Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 789
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Радвам се, че сте намерили истински мъж от тези, които са вече от изключенията. Повечето при подходящи обстоятелства като например прилична доза алкохол и неустоима жена насреща трудно биха се спряли дори и страшно много да съжаляват след това. Ако такова прегрешение е инцидент и не е в резултат на вече разпадаща се връзка много жени са склонни да простят (ако изобщо разберат за него, разбират го когато изобщо не е инцидент, а стане ежедневие).

Това е точно така. БНД например не го спираше дори факта, че стоя до него на масата Simple Smile Лично съм ставала свидетел на свалките му с една от любовниците му, която после дори взе да работи при него Simple Smile
Много съм доволна сега, че с ММ винаги излизаме заедно, когато трябва да се ходи някъде.

# 436
И аз съм слушала, как приятелят ми пред мен говори по тел. с гаджето на приятеля си и я успокоява, дава й кураж...и прочее! Никога не съм мислила, че му е любовница!

# 437
Скрит текст:
Хора, това за вината най-много ме побърква! След цяла нощ безумни спорове, той не ми каза и едничко извинявай! Не чувства никаква, ама никава вина. И не спира с клетвите - кълне се, че не е спал с нея, кълне ме и мен следващия да ме зарежел, както аз сега него и т.н и т.н. Говори ми, че много искал да оправим нещата, ама не можел да ми прости злото, което съм му сторила (да го изгоня)!!!
Той обръща нещата по най-безумния начин. Просто нереално, аз не мислех, че моят човек е способен да измъдри такива простотии. Според него нещата са така: Аз заради моите проблеми (които започнаха декември), не съм му обръщала внимание. Като съм била по болници, той седял самичък, пък самотата му действала зле и си намерил компания (нали и той е човек и имал право на контакти с интересни хора, които да го разсеят). Как смея аз сега да му държа сметка, че искал просто да поговори с някой, не ми бил вързан на каишка, той да не би да е мъж под чехъл (това му е голям страх, не за първи път го казва). С тая били само приятели, виждали се рядко (лъжи), кълне се че е така и това е. И никаква, ама никаква вина или съжаление, че я е допуснал между нас. Нямало да се извинява за нещо, което не е направил, поне да бил спал с нея, че да има за какво да го гоня и т.н. Разбила съм му живота за едното нищо, била съм безсърдечна, той колко неща бил направил за мен (това е вярно), колко ми е помагал с пари (също), и общо взето аз съм виновната за края на връзката ни. И друго - мрънкане, че бил сигурен как и аз съм му изневерявала, ама съм била хитра и съм се криела.
Скрит текст:
После смяна на плочата и пак колко ме обичал, пък аз кучката как може така...

Това е развоя на събитията за сега, аз съм като гръмната. Не съм очаквала от него подобни театри. А и друго, звънна й на оная пред мен и почна да й крещи, как заради нея съм го била изгонила и не искал да я вижда повече.

Много е гадно да обичаш толкова много един човек, а той да пада в очите ти с всяка изречена дума, след която няма връщане назад Sad
Мога да се подпиша под клетвена декларация, че тоя мъж кръшка.
И той иска и е готов на раздялата, но не иска да се чувства мръсник.А се чувства такъв, защото те е предал в труден за теб момент.Дори и най-дебелокожия човек би се чувствал гадняр, ако причини подобно нещо на близък човек.
Сега за успокоение на съвестта си, просто се стреми да изкара теб черната и лошата.така ще има оправдание и пред себе си, и пред околните.
Иначе, как да заяви:"Да, аз съм лошия, докато Сали имаше проблеми и страдаше, аз си намерих нова играчка!".

# 438
....
Сега за успокоение на съвестта си, просто се стреми да изкара теб черната и лошата.така ще има оправдание и пред себе си, и пред околните.

Моя приятелка,която се разведе преди години, ми каза за предстоящия ми развод така "бъди готова да те изкарат най-черната на света". И сега съм в трескаво очакване какво ще съчини за отношенията ни моя "мъж", сигурно с любезното съдействие на любовницата си. Да е по-цветущо някак си. Защото преди няколко дни го питах дали е казал на родителите си защо се разделихме и знаят ли за другата жена, и отговора беше "не съм им казал истината, защото не искам да казвам лоши неща за теб". Аз съм лошата и той горкия какво да прави, намерил си друга,ама не ще да се пуска и от вкъщи.Щото съм страшно гадна,нали:smile: Готов е да ме оплюе пред целия свят, а до преди 2 месеца искаше пак да се събираме...Нагъл до безобразие.

# 439
На кое му викате "изневяра"? На "предателството" (аз ти се доверих, а ти ме предаде) ли или на "съвкупност от лъжи, които не сте заслужили" (заблуждаване) или на "споделяне на тяло с други" (любовница)? Да хванеш мъжа ти да си пише с непознати във факбук изневяра ли е? А, докато не се докаже противното, "изневяра ли е"?

Извинете невежеството ми, ама аз съм малко "извънземна" (не съм се интересувала [все още] дали мм ми изневерява, а и нямам ФБ).

# 440
И точно тук трябва да се изтресеш и да се информираш. Много неприятен пост.

# 441
Ами, прочетох първите две страници и не мога да разбера дали всички имат еднаква представа за изневярата. По-скоро ми се струва, че не и че всеки приема лично изневярата по някакви конкретни негови критерии.

Без намерения да дразня, Бианче.
Все пак, ако някой може да ми отговори на въпросите, за да си сверя часовник...

# 442
Няма как да се информира от друг какво е изневяра след като и тя не знае. А изневярата е отклонение при точно определена двойка от това какво е решила, че е позволено и какво е приела за недопустимо.

# 443
Благодаря, yahoo, полезно ми беше определението ти за "изневяра". А, ако мм не знае аз кое смятам за допустимо, а само си мисля, че би трябвало да знае, ако го "хвана", дали мога да го обвиня в изневяра? Като се замисля, може би с мм имаме съвсем различни тълкувания за "изневяра". ...И това може да съсипе семейството ми?

# 444
Казано с думи прости, ако търси само секс и чуква по някоя мадама от време на време, е обикновен курвалък Simple Smile Рисково е за здравето, но не винаги е заплаха за семейството.
обаче ако някоя му завърти главата и влезе във връзка - това е истинска изневяра. Страшна гадост и дано не ти идва на главата. Или по друг начин казано, ще си ляга до теб, с мисълта за друга жена.

# 445
Има и по-общоприети норми за понятието изневяра, но хората са толкова различни, че често се налага да се обсъдят тези неща предварително между партньорите за да няма после недоразумения.

# 446
  • София
Изневярата е много субективно понятие. За мен изневяра е, ако разбера, че ММ излиза на кафе с някоя жена и крие от мен, ако си пише в интернет с някоя жена, която аз не познавам, ако го засека да вози някоя жена, която не познавам в колата си, а да не говорим за целувки, прегръдки или секс. За други пък дори еднократния секс не е изневяра, защото е нещо моментно

# 447
Добре, да речем, всяка от нас си знае за нея си какво би било "изневяра", а това подлежи ли на задължително обсъждане с мъжа? Метафорично казано, имате ли такава клауза в "договора" преди да го подпишете и двамата? Ако има разминавания в представите за изневяра между мъж и жена, какво правим? Да не подписваме ли?
Взимам двете крайности за пример: ако за мен да си пише с непозната е "вече" изневяра, а за него аз да споделя тялото си с друг е "баш" изневяра, можем ли да се обвиняваме един друг в изневяра и да съсипем семейството? И, да не подписваме ли, в крайна сметка ако се разминаваме в тълкуванията?

# 448
Е щ да не подпишеш ако искаш? Нали си уведомена?
После - и да стане нещо, си носиш последствията.

# 449
Учудвате ме много с тези въпроси. Как искате някой да разбере какво желаете или не желаете да се случва, ако не го споделите и обсъдите с партньора си. Той едва ли може да чете мислите ви, а и едва ли ще е абсолютно на същото мнение като вас. След обсъждане приемате правила достатъчно приемливи и за двамата и се опитвате да ги спазвате. Доверие се създава и поддържа с непрекъснати разговори не само по съществуващи, но и по възможни бъдещи проблеми. Очевидни неща са.

Общи условия

Активация на акаунт