DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 522
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Враца
"Изморена съм... наранена.. в главата ми е кашаа... отивам си"  ooooh! ooooh! ooooh!
Думите от бележките на Назлъ  Sad Sad права е ... сега Ферит да се побърка и да види какво ще е ако не се освести  #2gunfire
За Асуман се моля Дениз да цъфне на време че .... ooooh!
Серията не ми хареса изобщо  Naughty Пелин беше в мноооооого повече от необходимото  ooooh! ooooh! сега няма и фрагман да ни пуснат ...  ooooh!

# 181
Не разбрах какво стана с Асуман Praynig

Музафер е клиент и иска да го обслужва....а Асуман помисли че ще има парти и ще работи

# 182
Ферит ще запомни завинаги бележките на Назлъ .Браво на момичето отиде си  хак му е сега на Ферит нека го утешава Пелинката .Но лошото е ,че Асуман яко го закъса ooooh!

Асуман  от толкова много обучение ,направо  аспирантура защитава ..........имаше  нужда  от този житейски  урок.Сега може и да  си  спомни "записките " на  абла си...

# 183
Назлъ ще замине,но ще се върне с условия и тогава ще види Ферит бей!!!Дано я намери и и разкрие чувства   иначе образа му ще отиде на......

# 184

Ферит да ги прибави към колекцията му  Naughty

# 185
Не разбрах какво стана с Асуман Praynig

Музафер е клиент и иска да го обслужва....а Асуман помисли че ще има парти и ще работи

Ужас ooooh! станах за малко и пропуснах, благодаря! Hug

# 186
Назлъ ще замине,но ще се върне с условия и тогава ще види Ферит бей!!!Дано я намери и и разкрие чувства   иначе образа му ще отиде на......

Образът му СЦ го "подредиха"вече , ами последиците за Булут , фирмата , Дениз с този поглед и физиономия на влечуго ще мине в настъпление ....

# 187
На Ферит бей въздишката му не ми се стори отчаяна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 188
Пелин е голяма лепка- навсякъде около тях- в дома им, във фирмата, в ресторанта.... ooooh!
Ферит е толкова объркан, наистина трябва нещо да го разтърси, че да дойде на себе си...

# 189
На Ферит бей въздишката му не ми се стори отчаяна  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Много се  изложи в личен план , а в служебен ..не ми се мисли ooooh! ooooh! ooooh!

# 190
Егати, Ферит изглеждаше по-малко потресен от тръгването на Назлъ, отколкото от появата на Пелин.  Shocked Назлъ яко ще го подреди, ако успее да си тръгне, де. Ферит явно си е мислел, че заради Булут и вината дето има да изкупува, тя му е в кърпа вързана, а той може да ходи да се мотае с бившата.  ooooh! Ни позна...

# 191
Пелин е голяма лепка- навсякъде около тях- в дома им, във фирмата, в ресторанта.... ooooh!
Ферит е толкова объркан, наистина трябва нещо да го разтърси, че да дойде на себе си...

Е ако и сега постъпката на Назлъ    не го отърси  значи скоро няма да е  ooooh!

# 192
  • По света и в нас.
Без думи съм smile3505

# 193
Назлъ е права за себе си- нали имат договор, че докато са заедно с фиктивен брак, няма да има други жени! Все пак тя е жена с достойнство!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт