Паническо разстройство - 30

• 75 161
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ех, Джери, аз не мога да разбера какво ги бърка...ама то Господ си знае. Успех на практическите изпити, покажи им кой е шефа на епруветките GrinningHug

# 136
Спокойно, Нели, нали ти разправях за проблема с водата. E с таз вентилация няма как да ме пиеш повече.
С храната не мога, че само веднъж мога да ям на смяна. Казах ти, ще сме щатстливи скоро.

Венчо, ша ги оправим тез ептуветки. Ти как си?

# 137
Спокойно, Нели, нали ти разправях за проблема с водата. E с таз вентилация няма как да ме пиеш повече.
С храната не мога, че само веднъж мога да ям на смяна. Казах ти, ще сме щатстливи скоро.

Hug Hug Hug

# 138
  • София

Шантаво съм аз, все с някакви нови болежки един празен ден няма и както една приятелка каза ... айдее , дойде и ретроградния Меркурий ще бъде бедствие хаха дано не е права

# 139
Понеже съм подредена, спазвам хигиенни навици , гледам всичко да ми е наред и не оставям днешната работа за утре ..., случвало ми се е да се връщам да видя изключих ли пресата имам хипохондрия(не безпричинна) и понякога имам натрапливи мисли  ме диагностицираха с ОКР   ooooh! нищо не зная а не искам да чета подробности , че сигурно све'т ще ми се завие .
бръммм смъртоносно ли е това , лекува ли се, да не би да се полудява? ПС каза че много хора имало с окр, но не си признавали , че срамно ли е това . Познато ли ви е ?

# 140
Здравейте, момичета и честита нова тема 😘
Нямаше ме доста време, ще ви наваксам обещавам. Нищо ми нямаше бях добре, но тази сутрин е някакъв ад.. дойдох на работа, пия кафе сега на вън, но не знам наистина какво ми става, то е едно сърцебиене, едни горещи вълни, едно треперене.. чудя се деанксит ли да пия, какво да пия.. ПА ли са това, ще умирам ли вече не знам 😞 днес даже прическа направих за работа, а то какво стана.. много ме е страх момичета...

# 141
  • Пловдив
Понеже съм подредена, спазвам хигиенни навици , гледам всичко да ми е наред и не оставям днешната работа за утре ..., случвало ми се е да се връщам да видя изключих ли пресата имам хипохондрия(не безпричинна) и понякога имам натрапливи мисли  ме диагностицираха с ОКР   ooooh! нищо не зная а не искам да чета подробности , че сигурно све'т ще ми се завие .
бръммм смъртоносно ли е това , лекува ли се, да не би да се полудява? ПС каза че много хора имало с окр, но не си признавали , че срамно ли е това . Познато ли ви е ?
Мда, почти всеки човек го има в някаква форма. Не се притеснявай толкова. Не се умира. Просто имаш чувството, че ако не свършиш нещо, нещо лошо ще се случи. Лечимо е, и то хора в много сериозно състояние. Но то е по скоро някаква вътрешна борба да видиш, че всичко ще е наред дори да не направиш нещата. И аз самият доста често се чувствам така, но понякога напук оставям нещата за да видя какво ще стане, и почти никога нищо не става.

Desislawa25
Деанксита не е ли с натрупване? Смукни един валидол или капки мента, глог, валериана. Не знам дали са ПА, но и да са страха няма да ти помогне. Дишай дълбоко и си повтаряй, че всичко ще е наред. Аз вярвам, че ще е. Пожелавам ти един хубав ден. Flowers TulipHug

Лека нощ от мен.

# 142

Svetlinar, и аз се връщах. Вече си казавам, няма повече, ако ще блокът да се взриви, например от забравен бойлер.
Аз съм с ОКР, но то е свързано с друго. Вярвай ми 30 години не исках да си призная. Накрая отидах на психиатър, изнуди ме да кажа в какво се изразява ОКП-то ми. Вече 4 ли години съм на АД, ами друго е. Рядко се сещам за ОКР. Но нали си знаеш, важното е сам да си помагаш - забавления, разходки, спорт, разсейвай се, не оставяй със собствените си мисли Flowers Hibiscus

Е това време те навява и те предизвиква към депресия и вървящите с нея мисли. Изхвърлих си задника да ходя на фитнес. Не, че ще ставам Арнолд. Да се сбутам с хора, да се разсея, а й най-вече със спорта да си повиша един от хормоните на щастието - ендрофинът. Ама го нема нещо щастието .... Заобикаля ни, гадината.

Айде спокойна и усмихната седмица. Тук довечера ще пускат елхата, ще ходя да се вра да гледам.

# 143
  • София
Драко, как си ? Има ли подобрение поне малко ? Simple Smile

# 144
Аз нямам никакъв апетит, направо ми се повръща от храна, не знам какво ми става. Нищо не ми се яде. Стомахът ли е, нерви ли са... че и главата ме боли. Sad

# 145
Благодаря за отговорите  smile3525
ПС каза че окр - то вървяло ръка за ръка с ПР и за това писах , че си викам бреййй аре ново 5  Crazy
то че съм луда - луда сум , а ма ча па толко , та на цялата ми хипогондрия ( миоми , киста , липоми ) това ми дойде в повече  ooooh!
както казват всеки луд с номера си , а а з се озовах с програма

# 146
На мен от сутринта ми е тревожно. Глава ме заболя, голям страх чувствам, стомах ме свива. Уплаших се, че от няколко дни светлините в банята например, в склада, в магазина където работа ги виждам по тъмно Sad Никой не е сменял крушки, но от няколко дни осветлението ми се струва по малко. Нощеска се събудих бях цялата вир вода и се уплаших и там да не ми става нещо, пффф скапано ми е няколко седмици. Ужас

# 147
Здравейте,надявам се да ме приемете в клуба на паниките😀Аз да си кажа не знам точно какво ми е.Не съм ходила на психятър,а трябва май,а познат психолог ми постави диягноза окр.Постоянно ме преследват натрапливи мисли,осъзнавам напълно,че са необосновани и не реални,но ме тормозят и измъчват,като освен душевен ми причинават и физически дисконфорт.Разтрепервам се,пулса ми се укорява,ушите заглъхват и изпитвам страх и вина постоянно.Не се нямам една натрапливост,а постоянно се въртят.Моя познат ми обясни,че ритуала ми се изразява в това мислено да се убеждавам,че съм или не съм направила нещо.Но аз не съм много съгласна ,понякога не мисля и не разсъждавам по натрапливоста,но самото и присъствие ме побърква.Постоянно съм тревожна ,ето дори сега нямам причина но се треса цялата.Притесня ли се или се ядосам се почва трперене,сърцебиене и заглъхване на ушите.Стряскам се от най малкото нещо,като зайче съм,някой да каже бау и сърцето ми е изхвръкнало.С физическите синптоми някак съм свикнала,трпереща уплашена трябва ли да свърша нещо го правя.Не се вглеждам много в тях и те отминават.Овен това излизам постоянно ,насилвам се.Няма ситуация ,която да ме плаши,но страха като цяло и трвожността  постянно са в мен.Мисля,да посетя пс,но сега не работя и се чудя сега ли да отида и да започна АД или да започна работа и да видя как ще е.Когато съм сред хора и навън се държа,но това стоене в къщи(което не е малко време)може би влошава положението.Една седмица пиех атаракс сутрин 1/2,обяд 1,/2 и вечер цяло,+невробекс и валерян.Не знам дали е внушение,но тремора поизчезна и се чуствах много спокойна.Беше ми малко сънено и мързеливо,и имах горчив вкус в устата.Спрях го защото се стреснах,че действа и сутрин ,като наркоман ставах с мисълта за хапчето,а го пих кратко.Ох споделих,дано не съм ви дотегнала.ППС.Само да вмета,че за сега не допускам тези неща да влиаят на соцялния ми живот,напрягам се и правя каквото трябва,но не съм щастлива,измъчвам се и някак си агонизирам душевно,дори когато се смея топката в стмаха ми си е там .

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 13:46 от renatta

# 148
Renatta, добре дошла Hug
Незнам окр ли е или тревожност, но да за лекар си. Колкото по скоро, толкова по добре.

# 149
  • Пловдив
Драко, как си ? Има ли подобрение поне малко ? Simple Smile

Днес май съм малко по-добре. Вчера ми беше много зле, направо имах чувството, че ще умра, ама тва беше щото предния ден почивах и си пих атаракса. Не мога да спя добре, много неспокойно, много се будя, трудно заспивам. Много ми се спи на работа, едвам карам.

Бтв, офтопик малко ама да споделя: Днес на колегата му се е счупило стъклото на което слагат продуктите клиентите, и точно днес оборота му беше 666.00 лв. Е тва съвпадение ли е?

Общи условия

Активация на акаунт