Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 775
  • 895
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
]хахахах и аз искам да им махне

# 721
Много е гадно, че карат Коко да се чувства виновен за това, че не е ходил на дуел при положение, че това не зависи от него. Никаква логика няма. И Валерия и Марина не са ходили пък не виждам някой да им се репчи заради това. Гечо и Станко пък сега дебютират - две седмици преди финала. Какво се вживяват толкова все едно са печелили дуел през седмица.

# 722
Станислав много отчаяно ги иска тия пари. Чак на Господ се моли. Имам чувството, че е яко задлъжнял отвън Simple Smile Много са забавни младите, доста се похилих тия дни. Grinning

# 723
Аз разбирам всякакви диалекти. Simple Smile Много ме впечатли, че на Гечо саламчито му са пиче на огъня.  Mr. Green Ни му дават ракия, ейй, мъчат го.  Mr. Green
Пандаани, това много дразни, малко като "крадецът вика дръжте крадеца", ама какво да очакваш от тия... тъпаци.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 23:02 от Ензим

# 724
]хахахах и аз искам да им махне
Не е толкова bitchy за да го направи, но би било забавно Simple Smile

# 725
  • Вестерос
Да, добре възпитан е .

Съгласна съм с И и А днес , че казаха, че не е нормално да не е мъжко знанието и четенето на алманаха. И че мъжко явно е простотията.

# 726
Е, аз нямах предвид буквално да им помаха за довиждане Mr. Green , а просто той да отиде на финал, а "големите мъже- - не.  Twisted Evil
И тук обсъждахме днес колко е немъжко да се чете. Ама на Гечко първите приказки му бяха това, като нареди точките - ний сми мъже, мъжки игри ще играйм, не на някакви си алманаси, аааа.  Joy  hahaha

# 727
  • На морето!
А представяте ли си Гечо да бие Станислав, Алек да избере Калоян за дуел, за да отмъсти и от своя страна също да изгуби от него 😂
Гечо започна с похватите на Дарина- боли го кръста, обаче на удобното легло щял да си почине преди дуела.

# 728
Не знам дали сте го коментирали, но в седмицата в която Владо Николов беше ратай и се чудеше пред Елена кого да избере за втори дуелист каза, че ако трябва да направи рационален избор то трябва да избере Калоян защото го вижда като единствен свой конкурент за вота на зрителите накрая. Това беше преди два месеца. Другите мъже се усетиха, че Калоян им е главния конкурент чак когато видяха камъчетата на ветераните. Е тогава кой е виновен, че Калоян не е ходил на дуел? Не са ли те които толкова много го подцениха? Какво дремаха толкова време? Владо Николов който си замина толкова отдавна се оказа с много по-добър нюх за нещата от тях.

# 729
  • Пловдив
Е, как да ги сравним с ВЛАДо Николов. Той е човек с голям житейски опит, бил е в различни ситуации, под светлината на прожекторите, бил е капитан, в годините се е научил да преценява и хората и общественото мнение. Няма как да му стъпят на пръста. То и за това него го знаем всички, нали. За всичко, което е постигнал, се иска характер и усет. С две думи, няма как да очакваме от другите мъже такава проницателност. Дори И Яни, с IQ 148 Blush, не се беше усетил.
П. С. Аз чух, че Пешо е изневерил на Валерия, ама при тяхното криене не знам как е разбрала. Тя беше казала, че е наранявал много пъти, вероятно изневярата не само една.

# 730
Гледам от промото за утре всички жени барабар с Алек са в сектора на Станко,а Яни и Калата викат за Гечо.Виолета е на страната на Станко  Joy,дали няма да отпадне момчето  Laughing

# 731
  • Разпиляна във въображението
Освен да седна до Яни и Калата, защото компанията им ще ми е по-приятна от тази на останалите.

# 732
  • Варна
pandaannie, luba_rizova, подкрепям и двете ви.

И да не забравяме все пак какво точно представлява волейболът като игра и какви качества са нужни. От моята камбанария погледнато това е една от отборните игри, където трябва да се съчетаят най-много и най-бързо една камара качества. За мен специално е може би най-интелигентният отборен спорт. Отборен дух, прецизност, скорост, сила, стратегия, мисъл, адаптивност, динамика... дори злоба на моменти... и всички тези от изброените си принуден на милисекундата да проявиш, никой не ти дава време едно денонощия да размислиш и да решиш "Да я метна ли тая топка У лЕво или по-добре У дЕсно?".  Владо Николов е израстнал в такава една безпощадна школа, между другото му останало време и за личния си живот да помисли... хеххехее... тук-там женичка, дечица. Получават му се нещата. Как да не се вдъхновяваш от такъв екземпляр, как да нямаш респект към всяко едно негово мнение, дори да се касае за някакво тъпо пържене на яйца примерно.

# 733
Отървах цяла една една тема, но нямах грам време да пиша, само да чете вечер през тел.
Всичко сте изкоментирали...Wink
Вчера много се изненадах, че братът на Станко по-малък бил, изобщо не изгледаше така.
Чудех де Гечката дали пак ще е с оранжевата тениска на дуела, но си пусках промото и разбрах, че ще е така. Grin Joy

# 734
Гледам от промото за утре всички жени барабар с Алек са в сектора на Станко,а Яни и Калата викат за Гечо.Виолета е на страната на Станко  Joy,дали няма да отпадне момчето  Laughing
Като нищо, Вили не прощава. Joy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт