СЕПТЕМВРИйчета 2017г. - тема 2

• 79 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Детски гастроентеролог за твое спокойствие Wink
 Но ако не я тормози,наддава...и не плаче и не я боли,вероятно няма нищо притеснително.

# 136
И нашето бебе хълца често и повръща понякога. Напоследък започна много да се лигави. И понякога при връщане плаче сякаш я боли.
Питах педиатърката за рефлукс, но според нея било нормално и всички бебета имат.

Да се притеснявам ли и какво да правя за този рефлукс?

Ако си наддава добре и не повръща на фонтан - същото като мен. Стискаш зъби и чакаш да отмине като почне захранването.

Не бих давала лекарства срещу киселини без pH тест на стомаха.

# 137
  • Варна
Хилоу ,Дами!
Вече се.чувствам развалина,болят ме всиички кости,стана ли от леглот.ходя.кат зомби от „Живите мъртви”
Днес и бебетата ми лазеха по вагуса,неблагодарен народ.еей..ще ги водя аз на разходка ,те ще ми крещят.от количката ,аре моля от утре арестувани.
Каката пък решила ,че за.по.лесно.сресване.може да изфъска.едно кило парфюм на главата си,мани,освен че косата и е.на клечки се носи и кат радиационен облак от Чернобил.
И.вас.да почерпя виртуално ,днес големия навършва.16 год.

# 138
Здравейте момичета ,знаете ли кога се прави трансфонтанелна ехография и къде е най добре да се прави?

# 139
Хилоу ,Дами!
Вече се.чувствам развалина,болят ме всиички кости,стана ли от леглот.ходя.кат зомби от „Живите мъртви”
Днес и бебетата ми лазеха по вагуса,неблагодарен народ.еей..ще ги водя аз на разходка ,те ще ми крещят.от количката ,аре моля от утре арестувани.
Каката пък решила ,че за.по.лесно.сресване.може да изфъска.едно кило парфюм на главата си,мани,освен че косата и е.на клечки се носи и кат радиационен облак от Чернобил.

Скабиела ти си много забавно момиче е като те чета някак си ми става готино че има хора който въпреки всички   трудностите не взимат живота толкова на сериозно. ...Flowers Hibiscus

# 140

LaughingLaughingLaughing
Хайде бе, жена, къде се изгуби?! Да ти е жив и здрав синЪТ и много поводи за радост и гордост да ти носи!

Пак за рефлукса - не е притеснителен, ако бебето наддава. Нищо не се прави. Тези, които кърмят, гастрото ми препоръча да намаля шоколада и ядките и да изключа млякото от менюто си.

# 141
skabiela, честит ти рожденик. Да е жив и здрав. Леле тинейджър, две бебета и още едно дете между тях за разкош Scream Мъжът ти поне помага ли ти чат пат?

Night shadow mom, до колкото знам може да се прави веднага след раждането. За по нататък не знам. Ти защо мислиш да правиш?

За имунизациите, ще слагам всички задължителни. При баткото не е имало никакви странични ефекти, дори не е двигал и температура.

Ползвам залъгалки на Авент. Не съм купувала други марки. Просто бях по-настоятелна-той я плюе, аз пак я бутам и така известно време докато свикне.

Рефлукс имат и големите хора. Баща ми също има рефлукс. Бебетата не се сещат да преглъщат така, както възрастните и затова при тях има повече слюнка и киселини. Моят бебок беше спрял да наддава, даже почна да смъква грамове заради повръщането. Но ако само хълцат, повръщат чат пат и си наддват, няма проблем. Израства се така или иначе. И аз се моля при нас да минава бързо Hands Pray

# 142
  • София
Скабиелче, да ти е жив и здрав баткото и много да помага!

# 143
skabiela, честит ти рожденик. Да е жив и здрав. Леле тинейджър, две бебета и още едно дете между тях за разкош Scream Мъжът ти поне помага ли ти чат пат?

Night shadow mom, до колкото знам може да се прави веднага след раждането. За по нататък не знам. Ти защо мислиш да правиш?

За имунизациите, ще слагам всички задължителни. При баткото не е имало никакви странични ефекти, дори не е двигал и температура.

Ползвам залъгалки на Авент. Не съм купувала други марки. Просто бях по-настоятелна-той я плюе, аз пак я бутам и така известно време докато свикне.

Рефлукс имат и големите хора. Баща ми също има рефлукс. Бебетата не се сещат да преглъщат така, както възрастните и затова при тях има повече слюнка и киселини. Моят бебок беше спрял да наддава, даже почна да смъква грамове заради повръщането. Но ако само хълцат, повръщат чат пат и си наддват, няма проблем. Израства се така или иначе. И аз се моля при нас да минава бързо Hands Pray
Ами нали вече е препоръчително да се прави на новородени както ходи на ортопед и т.н но педиатър ката нищо не ми е казала още и затова питам вие Как ще процедира те

# 144
  • Стара Загора
Да е жив и здрав рожденника Скаби, и още много развеселителен материал за разказване да дава, че е много забавно с вас!  Прави едно лайф шоу вече.

# 145
Здравейте момичета ,знаете ли кога се прави трансфонтанелна ехография и къде е най добре да се прави?

На бебо му я направи др Масларска в неонатоголията на Токуда преди да ни изпишат. Част е от пакета допълнителни изследвания на бебето.

# 146
Скаби, честит ти рожденик и от мен. Flowers Hibiscus

# 147
 Скаб,честит ти рожденик Здрав и послушен!!
 Хубав ден на всички! Simple Smile)))

# 148
Скаби, да ти е живо и здраво момчето, много радост да ви носи и отлични оценки !

# 149
Здравейте,
Правите ли някакви упражнения за прибиране на корема, носите ли колан и кога започнахте с упражненията ако намирате време за тях ?
Нормално раждане Simple Smile
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт