Паническо разстройство - 30

• 75 282
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Нищо конкретно.Да пия трите лекарства и отново да се видим на 29.12.

# 451
Благодаря за отговора.Да попитам- това усещане за треперене на крайниците реално ли е или внушение,  и като имам чувство за треперене, в изправено състояние мисля че ще падна всеки момент и започвам да мърдам с крака?Споделете опит.
И аз съм/бях така.
Почти съм сигурна,че не е реално.Когато го усетиш не започвай да си движиш краката, каквото и да усещаш.Просто си наложи да не мърдаш и ще видиш че нищо няма да стане.Така малко по малко и ще го преодолееш, сигурна съм Simple Smile
Опитай и пиши после Simple Smile

# 452
  • Пловдив
Честита Коледа, група!

Днес баш на връх Коледа ми е отвратително. Супер депресирано, супер самотно. Всичките тия компании и двойки по улиците направо ме смазват. Чувствам се толкова нищожен...

# 453
Весела Коледа! Желая на вас и на хората които обичате да сте здрави и много много щастливи! 🎄🎄🎄🎄🎄

# 454
  • София
Честита Коледа, група!

Днес баш на връх Коледа ми е отвратително. Супер депресирано, супер самотно. Всичките тия компании и двойки по улиците направо ме смазват. Чувствам се толкова нищожен...
Добро утро, не се вманиачавай, ще дойде всичко с времето си, всичко ще се нареди, не давай зор, не се чувствай самотен. Остави всичко така както е в момента. Колкото повече си го поставяш като цел, толкова повече ще ти се струва, че нищо не става. А знаеш ли какво - аз въпреки, че имам семейство, с дете и добър мъж, се чувствам самотна в момента. Празниците ли са причина не знам, но до сега не съм изпадала в такова състояние, може би съм в депресия и аз. Имам чувството, че никой не ме обича. Не мога да си го обясня. Чаках с месеци да дойдат тези празници и какво стана, пренавих се. Тъпо ми е, мъчно ми е, съсипвам по този начин радостта в къщи. А не искам да е така, разбирам го, че не трябва да е така. Дано поне тези два дни дето остават да се осъзная и успея да се отпусна. Надух ви главата с глупости по празниците.
Това не съм аз, ще изляза от тази дупка.

# 455
Дарко, и на мен ми беше тъпо, тъпо.
Хората се събират, празнуват, а аз без никого, направих си една баница. Махнах едно преспивателно и си легнах.
Гледам щастливи двойки по улиците, а аз буквално рева.

Утре се чупирам по София, ще се мотам по познати 2-3 дни  да се разсея малко. Че и безработен какво да правиш то и навън сега не се стои безкрайно.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 12:46 от Jerry F

# 456
  • София
Честита Коледа и от мен Flowers Hibiscus
А аз ... и при мен го има лошото настроение, малко насила ходя по гостита, защото като не ми е добре не ми е до нищо. Само се опитвам да си повтарям, че и това ще мине.
Бъдете много здрави и бързо да излизаме всички от дупката Kissing Heart

# 457
Взимах известно време есцитил и ми повлия добре,но така се случи,че спрях да го взимам,и май се оказа грешка.Дали да продължа с взимането?Лекарят,който ми го изписа,сега е в друг град,и едва ли скоро ще ходя при него,а и нали по принцип лекарства не се спират без да е предписано.Все нещо трябва да взимам,положението се влоши пак.

# 458
  • Пловдив
Взимах известно време есцитил и ми повлия добре,но така се случи,че спрях да го взимам,и май се оказа грешка.Дали да продължа с взимането?Лекарят,който ми го изписа,сега е в друг град,и едва ли скоро ще ходя при него,а и нали по принцип лекарства не се спират без да е предписано.Все нещо трябва да взимам,положението се влоши пак.

Този лекар телефон няма ли си?

Вчера ми беше адски гаден ден, всичко което можеше да се обърка, се обърка. Опитвам се да бъда оптимист и да се боря, ама не ми се получава. Днес съм горе долу нормално зле... Но се чувствам като стъклен, само нещо леко да ме разклати и аз се чупя...

# 459
Сигурно има,но както казах,вече е в друг град и ходих при него на случаен принцип преди.Та,въпросът ми беше,докато евентуално го издиря,да продължа ли да вземам лекарството или да спра?

# 460
Some one zero, на колко год си?

Иди на друг доктор, какъв е проблема? Без рецепта ли се купуват тези лекарства? Ако да, може и да не ходиш на лекар.

Драко, консултирай се за увеличаване на дозата евентуално.

Как сте всички? Аз съм ок. HugHugHug

# 461
  • София
Дарси, малко офтопик  , за което се извинявам, на тел нямам бутона за скрит текст - онзи ден се сетих за теб ... намираш ли в Англия кисело зеле за сарми ? Grinning

# 462
Хахаха Венчо, направо ме уби JoyJoyJoy

Намира се в бг магазини. Има такива, има и полски магазини в които има нарязано кис.зеле а може и на листа. Аз не правя сърми де. В обикновените вериги магазини също има полски стоки и там се намира нарязано зеле в буркани. Всичко има венчо и кори за баница или баклава, бяло сирене, каквото се сетиш.

# 463
Как сте, момичета и момчета? Аз днес нещо бях тревожна...

# 464
 Никой не пише, какво правите хора? Добре ли сте? Никой нищо не казва... Hug

Общи условия

Активация на акаунт