DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 459
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Здравейте, момичета! Нали Булут беше 2 дни на гости при баба си. Мисля, че тя го е върнала в къщи, при Ферит, но е забравила, че е женен. Усмихна се, а после видя и Назлъ и очите й замръзнаха, но бързо влезе в час с пресилена усмивка.
Време беше да покажат сценаристите загрижена баба. Нека я сближат с младото семейство Аслан.  В грижите за внука, Назлъ играе ролята на дъщеря й като майка, в крайна сметка!!!
Дори искам Леман да е лоша  и виждайки добротата на Назлъ да я приеме. Пък и за по-възрастните турски зрителки да се осигури гледане на драмата "лоша снаха и добра свекърва". Wink

# 286
от 22 епизод

Алихан зад кадър от филма...

https://www.instagram.com/p/Bb6e7rTnvhs/?tagged=alihanturkdemir

# 287
  • По света и в нас.

Не знам дали и други искат това, но ще ми бъде приятно от всеки епизод да се  подредят в клипове сцените само с Наз и Ферит. Това го видях при рускините за два от любимите си сериали и много ми хареса. Когато няма какво да гледам или ми домъчнее си пускам сериите с избрани моменти и ми става хубаво на душата. В крайна сметка гледам тези сериали най-вече заради историята на главните герои.

Лек и спорен ден, момичета!
И аз съм виждала такива клипчета и много ми харесват ,но за съжаление аз лично не мога да правя.Иначе с удоволствие ще гледам ФерНаз Heart Eyes

# 288
  • Враца
Привет и от мен  Hug Hug

Ще берат гъби  Joy Joy Joy Joy

# 289
Привет и от мен  Hug Hug

Ще берат гъби  Joy Joy Joy Joy
Да не вземат да се отровят само, че тогава стана работата ала "Ромео и Жулиета".  Joy Joy Joy

# 290
Извинявам се за поредните постове, но да ви добавя тази снимчица

Нещо Леман ханъм много фалшиво се усмихва, а Ферит е нещо много намръщен и защитнически настроен Thinking

# 291
Самби да вземат с тез гъбки да нагостят враговете си  и кой откъде е  hahaha hahaha hahaha  така де пътят да е свободен  Hug
водя ви един красавец  Hug

# 292
Самби да вземат с тез гъбки да нагостят враговете си
Миме (може ли така да ти викам?!  newsm78), не му подхожда това на Ферит бей. Неговите лъвска смелост, честност и желязна непоклатимост ще накарат враговете му сами да се отровят.  Naughty Mr. Green

# 293
Самби да вземат с тез гъбки да нагостят враговете си
Миме (може ли така да ти викам?!  newsm78), не му подхожда това на Ферит бей. Неговите лъвска смелост, честност и желязна непоклатимост ще накарат враговете му сами да се отровят.  Naughty Mr. Green

Разбира се  Hug  Обаче  Ферит бей  с неговата честност много го чакаме  Hug той Хакан все е преди него ама какво да правим нали хубавите неща стават бавно така ,че още малко търпение  Hug първо да го видим как казва на Назлъ "ОБИЧАМ ТЕ "  Heart Eyes и после  идва и ред на Хакан бей и другите на опашката  един по един  Hug после да ни покажат няколко серий само любов ,любов.......любов......ех....размечтах се  Embarassed

# 294
Здравейте,

Момичета, защо се предполага, че Леман ще е против Назлъ и брака им?! Да, била е против, но те и родителите на Назлъ са против. Мисля, че много врагове ще им се съберат и то врагове с мислещи глави, а не като нашия лагер - приятелите на НазФер вятър ги вее...например Фатош, тя е безполезна, милата; Енгин въобще не мисли и той, не е съобразителен, Тарък влюбен и загубен...въобще нашата група са Crazy Whistling ooooh!, докато врагът не спи, а действа. Дали не е възможно Леман да е на страната на нашите и да помогне?! Защо да се съюзява с Хакан...срещу сина си?! Shocked Също и Пелин newsm78...ако са били близки навремето, да, може да се подведе по Пелин и така да "помогне" и на плановете на Хакан, но все пак майчинският инстинкт не би й изневерил. Та то си личи отстрани, вижда се и реакцията на Ферит, както и обичта на Булут към Назлъ. Не знам, но мисля, че Леман може би ще действа в полза на нашата двойка. Дано...че иначе не ми се мисли. Mr. Green

bouquet bouquet bouquet

# 295
 Hug Hug Hug

Добър вечер,дами!!!Да се разпиша за днес и аз!Изгледах серията с рус.суб. и пак му набрах на Ферит!Съжалявал бил,че закъснял-не предвидил,че ще попаднат в задръстване!Горкичкият той за първи път се движи из Истанбул и не знае трафика!Не му мяза да се извинява така!Ама иначе казва всичко на Назлъ.Тук заведох Пелин,във фирмата я посрещнах-пълен доклад-ами той цяла серия се оправдава на Назлъ с Пелин и срещите им.Съжалявам,че Назмие ханъм ще му прости толкоз бързо Crossing Arms Crossing Arms

Ах,Хаканчо,сложи скъпия пръстен на ръчичката дето те записа и с този запис  ще те закопаят!Но този път е много сериозен да стане съдружник и да унищожи Ферит.Действа на три фронта Демет,Пелин и другия мъж/не си спомням името му/,а Ферит хич и на хабер си няма как го подкопават.

Енгин и той нещо не действа адекватно.Приятел на Ферит от толкова години и знае какво е преживял Ферит с Пелин,вместо да отдалечава Пелин той убеждава Ферит да я вземе в проекта и фирмата. ooooh!

Мама Леман едва ли ще е положителен образ-дори и неволно чрез манипулациите на Пелин ще помогне на Хакан струва ми се.По-интересно ми е как ще се почувства после като разбере ,че е действала против сина си заедно с убиеца на дъщеря си и зет си.Като и самата тя и Булут бяха на косъм от смъртта.

Както виждаме Пелин умее да манипулира и дори Ферит попадна в клопката и.Само Назлъ усеща нещата,но сама няма да се справи.С поведението си Ферит май ще я прати  при Дениз.Да не се окаже накрая Дениз и Демет да спасят Ферит и фирмата newsm78 newsm78 newsm78

Лека нощ,момичета

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 00:50 от Keskinowa

# 296
Добро утро! Hug food010 wavey

Благодаря на всички за снимките,клипчетата и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Да видим днес с какво ще ни зарадват! Laughing Thinking Peace

Честито на именниците днес! bouquet
Скрит текст:

Лек и успешен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Hug

# 297
Здравейте момичета кокичета  Hug Злати благодаря за кафенцето   bouquet аз чак сега си го пия  Embarassed и за хубавите гифчета с щастливите физиономийки на НазФер  Hug Heart Eyes Дано днес има още новинки около нашето сериалче  Praynig

Честит празник на всички празнуващи  bouquet

Спорен и лек да е денят ви  дами  Heart Eyes

Ох гледа ми се влюбеният и разтопен айсберг Ферит Аслан  да се бори за любовта си срещу всеки и всичко  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 09:49 от mariq_72

# 298
И на мен ми се гледа разтопеният айсберг Ферит бей, ама първо искам Назлъ хууууубавичко да го врътне на чевермето, да го поизпоти, пък тогава самата тя да се хвърли в огъня...... Heart Eyes На любовта, разбира се...  Hug txtloves Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 11:31 от mury9

# 299
  • Плевен / София
И на мен ми се гледа разтопеният айсберг Ферит бей,ама първо искам Назлъ хууууубавичко да го врътне на чевермето, да го поизпоти, пък тогава самата тя да се хвърли в огъня...... Heart Eyes На любовта,разбира се...  Hug txtloves Heart Eyes
+1 Hands Plus1
Здравейте момичета
Очаква ни интересен епизод...дано романтиката в него е достатъчна, а драмата поносима....
Честит имен ден и наздраве на празнуващите....

Общи условия

Активация на акаунт