Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
krassi14 Честити именици! Много здраве и успехи!

cristi Отврат Sad Направо незнам какво да кажа Sad

Ние отиваме на разходка малко.

# 571
Кристи - бързо да оздравявва малкия и за вас по-малко ядове. Моето педи каза, че се чакал някакъв топ грип този месец и съветвала масово мамите, които могат да си гледат децата в къщи без ясли.
Аз мисля догодина да я пусна чак пролетта, пък ще видим.

Днес тука беше чудничко - отпрахме му и ресторан и кафенце ...екстра Simple Smile

# 572
Минахме през същото, кураж!
Не се поддавайте на психози за предстояща грипна епидемия. Засега нац. консултант каза, че няма признаци.
Най-сигурно в барокамера Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 18:21 от помбер

# 573
Честит празник на всички именници ! Да сте живи и здрави .
Cristi дано бързо да мине тая ангина при нас ни мъчи две седмици.И да са вкъщи пак няма гаранция ,че няма да се разболеят.Мишето беше при баба си и дядо си и там си забравила лигавника и сега отивам до другия квартал да го взима,че от той е гумен и ми е само един ,а от плат ги маха веднага хаха.

# 574
И аз съм на мнението на Помбер. Изобщо не се поддавам на психози, а и ТВ вече почти не гледам. Тя като си бе вкъщи се разболя. Не мога да спра баткото от училище, а той като нищо може да й донесе някой армаган.
Не знам за вас, но чакам пролетта, дългия ден, цветенцата...
Кристи, дръж се. Не забравяй пробиотика!

# 575
Пош, приготвила съм го Simple Smile Ама видях, че пише 3 часа след АБ, който реално ще го почна сега в 20,30ч. Та пробиотикът ще остане за утре, че не искам да го будя (ако изобщо спи де).
Иначе е веселба - давам панадол, нурофен, биозин, АБ, пробиотик, като всичко това е през устата, но с различен апликатор Mr. Green Вече станах въртоглава от цветове и вкусове, а Мушмул като ме види с нещо в ръката, се чуди къде да се скрие.

# 576
Аз давах и едно сиропче Джуниор ангин, за да облекчи болка в гърлото. Добре й действаше.

# 577
Ооооо, то седи на нощното шкафче, готово за действие, ако/като започне да кашля. Тъкмо го бях прибрала заедно с всички останали илачи, но пак го изкарах Mr. Green

# 578
Крис как е детето.? Чета ви Simple Smile Водя си бележки Simple Smile

# 579
Крис Kissing Face
И на мен каката ми е болна,направи обаче почнах противогрипните и от събота до днес е по добре,даже е на училище

Ти всяка година има вируси мутанти.

# 580
Ми как, същото. Снощи от полунощ до два и половина ме побърка. Как ли не се правих на клоун, не спа това дете и толкоз. Накрая го оставих сам, отидох да ближа рани в хола, а той заспа.

# 581
  • София
Моята пък от вчера е с тежко стомашно разстройство, кривее ужасно, спа много неспокойно, и днес не я пуснах на ясла. Следобед ще ходим на преглед, че ни е втора смяна лекарката. Колегите от работа пък така ми се "зарадваха" на отсъствието, че просто няма накъде. Но предвид че за четири години при тях досега и един ден болничен не съм си взимала (изключвам бременността), не виждам какви претенции могат да имат. Тъй че да свикват.

А ММ уикенда като гледал детето сам, тука все бомба е падала. И грам чисти дрешки няма за Дария. Пуснал е някакви да пере, но така и не ги е извадил от пералнята - отлежават си вътре мокри кой знае от кога. Пък сега с това разстройство какво омазване пада няма да ви обяснявам.

Кристи, какъв АБ ви изписаха? Пробиотикът (най-добре такъв с пребиотик) наистина 3 часа след АБ, тъй като иначе АБ избива бактериите му и като цяло приемът на бактерии се обезсмисля. Ние сме пили АБ единствено миналата година като лежахме в Токуда с бронхиолита, но там беше някакъв много специфичен и изцяло профилактично изписан. Досега е имала само един-два пъти сополи с лека кашлица и съм я оправяла само с Гринтус. Добавките ѝ ги слагам в млякото. Само Панадола давам директно през устата и то е една дива борба на живот и смърт, придружена с див павиански вой - общо взето целият блок разбира кога в нас се пие Панадол.

# 582
Ксимебак изписа на 12 часа по 6.5 мл. Сутринта обаче го повърна, барабар със закуската. Дадох втора доза, дано не предозирам.

# 583
  • София
Ксимебак изписа на 12 часа по 6.5 мл. Сутринта обаче го повърна, барабар със закуската. Дадох втора доза, дано не предозирам.
Колко време след приема?

# 584
Веднага. Тъкмо изпразних дозатора и каза бльок :-\

Общи условия

Активация на акаунт