Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 73 102
  • 895
  •   1
Отговори
# 60
Ау , какво правите? Изписали сте света. Нова тема имало, аз си викам никой не жали Дарето, че си тръгна по живо по здраво... Снощи умрях от скука, като нЕма за кой да викам.

Спомняте ли в другите сезони такива случаи- хора, които нито ратаи са били, нито на дуел ходили да се доберат до финал?
Мислих, мислих, май само за Моньо се сещам, не! той пък повали майора.
Сега финалът се вижда, а има хора, доста при това, дето няма да стигнат до дуел, но на арената, не такъв - мини.
И друго се сетих, за вота на ветераните - ами в тез' сандъци ако има различни имена ко прай'м, а? Продуцентите кат влязоха в един оправдателен режим защо и какво свършили предишните участници - жалка и смешна работа. Оа@ваш първоначалният замисъл с нескопосан каст и после се оправдаваш!

Искам да разделят влюбените. Бентлито да почисти малко в обора, каквото има там за ринене, предлагам! Много ми се ще това го видя, а на 50 м. от нея река от сълзи.

Ензим, благодаря! bouquet

# 61
Рейна, благодаря за обяснението! Можеш спокойно да видиш скрийншота от промото, не е нещо тайно Simple Smile , Калоян ще е Фермер най-вероятно! 😍

# 62
  • София
Еее респект за Дарето тогава от мен! Много ще се радвам, в такъв случай дано амулетът е за Яни, другите да се оправят, ич ми не е зор за тях. Stuck Out Tongue

Но да, искам Валерия ратай и дуелист, както и Станко. Имат какво да докажат, ред им е.

Явно съм мазохист де, сълзиците пак ще се заредят като бисери в нощта...еххх Алек, душо нежна. Grinning

# 63
Гледах Дарина в онова предобедното предаване. Много ми хареса, аз я разбирам чудесно какво иска да каже, сигурно защото ми е набор и май сме плод на едно и също възпитание, като и на сходно мислене. За първи път отделих толкова внимание на отпаднал участник, но още не ми е минал яда, че госпожица Мога, но не искам я гътна снощи.
Милата мама Дари, изпрала двата сака с дрехи на Алек преди да отиде на дуел, а той седнал после да вика за Ленчето. Както и Станислав преди това.
Не искам Калоян за фермер, до вчера беше такъв, хайде и други има неизпробвали се, а форматът се търкаля към края си вече. Но щом така е решила падналата...
Не ми се гадае кого ще прати Калоян на ратайския бряг, ама дано Станислав и Валерия не успеят да спечелят имунитет, че да минат и те през тази "позиция". Sunglasses

# 64
  • Буркина Фасо
Ау , какво правите? Изписали сте света.

Ензим, благодаря! bouquet
ора без работа  hahaha

# 65
аз така и не разбрах защо тя им переше дрехите. Това не беше включено в задачите?   За никоя от тях не бях, но като видях Виолета в агитката  на Дарина и получих прозрение за финалиста Simple Smile  Ще се радвам на Калоян фермер; предния път дойдоха участници от старите сезони и той не показа много самостоятелност. Стискам му палци. И за амулет.
Ензим, мерси!

# 66
  • София
Аз останах с впечатление от един от разговорите на Алек, ама с Мустафа ли беше, не помня вече, в който намеква, че едва ли не Калоян трябва да му е благодарен, че не го е избрал за дуелист и не би трябвало, ако стане пак фермер да го праща за ратай.

Дарина каза, че семейството и я е подкрепило, просто детето и не искало публичност. Като се прибрала вкъщи имало бележка от мъжа и " Липсваш ми, обичам те" или нещо такова.

# 67
Аз се надявам амулетът да е за Яни. Praynig

# 68
  • София
Калоян ще иска Станко да запрати ратай, той и миналия път искаше него, но нали спечели имунитет. Като цяло това с имунитетите не ме кефи. Минали сезони имаше ли нещо подобно? Искам всички на пангара. 😄

# 69
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ензим, благодаря!  Hug Остава само да са дали амулета на Яни, за да се успокоя съвсем. Laughing

И друго се сетих, за вота на ветераните - ами в тез' сандъци ако има различни имена ко прай'м, а?
Не мисля, че изобщо имаше вариант всеки да посочи различен участник, при положение, че толкова дълго коментираха и умуваха помежду си и потърсиха мнението на всеки от фермерите.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:46 от Reinа

# 70
След края на гласуването Иван и Андрей прегледаха имената и констатираха, че няма равенство на гласовете, ако имало, щели да карат участниците да гласуват наново.

# 71
Дарина, в интервюто  е друг човек, много спокойна , а иначе пищеше постоянно  newsm78

# 72
Калоян ще иска Станко да запрати ратай, той и миналия път искаше него, но нали спечели имунитет. Като цяло това с имунитетите не ме кефи. Минали сезони имаше ли нещо подобно? Искам всички на пангара. 😄
Не, в първи сезон изобщо нямаше игри в понеделник, а във втори сезон имаше, но не бяха за имунитет, а кои ще са в луксозната къща.

Ако бъркам , ме поправете.

# 73
   Да се запиша и се връщам да ви чета-Ензим,мерси за темата!!!
    Исках Дарина да отпадне,дразни ме тая жена.Сега искам Елена да ес скатае в някой ъгъл,да мълчи и да си трае,щото и тя ме дразни.Въобще,днес ми е нервно!Престорена ми беше и подкрепата и радостта за победата на Елка.И тя пък вече,като някакъв всеобщ любимец  -"За вас!"
     Искам амулет за Калоян,обаче какво правим,ако всички са дали различни имена?
   С нетърпение чакам довечера епизода,за да видим кой с амулет,кой фермер,кой какъв.

# 74
  • София
Дарина, в интервюто  е друг човек, много спокойна , а иначе пищеше постоянно  newsm78

Обаче водещите на няколко пъти я молеха да обяснява по-кратко и бързо, че нямат време.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт