Епилепсия при дете

• 176
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте имам син на 4г. От Април месец тази година е с диагноза Епилепсия приема Конвулекс по два пъти на ден по 4мл. От известно време наблюдавам че получава леки пристъпи като изпъване на ръцете и приклякване споделих с лекуващия невролог каза че няма нищо притеснително. Но от няколко дни изпъването на ръцето продължава но този път падна на дупето си. Вчера по време на разходка както си вървехме той изпъна ръчичките напред и падна по лице одари се доста лошо когато го вдигнах за част от секундате ме гледаше без да регира на думите ми после все едно нищо не е било. Имаме час за невролог през декември но не знам какво да правя моля ви ако някоя мама се е сблъсквала с подобен случай да ми даде съвет. Благодаря ви!

# 1
Нямаше да пиша, но прочетох името на лекарството - Конвулекс. Това пиеше едно мое близко роднинско дете преди повече от 10-12 години. Имаше PETIT MAL - Абсанс. Пи лекарството 3-4 години. Всяка година влизаше в болница за изследвания. Пристъпите бяха ако си седи спокойно просто се втренчваше напред за 4-5 секунди, и след това все едно нищо не е било. По - лошо беше че ставаше това и като ходи/тича. Тогава падаше. Израсна болестта и мисля, че вече в първоначалните класове спря лекарството и болестта изчезна. Вече е на 18 години - прекрасна дама Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт