Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София
 • Мнения: 145
Здравейте,
Имам сериозен проблем и нямам идея как да го реша.
При достатъчна концентрация виждам неща, които нямам идея дали са истина или лъжа.
Примерно онзи ден видях собствените си чакри. Две бяха в критично състояние. Оранжевата беше с нормална форма, но много светло сива. Не можах да различа гамата на сивото, но ми се струва, че си от оранжевия нюанс. Жълтата беше с променена форма, стоеше като намачкана и изкривена. Едно много малко ъгълче беше красиво жълто, а другото беше от светло сиво до черно.
Не мога да се доверя на собственото си виждане и усещане. Все търся доказателство. Не вярвам на никого и на нищо, най-вече на себе си.

Въпросът ми е как да си докажа, че нещото е истина или лъжа?

# 1
 • София
 • Мнения: 20 058
Кои две чакри по-точно?

# 2
 • София
 • Мнения: 145
Кои две чакри по-точно?


Жълтата е третата  на слънчевия сплит, а сивата е втората - сексуалната.

# 3
 • Мнения: 111
А защо непременно искаш да докажеш дали е истина или лъжа? Не всичко е непременно доказуемо, особено когато става дума за ежедневни материални неща, такива които не могат да се "видят или пипнат", но това не ги прави лъжливи.
Ето ти пример с чакрите - ти си видяла една конкретна картина. Потърси в Интернет материали за проблемните чакри и помисли как върви животът ти на този етап и има ли причина да си ги "занемарила". Ако е така, значи това, което си видяла има почва и няма нужда от допълнително доказване.  bouquet

# 4
 • Мнения: 5
Според мен наистина си ги видяла. То това е точно, да осъзнаеш, че това което виждаш в подсъзнанието си не са измишльотини. И на мен ми трябваше време да се сприятеля с тази мисъл.
Може би ти трябва едно изчистване на чакрите и си готова Wink

# 5
 • Мнения: 5 647
Вероятно втора и трета чакри са извън баланс. В интернет има много информация за изчистване и балансиране на чакрите. При теб ще е още по-лесно, след като нямаш проблеми с "визуализирането" им.

# 6
 • Плевен
 • Мнения: 116
Според мен си видяла истината но това не никак серозен проблем,другия път като ги вирдиш може да ги изчистиш като им вкараш бяла или виолетова светлина и изхвърлиш мръсната енергия от тях,ако не стане от веднъж направи го още няколко пъти но не прекалявай с изхвърлянето защото това все пак е енергия и я губиш.Виждането става по-ясно и истинско когато забавиш и успокоииш мисловния поток,по принцип той е като буйна река която трябва да стане като езеро.За целта може да използваш методи като отпускане,спокойна музика,мантри и др релакс техники.Целта е да доведеш мозъка до състояние на Алфа честота.По-лесно е като си легнала по гръб с леко разтворени крака и ръце без калъв.След като се отпуснеш пробвай да напълниш цялото си тяло с положителна енергия с какъвто цвят ти хареса /аз ползвам бял или виолетов/ след което си визуализирам сфера около мен като защита и я пълня цялата с бяла енергия.На белия фон мн. добре се виждат зацапванията и може да ги транформираш.Пробвай с тази програма за навлизане в Алфа мн е добра  

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 08:08 от Калоян Пламенов

# 7
 • Мнения: 18
Аз имам усещане за това какво ще се случи в близкото бъдеще. Усета ми никога не ме е подвеждал. Така веднъж например си казах " ще се срещна с еди кой си" с който не се бяхме срещали от супер много време и наистина се пресрещнахме съмсем случайно.

Общи условия

Активация на акаунт