Да се радвам на хубавите моменти в къщи, а като му е крив света, да си самоповтарям, не съм аз виновна. Има моменти още, в които от нищото се накривява и съм на 100% сигурна, че е свързано нещо с любовницата. Няма как, уж всичко ОК, замислил се е нещо, не сме си казали и дума няколко минути, и да дойде като биг на червено. Ако не се осъзнае и да спре, въпреки, че съм се правила на дебилно тъпа, ти казах къде го пращам.
Аз прочетох в началото писанията им, не всичко, но минавайки бегло попадах на точно това, което ми беше важно. Той тогава беше откачил, как съм могла, аз не крих от него, че съм чела. Та въпросната още в началото му обясняваш как трябва да ме напусне. Тогава си обясних и голяма част от промените му в настроенията. Вътрешната му война, кое решение да вземе, го караше да "откача".
Псъзнавах, че 14г съвместен живот не са като току що дасме се влюбили. Някъде по пътя битовизмите са ни накарали да се самозабравим, че сега тя е толкова готина, а аз толкова скучна,.
През месеците, в които той се лашкаше, аз се лекувах. За мен вече, в главата ми няма завинаги, има да изживеем момента добре. Ако реши, че да гони дивото е по-добре Ок, аз ще си заживея живота без него и с достатъчно добро самочувствие за себе си. Аз съм подобрия вариант от нея
, а и винаги ще имам любовта на децата. Игнорирай любовницата за себе си, за да можеш спокойно да погледнеш ситуацията, да се съвземеш и да решиш с него или без него, ще е за напред. От теб зависи.
До скоро исках много отговори, вече не искам. За какво са ми, какво ще се промени?!
Утре дали ще сме заедно не знам, но вече и да не сме, не го приемам за края на света и гледам днешните малки радости да са водещи. От началото на всичко при мен мина малко повече от година и половина. Силно се надявам като минат две, изобщо да не ми трепва, като се сетя за нея.
Уважавам решението на всеки, но да останеш с изневерителя и да си отново интимна с него... Аз съм мноооого гнуслива
Правилно ли съм разбрала, че той има секс с другата и с вас?
Редно ли е да твърдя сега, че 100% от мъжете са тормозени психологически?