Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 753
  • 895
  •   1
Отговори
# 735
Щом Вила е седнала на страната на Станко, човека е заминал .Сетихте уи се.

# 736
  • Асеновград
Сравнително спокоен епизод , прави ми впечатление , че Станислав го няма, и Ревльо е някак по кротък , защото Станьо само ги навива и дърдори против Калоян или против жените...изобщо изнервя обстановката.
Господарката и иконома , много ме забавляват...
Браво на Калоян , справи се с фермерството , много ми хареса че тези глупаци,, мъжкарите, , не му повлияха с техните нападки и обиди.Разбира се че ще говори за семейството си , а не за жени , дискотеки и какви ли не още глупости ,които бръщолеви Ревльото.

# 737
  • София
А представяте ли си Гечо да бие Станислав, Алек да избере Калоян за дуел, за да отмъсти и от своя страна също да изгуби от него 😂
Кога Алек да избере Калоян за дуел? Калоян има имунитет и независимо кой ще отпадне в неделя, изборът ще е измежду останалите двама.  Peace

Аз не вярвам, че Станислав ще се даде лесно - толкова силно ги иска тези пари, че чак е плашещо на моменти.  Rolling Eyes

# 738
Няма ли спойлер кой ще победи в неделя.

# 739
Джоли, имаше един,
Скрит текст:
в който пишеше, че Гечо отпада от Калоян в последния дуел, предполагам във финалната седмица. Та... Май Станко ще си ходи, пък и като знаем, че Вили му е в агитката... 😂 Ама колко е вярно, е друг въпрос. 😂

# 740
Важното е, че знаем къде е седнала Виолета. Друг спойлер не ни трябва!
Опосумите казаха, че ще е супер оспорвана битка и затова съм сигурна, че ще има и пета игра т.е няма да има значение как ще протечат първите четири.

# 741
Аз само се надявам Калоян да не направи някоя глупост и да се откаже от амулета си, например другата седмица го викат на дуел и той решава да не приложи защитата.

# 742
Ензимче, тоя спойлер го знам.Дали е верен...ще видим.
Вила добре е седнала на страната на Станко, обаче пък Гечо подкрепя себе си...та знае ли човек.
Ако бях на мястото на Калоян не бих подкрепила никой от двамата, не и след всички упреци, след цялото това лицемерие и обиди.
Но Калчо отново им изнася урок по поведение и достойнство и за пореден път въпреки всичко показва уважение към Гечо.

# 743
Изгледах снощния епизод. Игрите ми се струват равностойни - има и за единия, и за другия, но все пак биваше да сложат едни ножове за Гечо. Smile Станко изглежда по-пъргав, така че не знам, а и ми е все тая. Който и от двамата да се върне, ще пили на главата на Коко, че е герой от дуел и истЕнски мъж, пък той е мишка, провряла се между капките.
Ще гласувам, че ще отпадне Станислав... заради Виолета, щом казвате, че е в агитката му. Satisfied

Снощи четох във Фейса. Стана ми грозно и болно. Наистина ли хората са озверели и не познават истинските ценности и доброто възпитание? Или ние тук нещо се бъркаме? Но там Станислав и Гечо са герои, построили Фермата с двете си ръце, а Калоян е внучката, която щеше да спи под звездите, ако те бяха тия мъжаги. Flushed
Да не говорим каква неграмотност и простотия вилнеят там. Disappointed Според една потребителка, ако не бил "баскетболисТТа" Владо Николов... по нататък не дочетох. Grinning

На мен, честно казано, малко ми досади етюдът "господарка-иконом", но като гледам, те се забавляват и не излизат от рамките на добрия тон, макар че Вила малко се увлече с прането.

# 744
Аз само се надявам Калоян да не направи някоя глупост и да се откаже от амулета си, например другата седмица го викат на дуел и той решава да не приложи защитата.

Не вярвам. Пък и си мисля, че ще има женски дуел. Simple Smile
А във фейса е такава гадост, че след първите три прочетени поста напускам отвратена и погнусена.

# 745
Ако Станислав отпадне, мисля че може да избере Валерия за фермер.

# 746
  • Бургас
Ако Станислав отпадне, мисля че може да избере Валерия за фермер.
Аз пък мисля, че ще е Алек. Ако Гечо отпадне - също.

# 747
  • София
Те не се ли разбраха всеки да избере другия? Ако няма такава уговорка предполагам, че ще е Алек.

# 748
  • София
И аз разбрах, че уговорката е падналият да избере победителя.

# 749
  • Разпиляна във въображението
На мен, честно казано, малко ми досади етюдът "господарка-иконом", но като гледам, те се забавляват и не излизат от рамките на добрия тон, макар че Вила малко се увлече с прането.

Снощи, докато се разправяха около пеща, останах с впечатлението, че Вили иска да се прекратят нещата и затова му казва край, ти не се справи с това и това и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт