DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 399
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Пелин дойде и при Леман.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Казва и истината за снимките....и че  Демет е виновна

# 466
Дано Асуман да намери случайно записа на Деметката.

# 467
Някой може ли да обясни, Пелин с какво обработва цялата рода, че нещо не схванах, нали съм тъпа  ooooh!

# 468
  • София
Имаме нов рекламодател преди и след реклами. Дали е добре това?

# 469
  • Враца
Охх е не мога да я трая  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire таа история ми втърсна  ooooh! ooooh! ooooh!
Абе много реклами този път  Sick

# 470
  • Плевен / София
Някой може ли да обясни, Пелин с какво обработва цялата рода, че нещо не схванах, нали съм тъпа  ooooh!
и аз не разбрах.... сега нещо ще се жалва и на майката на Ферит.....а Демет не престава да тормози Дениз за Назлъ....

# 471
Май й разказа, че в миналото е била невинна, тоест не е изневерила на Ферит и можела да го докаже.
И за какъв чифт, какво я засяга Леман? Сина й е женен за друга.

Наистина по-начесто има реклами, но това е добре.

# 472
Пелин ще размине по лошотия Хакан и Демет ooooh! #Crazy #2gunfire

Демет и тя не се спря- Дениз и да иска да забрави или да се откаже от Назлъ, все някой го ръчка...

# 473
Ох,тая отрова няма спирка-на всички се обясни как Демет  е виновна за случилото се и как е махнала това несъществуващо дете-пък и всички и се вързаха-сега и Леман! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 474
  • София
Абе, Ферит защо не им тегли една майна на всички?! Crossing Arms Той е женен, а те се чудят, разстройват и реват, защо бил със собствената си жена?! WTF???

# 475
Пелин ще размине по лошотия Хакан и Демет ooooh! #Crazy #2gunfire

+1  newsm10 Не мога вече  да намеря дума в речника си с която мога да я оприлича -злобна завистлива змия  най-отровната ooooh! ooooh! ooooh!

# 476
Май й разказа, че в миналото е била невинна, тоест не е изневерила на Ферит и можела да го докаже.
И за какъв чифт, какво я засяга Леман? Сина й е женен за друга.

Наистина по-начесто има реклами, но това е добре.

Сега ли ще доказва истината, седем години спа... #Crazy

# 477
Пелин настройва всички с/у Назлъ....тя е невинна..и какво сега ...да  разделят Ферит с Назлъ ....като че ли той ще я вземе....

# 478
Казах ви аз,че ще ни пързулнат с уж много романтика!Не си взеха поука тез СЦ! ooooh!

# 479
Тая пепелянка съвсем случайно и погрешка дето се вика се върна в живота им и толкова отрова изсипа ей така, на прима виста. Представяте ли си, ако го беше планирала това.
Дано се прехапе, гаранция ще се отрови, толкова е злобна.

Общи условия

Активация на акаунт