♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 63

• 113 447
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Елини, много благодаря за линка на "Заради дъщерите ми". Не знам защо, но в този сайт не ми тръгва видеото на нито един филм, а Дизимания обикновено там си качва преводите първо. Чакам да се появят в 1plus1tv.ru и тогава ги гледам. И във Викито мога да гледам, но понякога не ги качват там. Но понеже излязох на разходка и гледах само десетина минути в оригинал, ще изчакам да го качат някъде другаде сериала, че тръгна с доста речитатив в началото, поне началото да хвана с превод, че да схвана сюжетната линия.

Еми, викаш всезнайковците запяха друга песен за филма като сравниха успехите му с този на сходни продукции. Да ни питат нас успех ли е, неуспех ли е дадено нещо, щом не могат да преценяват бързо.

# 136

"Моралната вечеря" - или  newsm78 - Борба за собствено място под слънцето в турския кино-бизнес   Whistling

Бързата продажба на правата на “Време за щастие” на ТВ 8, намаляването на киносалоните в които се върти филма, в същото време Музафер пътува с актьорите на турнето за представянето на филма…………………….. успешен ли е или е провал проекта за  лека романтична комедия , която естествено не претендира за някакви фестивални награди…./ като „Аила” например/
В главата ми се върти едно може би не толкова глупаво предположение – филмът „Време за щастие” е създаден като пробен проект, завъртяха го по киносалоните, покриха си разходите, оцениха любовта на феновете………и вероятно сега се обмисля създаването на нов  по-сериозен проект ……../ това за което спомена блогъра от  преди 2 дни на страниците на Elbar Mucizesi/ .
 За това и видяхме и приятелски и делови  отношения между Баръш и едни от акулите в турския кино- ШБ./ снимките с Музафер и Ажнун/.
Затова и Баръш толкова директно заяви, че резултатите на филна са удивили тези, които ги взеха на прицел с цел да „потопят” романтичната комедия…
Ето днешната статия във в.Хюриет за киноиндустрията потвърждава това, че филма е с отлични приходи за 3 седмици, отделно ,че мнението на зритителите които споделят в ТТ е за чудесна история и много смях, в класацията за 50 ромком се качи на 13 място – засега………..във Франция се върти по кината от 9.11 и има рейтинг 4 от 5 възможни……в IMDB също е с висок рейтинг 8 и нещо, най-висок от турските филми които се гледат извън страната……

# 137
  • Perla
https://www.instagram.com/p/BcFF2BzlGaA/?taken-by=televizyondizisi

Сега не разбирам Елбарите спечелиха ли тази анкета, или още продължава гласуването  newsm78 newsm78 newsm78

Еми, благодаря!

# 138
https://www.instagram.com/p/BcFF2BzlGaA/?taken-by=televizyondizisi

Сега не разбирам Елбарите спечелиха ли тази анкета, или още продължава гласуването  newsm78 newsm78 newsm78
Подкана за гласуване е. Само споменават, че и тяхната двойка е сред номинираните.

# 139

Дани, доста ще има да чуваме още - поне на мен така ми се струва, след всичко което прочетох от блогърите , и продължават да пишат......

А на някой хора им приседна успеха на "проваления" филм на Баръш и Елчин  Joy

https://www.instagram.com/p/BcFESV7nsyz/?tagged=barisarduc   … sp;    

чакам да го преведат рускините и ще го пусна......само да отбележа, че снощи на представянето на филм на BKM, на който се появиха ГО и актьори от Д2, нямаше нито един представител на т.нар елит на тур.кино, като например Джем Йълмаз, да не говорим за големите акули, които придружаваха нашите с турнет по градовете..............

# 140
Еми, ще чакаме превода на рускините на думите на Гупа. Питат я иначе как ще коментира това, че се говори, че филмът на Баръш Ардуч е имал по-малко зрители от очакваното. Не схванах част от отговора, но накрая казва, че 500 хиляди не било малко, готви се да каже още нещо, но прекъсва записът. Изглежда добронамерена, не се държи снизходително или победоносно, според мен.

# 141
Еми, ще чакаме превода на рускините на думите на Гупа. Питат я иначе как ще коментира това, че се говори, че филмът на Баръш Ардуч е имал по-малко зрители от очакваното. Не схванах част от отговора, но накрая казва, че 500 хиляди не било малко, готви се да каже още нещо, но прекъсва записът. Изглежда добронамерена, не се държи снизходително или победоносно, според мен.

Смее ли да се държи иначе, все пак зад филма на ЕлБарите стоят силните и влиятелни в кино бизнеса, и кой знае колко милиони

Еми,благодаря   Peace изчетох те с удоволствие

# 142

В главата ми се върти едно може би не толкова глупаво предположение – филмът „Време за щастие” е създаден като пробен проект, завъртяха го по киносалоните, покриха си разходите, оцениха любовта на феновете………и вероятно сега се обмисля създаването на нов  по-сериозен проект ……../ това за което спомена блогъра от  преди 2 дни на страниците на Elbar Mucizesi/ .
И други фенове като че ли усетиха някакви намеци за нов проект. В Туитър имаше такива нагласи. Аз в момента съм доволна и на Времето, не държа да имат нов проект заедно, но явно това не важи за повечето фенове.

# 143
  • Sofia, Bulgaria
  Нещо красиво,направено от фен в Т Bowtie

# 144
  • Perla
Дани, благодаря за превода!тъкмо си рекох, че сме свършили тази работа, и елбарите са там, където трябва да бъдат- на най- високото стъпало Grinning

Еми, аз ще си чакам нов проект! Нали съм от онези, на които елбар никога не са им достатъчно, ще се надявам да ги видя отново заедно! Пък мечтите се сбъдват, както видяхме и преживяхме!

# 145
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 118

Дефне прекара сутринта, опитвайки се да рисува. Реши да използва времето, което малките ѝ бяха отпуснали, за нещо полезно. Разположила се на люлеещият стол, изнесен на терасата на спалнята, дори не забеляза кога дойде време за обяд. Сутринта бе поръчала на Ипек какво да приготви, така че когато Ясемин дойде, всичко бе готово.
-   Изглеждаш… голяма!- Засмя се тя, когато видя Дефне да слиза по стълбите.- Не съм те виждала от колко, две седмици?!
-   Растат с часове, не с дни. Имам чувството, че няма да издържа и до деветия месец.- Оплака се тя, прегръщайки приятелката си.- Никога не съм си представяла колко тежко е това. Нихан се оплакваше с едно и аз ѝ се подигравах, че преиграва. Сега ми се връща двойно!
-   Ще премине, още малко остана. Просто ми е странно да виждам нашата Кльощавелка в този вид! Ако Корай те види, ще изпадне в нервна криза!- Засмя се Яса, докато излизаха на верандата, където бе приготвена масата.
-   Не го споменавай, че ей сега ще пристигне. Йомер му е забранил въобще да приближава до тук, защото ме побърква, но това не винаги успява да го спре.
-   Да пази Господ!- Почука на масата Ясемин и подръпна ухото си.- Най- малко той ни трябва в момента!
-   Искаше да говорим за нещо, проблем ли има?!
-   Има ли, няма ли, и аз не знам! Синан е на път да се разведе с мен!
-   Моля?!- Дефне едва не се задави, чувайки изказването ѝ.- Какво е станало?!
-   Почакай, ето, пийни!- Подаде ѝ чашата с портокалов сок, докато Дефне кашляше.- Извинявай, казах го така изневиделица.
-   Какво има, скарахте ли се? Говори, Ясемин, не ме подлудявай!
-   Не, не, няма нищо такова. Или почти. Охх, не знам. Всичко е такава каша!
-   Започни от самото начало. Явно има проблем, какъв е?!
В продължение на половин час Ясемин говори. Разказа ѝ как се е разстроила от неуспешните им опити да имат бебе, макар да се опитваха от малко повече от месец, и колко я е страх да не би проблемът да е в нея. Не искаше да иде на лекар, но не искаше да сподели притесненията си и със Синан. Бе попаднала в омагьосан кръг, увеличавайки страховете си сама, измисляйки си какви ли не глупости. Дефне не можа да повярва, че това пред нея е същата онази Ясемин, която познаваше от почти две години. Силната и горда жена, бореща се за онова, което иска, се бе превърнала в едно изплашено и притеснено същество, незнаещо на къде да поеме.
-   Не ме разбирай погрешно, страшно се радвам за близнаците, но… При вас се получи толкова бързо, без дори да го искате. А ние се опитваме вече месец и нищо. Не мога да спра да мисля за това!
-   Ясемин, успокой се! Паникьосваш се без причина! Както сама каза, опитвате едва от месец. Всеки лекар ще ти каже, че това е нищо! Има двойки, които опитват месеци, дори години, преди да успеят!
-   Но аз не искам да чакам години!
-   Не ме разбра! Имах предвид, че при всяка двойка е различно! Защо не почакаш, вместо да се притесняваш още от сега? Стресът, притеснението, нервността- това също влияе негативно на нещата. Или поне така пишеше в една от книгите, които прочетох.- Хвана ръцете на приятелката си и ги стисна окуражително.- Кога си станала такава?!
-   Какво?!
-   Притеснителна, изплашена, несигурна! Това не си ти! Къде е онази Ясемин, от която ме бе толкова страх в началото?! Силната, независима и горда дама, бореща се за това, което иска!
-   Не знам, Дефне, не знам какво става с мен! Сама не мога да се позная!
-   Дали не те е страх от вероятността, че може да забременееш?! Сигурна ли си, че го искаш?! Заради себе си, не заради Синан!
-   Разбира се, че го искам!- Отговори веднага Ясемин, след което замълча. Трябваше ѝ минута, за да продължи.- Или поне си мисля, че го искам! Минах трийсетте и май ме е страх, че това е последният ми шанс!
-   Глупости! Ясемин, имаш още много време!- Дефне бе ядосана, но приятелката ѝ я прекъсна.
-   Но с всеки изминал ден времето ми се съкратява! Не искам да съм като онези жени, които на 60 се опитват да са приятелки с петнайсетгодишните си дъщери! Нямам време и това ме ужасява!
-   Добре, мисля, че стигнахме до същността на проблема!- Поемайки си дълбоко въздух, Дефне погледна Ясемин в очите.- Поговорихте ли за това със Синан?
-   Не, естествено! Как да ми кажа всичко това? Той ще реши, че искам дете, само защото мисля, че сега е последният ми шанс.
-   А така ли е?!
-   Не! Не знам! Охх, Дефне!
-   Мисля, че това не е нещо, което някой друг може да реши. Според мен проблемът наистина е в теб, но не там, където ти си мислиш. А тук!- Допирайки палец до челото ѝ, Дефне кимна.- Казах ти още в началото, докато не поискаш това бебе с цялото си сърце, то няма да се появи!
-   Сега аз ли съм виновна! Браво! Много благодаря!
-   Ясемин, не ме слушаш! Успокой се и помисли!- Хващайки я за ръка, когато тя се опита да стане, Дефне я задържа.- Просто помисли!
Седяха, загледани в спокойния Босфор, всяка потънала в своите мисли. Дефне се надяваше, че не е наранила Ясемин с думите си, но бе убедена в правотата си. Приятелката ѝ имаше нужда от насока и тя ѝ я бе дала.
-   Ще тръгвам, стана късно! Синан и Йомер ще се чудят защо закъснявам!
-   Не ми се разсърди, нали? Ясемин…
-   Не съм! Права си, трябва да помисля! Благодаря!- Прегърна я Яса.- Знаех, че единствено ти ще ме разбереш и ще ми помогнеш. Макар да не очаквах точно това. Все пак разговора ни имаше полза.
-   Обсъдете го със Синан, това е най- доброто решение! Ако все пак искаш да поговорим отново, звънни ми или ела. Свободна съм по всяко време!
-   Няма да те притеснявам повече, и без това Йомер ще ме убие за днес!
Дефне изпрати Ясемин, след което се върна отново горе. Берк и Ада обаче имаха други планове и започвайки поредния рунд, не я оставиха седнала и пет минутки. Както вече бе установила, обикновено в такива случаи най- ефективни бяха разходките. Колкото и да ѝ тежеше, тя тръгна да обикаля из къщата, говорейки на корема си, който галеше с ръце. Мелис ѝ бе обяснила, че разхождайки се се получава ефекта на люлката за бебетата, като всяко нейно движение ги полюшва, и така те се успокояват. При нейните две обаче това невинаги действаше. Днес дори заплахите, че ще се оплаче на Йомер и няма да си получат обещаната приказка, не успяха да ги спрат. Повече от два часа не спряха да се въртят и боричкат, докарвайки я до изнемога. Когато най- после спряха, Дефне се чувстваше така, сякаш бе пробягала дължината на целия Босфор. Ипек отдавна си бе тръгнала, затова Дефне хапна набързо някакви плодове и се качи да си легне. Макар да не ѝ се спеше, заспа секунди след като главата ѝ допря възглавницата. Тялото ѝ имаше нужда от възстановяване, а сънят бе най- добрия начин.

Йомер извика Дефне още от входната врата, но никой не му отговори. Обиколи първия етаж, но от нея нямаше и следа. Чудейки се какво става, се качи горе. Както и очакваше, откри я заспала в неговата половина, прегърнала неговата възглавница.
-   Любима моя!- Усмихна се той, докато приближаваше.- Явно дори и моите подкупи не са успели да те спасят. Малки дяволчета!
Седна до нея и отметна кичурите коса, покрили лицето ѝ. Наведе се и я целуна, шепнейки ѝ нежни думи в очакване да се завърне при него. Видя как челото ѝ се сбръчка, докато се опитваше да се измъкне от съня. Покри отново устните ѝ със своите и остана така, докато не му отвърна. Сигурен, че вече е напълно будна, бавно се отдръпна от нея. Очите ѝ блестяха, докато му се усмихваше.
-   Все пак успя да ме събудиш с целувка!- Протегна се и го придърпа за още една, след което се отпусна на гърдите му.- Добре дошъл?
-   Добре съм ви заварил! Много ли те измориха?
-   Не питай! Трябва да измислиш по примамлив подкуп следващия път, този действаше до обяд.- Засмя се тя, галеща корема си.- Следобед бяха непоносими! Сякаш спореха кой в коя половина да е, не спряха да се движат!
-   Как мина с Ясемин? Едва днес разбрах защо те търси!
-   Поговорихме, но това е нещо, което трябва да решат те със Синан. Надявам се да постигнат това, което е най- доброто за тях. Какво стана с фирмата?!
-   Не ми се говори за работа, моля те! Засега всичко е наред, ще видим какво ще стане.- Намествайки се по- удобно под нея, Йомер се облегна на стената.- Тази вечер сме сами, чичо щял да остане в някакъв приятел.
-   Радвам се, че е възстановил старите си познанства. Надявам се да осъзнае колко приятели има тук и да се откаже да се връща там, където се е установил. Не искам да е толкова далеч от нас.
-   Той сам ще реши, скъпа. Ние нямаме право да се месим.
-   Знам! Но все пак ще го направя!

# 146
Джанъм, Дафа няма ли да ражда вече, че само докато чета и ми става зор...А пък и Яса де бърза, то хубавите работи от раз не стават..Сега, ако Синан е страстен колкото Йомер е друга работа, ама като не казваш, а мълчиш ....😁

# 147
Джанъм  Heart Eyes

Дафа едва в седмия ще влиза, ти да ражда искаш  Mr. Green Mr. Green

Яса винаги си е била странна, а Синан какъв е, само тя си знае  Whistling Не ви стига Йомер, сега и към Синан ли ще поглеждате  hahaha

# 148
Ами то все Йомер иДафа +18  , нека и малко Синан и Яса да видим😝
И Каро вече е в ТС...😈...другото като се прибера по нощите

Дафа до деветия месец ли ще се влачи с големия корем?

# 149
Кароооооооооооооооо  Crazy Crazy Crazy

Трудно, татлъм, ако успее, след раждането и двамата с Йомер трябва да ходят поне три месеца на психиатър  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт