другия се вижда, има вероятност Вашият номер да е изтрит от човека, но пък да има записан втория номер, от който го добавяте.

# 19
Втория номер няма как да го има но като добавя неговия номер се вижда снимката му, а от моя номер не .Мисля,че съм блокирана но не съм сигурна.Иначе и от двата номера статуса му не се вижда.

# 20
Втория номер няма как да го има но като добавя неговия номер се вижда снимката му, а от моя номер не .Мисля,че съм блокирана но не съм сигурна.Иначе и от двата номера статуса му не се вижда.
Аз имам два номера и се блокирах от единия, за да пробвам. Вижда се снимката.

# 21
  • София
Имате ли проблем с Вайбър? Не се отварят снимки при мен и е зациклил

# 22
  • Пловдив
При мен работи нормално.

# 23
Скрит текст:
Аз имам два номера и се блокирах от единия, за да пробвам. Вижда се снимката.
Може да си направиш снимката ти да се вижда само от хора, които си приела в указателя. Ако го/я нямаш в контакти, няма да я вижда. Някъде в настройките беше.

# 24
  • София
При мен работи нормално.

Оказа се, че проблемът е при мен. Рестартирах wi fi и стана.
Вчера ми звъня непознат номер на Вайбър, Ивайло ми изписа. Не вдигнах. На някой друг да е звънял непознат номер.

# 25
Скрит текст:
При мен работи нормално.

Оказа се, че проблемът е при мен. Рестартирах wi fi и стана.
Вчера ми звъня непознат номер на Вайбър, Ивайло ми изписа. Не вдигнах. На някой друг да е звънял непознат номер.
На един колега вчера му писа Яна от някакъв непалски номер.

# 26
Здравейте, интересува ме дали мога аз да направя от чужбина Вайбър акаунт с българския мобилен номер на майка ми и после този акаунт тя да си го ползва от България само от компютъра, тъй като няма смартфон. Тя е възрастна и досега ползваше скайп, но нали ще го спират и търся алтернативи.
Благодаря.

# 27
Няма проблем телефона да е далеч от компютъра за да работи вайбър, но за да активирате вайбър на компютър трябва да сканирате един Qr код, който ако не сте физически там с телефона няма как да сканирате.

# 28
  • Sofia
Не може ли да сканира кода на нейния лаптоп и после майка ѝ само да влезе от личния си? Или това се прави за всяко индивидуално устройство, от което се влиза?

Друг вариант е чрез видео инструкции да се оправят от разстояние.

# 29
  • Somewhere far away
Как ще го сканира ако няма смартфон.

Общи условия

Активация на акаунт