. Тая вечер пак не спахме, буди се на всеки 40-50минути и днес съм като препила.
Много добре ми уцелва устата, че и натиска тази пластмаса. Отде толкова сила в това дете... 
Моят прояде, похвалвам се официално. От няколко дни изяжда на ообед по 200 мл. нещо и вечер пак - около 100. Отделно от това плодове и по половин кофичка кисело мляко сутрин и вечер. Имаме едно кърмене около 01 ч. и едно в 05 сутрин, и едно през деня преди сън. Не знам дали е добре, но така сме засега.... С гърнето нямам успех - честно казано, нямам и нерви и време да съм последователна... Баткото на тази възраст беше без памперс вече ....
и ние имаме едно влакче, дето скоро ще стигне последната гара. Патето е при баба си, аз не успях да се наспя, че едни приятели-майстори дойдоха за укенда да ударят едно рамо на ММ и шетане, готвене, лафче, но утре съм превидила въргаляне в кревата, ако се наложи, до обяд
. Изгледах цял филм днес в пълна тишина, чак ми беше зловещо, както и много нетипично да не се спъвам в разни топки и играчки.
браво на детето.
Трябвало или преди годината да го свикна, или като навърши две. Та сега ще чакам да стане на две или ще разчитам на яслата
Досега комбинирах с една порция от ДК и нещо мое (имах доста замразени плодови пюрета, зеленчуци и мръвка), или правех каша/купешко пюре, но за другата седмица поръчах просто по 2 менюта от ДК и толкоз.
Установих на един завой, че не спира колата. Просто не спира... Аз все пак се движех с 40, но тя си се носеше... Успях да завия де, ама е интересно като установиш липсата на контрол. 
Още нямам обаче добро дебело яке и обувки, ама ще ги измисля скоро.
Препоръчани теми