Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 772
  • 895
  •   1
Отговори
# 675
  • На морето!
Честно казано не знам в какви битки би могъл Гечо да е по-добър от Станислав. Искрено се надявам до финала 3те маймуни да отпаднат (Гечо, Алек и Станко) и на финал да отиде Калоян. За него съм съгласна, че е прекалено подценен- със сигурност е бърз и издържлив поне колкото Алек, което понякога е по-решаващо от скованата сила.
От жените в този състав харесвам Виолета и Елена, но продукцията представи Ели в ужасна светлина, така че тя няма шанс.

# 676
Станислав си го представям да печели игри за пъргавина, такъв ми изглежда, "фога". Нещо с катерене, висене - като играта с висящите трупи, на която Димитър се преби.
На коване, рязане, цепене и двамата са добри, но Станко изглежда по-бърз. Гечо пък ще е добър в индианските изпълнения - ножове, брадви, ласо...
Алманаху ще е за малко точки и нямам предположения кой ще блесне там. Не знам кой има по-голям успех в дипломата. Joy
Не ми се гледат силови игри този път.

П.П. И все пак си мисля, че на Алманаха ще победи Гечо.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 16:50 от pip4i

# 677
Много са ми смешни мъжете с тази уговорка да слагат една точка на алманаха. Нещо немъжко и недостойно ли има в това да прочетеш българската история? Истинските мъже не четат или какво? Толкова са абсурдни тримата, че понякога имам чувството, че разиграват скеч осмиващ псевдо мъжкарите, ама истината е, че наистина си вярват. Предлагам на Иван и Андрей да пускат смеха на публиката от комедийните сериали всеки път когато един от светата троица започне да държи речи за мъжкарство, мъжко достойнство и т.н. Много ще им отива Laughing

# 678
Е Па, къде се е чуло и видяло истЕнски мъж да чете, да учи? tooth Яни и Калоян нещо четат алманахо, ама те какви са според тримата истЕнски мъже - жени.  tooth

# 679
Ама те са си взеУи дипломите. Защо требе да четат алманахо?

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 20:21 от Билян@

# 680
  • Вестерос
Коментирахте ли как Станислав каза, че Валерия е отсвирила Пешо, защото той ѝ е изневерил Grinning

# 681
  • София
Е Па, къде се е чуло и видяло истЕнски мъж да чете, да учи? tooth Яни и Калоян нещо четат алманахо, ама те какви са според тримата истЕнски мъже - жени.  tooth
ИстЕнски повод за гордост е да не си чел нищо от осми клас нататък и да си изкарал последните 5 години с една тетрадка.  bowuu

# 682
Пък иначе разправяше, не помня вече на кого, че иска жена му да е умна и да може да си говори с нея. Joy JoyJoyКак обаче се говори с лепка, навряла език в ухото ти, аз не знам. Close

# 683
  • София
Видяхме го от колко умна и сладкодумна жена е очарован.  Laughing

# 684
  • Бургас
Алек ...юношата /отдавнашен/  Laughing на Славия се подвизавал в Сапарава баня, уе  Laughing

# 685
Оф, баничката е с LOV , молА ви се!!

# 686
  • София
Хахах смях с Яни и Вила пак, ма искам да се вземат в живия живот да ви кажа 😄

# 687
  • на село
Как плетат, аз винаги си слагам конеца през врата и през пръста, за да изпъвам, така на тях не им ли е по -трудно, всъщност върви по -бавно ...
Колко метра шал, трябва да направят, че нещо хич не  спори?
И аз бях над 20 годишна когато се научих и ми доставяше удоволствие, успокоява, сега не съм плела сигурно повече от 15 г.

# 688
  • Пловдив
Хахах смях с Яни и Вила пак, ма искам да се вземат в живия живот да ви кажа 😄
Няма как да стане. Тя каза, че от големия град, в центъра на София, да иде в Козлец... Абсурд. А и той вероятно не иска е на с две деца, и си го е казал. Лошо няма, но доста усложнява нещата, не всеки иска. Но, за единия секс или неангажираща връзки а, защо не? Но, мисля, че след формата около Вили ще се понавъртят разни по - оперени чичковци и не знам дали Яни ще има шанс и за малка закачка.

# 689
Уффф и Яни ли е от тези мъже "не бих взел жена с две деца". Жалко. Вили да става монахиня. В България мъж няма да си намери явно.

Общи условия

Активация на акаунт