Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 982
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Моята, като беше с ангина, държеше Т от петък до понд. Започнахме Аугментин а в неделя.

# 556
Ами ще изчакам до утре, нямам избор.

# 557
  • София
Cristi Head Band

Да живее кофеинът! Ill

# 558
За пръв път го виждам да трепери. Направо като листна въшка Shocked А тъпият панадол никаква работа не върши, да му се не знае.

# 559
  • София
Sad Знам какво е. Така е като го втриса. В този момент завиваш, трябва да премине треската.

Зарежи Панадола като не действа. Минавай на Нурофен. Hug

# 560
Ох, Крис Hug

Аз да попитам, само когато се тресе детето с Т ли трябва да го завивам? Всеки път, когато Патето е с Т я завивам, за да се изпоти, но никога не се е тресяла до сега.

# 561
Първият път, когато вдигна температура беб и се ошашкахме, ходихме в спешното. Май към 38.6 беше и навън беше сравнително гладно като за тук, с кошница и одеяло им го "представихме" и веднага го разопаковаха. Общо взето казаха леко облечен да го държим, беше по една цяла пижамка с дълъг ръкав на голо. Така че аз сега даже като е висока Т, не завивам. Държа си го по гащи и гушнат в мен, само като станат краката ледени и мятам една пелена.

# 562
И моята като вдигаше над 39 се тресеше. Гушках и топлех краката и ръцете.
Ползвам само Нурофен. При нашата сваля бързо Т.

# 563
Да, ама нурофен нали уж може само на осем часа. А той на петия е пак с температура. Затова прибягвам до панадол.

Иначе знам, че когато ги тресе и ръце/крака са студени, затопляш. Когато станат горещи, разсъбличаш и евентуално започваш вана с вода, оцет и т.н.

# 564
И пак аз. С ангина е, йеее! АБ, който щял да започне да действа след 48 часа и твърде вероятно всички ние да я лепнем. А дотогава мизерия с температура и кисело бебе. Бляк Cold Sweat

# 565
Уф, Кристи, много ти се насъбра...да оздравява бързо малкия, а вие няма да я лепнете тая ангина.

# 566
Аз днес имам двама именници и ви черпя виртуално! Simple Smile ( нещо не ми се получи снимката)

# 567
Благодаря, Краси. Да са ти честити!

# 568
Кристи, значи като при нас. Една седмица, след като ни мина вирусът - ангина.....

# 569
Баси муси, хич не е забавно така! Той ми се точи болен 3 седмици, сега с тази ангина очаквам да е около два месеца Crazy

Общи условия

Активация на акаунт