Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 724
  • 895
  •   1
Отговори
# 795
  • Другата България
И момчето пак не е злопаметно, ще го подкрепя утре на дуела.
newsm78 Той няма да се дуелира, ще е в агитката на Гечо.
Мисля, че има предвид, че Калоян ще подкрепи Гечо на дуела. Simple Smile
А, ясно. Щото се зачудих малко. Peace

# 796
  • Буркина Фасо

ognob, право думаш, ще ми липсва Фермата 3, затова ще почвам да гледам втори сезон, като свърши този. 😂 ЗарЕдила съм вече известно количество серии. 😂 Че е далече четвърти сезон, ехеее. 😂
ама нали се събрахме групичка за следващата ферма , която да започва веднага след като свърши тази.  и ти май беше в тази група  newsm78
съвсем скоро ще започне новата поредица  Laughing

# 797
  • Вестерос
Аз за никой няма да викам, ще съм при И и А , искам ги двамата аут

# 798
Аз за никой няма да викам, ще съм при И и А , искам ги двамата аут

И аз.

# 799
ognob, ама за зимните месеци ще трябва да заколиш всичките налични животни във фермата, да ги направиш на пастърма, а от предаването да ни осигурят поне триста литра вино и стотина литра ракия, туршиите да ни ги оставят. Че иначе какво да правим там посред зима. И ще почне поредицата "Фермата - новите Пийняци" - извънредно издание.

# 800
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен първи сезон най ми хареса - спукваха се от работа,нямаха храна и удоволствия като часовници,декорации,джакузи и ей такива екстри.Наблъскаха ги в една съборетина в прахоляк навсякъде.

Втори сезон - не беше зле,но много храна(дори Капчикова каза,че е качила 7кг??),отидоха на готови домове.Мама Галя готвеше вкусни ястия..доста леко им мина фермерството.Имаха много междуотборни,забавни игри,което е плюс.

Трети сезон - най-зле от всички досега - с няколко изключения,само мързеливи,некомпетентни и арогантни хора,събрани на едно място.

На днешния дуел съм безразлична и към двамата нямам симпатии.Иначе и двамата не са били на дуел и ще бъде интересно какво ще покажат.

# 801
Днес през нощта Стасик, Алек, Валерия и Елена на дискотека на участие на Преслава. Имаше live във facebook.

# 802
Моята класация е като на Beautyholicа .
А фермата три е най - разпасаната команда. Даже ме учуди инфото на shokomen. Значи все пак са създали нЕк'ви приятелства...
Защото като им следих профилите на някои нямаха приятелства от този сезон, а от първи сезон и във ФБ имаха общи снимки и сбирки след като свърши формата.

# 803
  • Другата България
Днес през нощта Стасик, Алек, Валерия и Елена на дискотека на участие на Преслава. Имаше live във facebook.
Значи Алек и Валерия са заедно, така някак изглежда. Ти да видиш!

# 804
Странно ми е да са заедно, явно нещо все пак му е харесала. Спрял е да реве  Joy

# 805
  • София
Вчера видях Алек в мол Сердика, беше с някаква жена, имам подозрения, че не е с Валерия.

# 806
Ама не е задължително Валерия да е с Алек, може пък да е със Стасик.  Joy А Елена - с Алек.  Joy

# 807

Обикновено бих казала щом се обичат младите/старите, което ми е реплика за хора, които по принцип не харесвам, но са открили любовта, но в този случай дори това не мога да кажа. Жалко за Валерия, иска ми се да кажа един куп определения по неин адрес, свързани с мозъчния ѝ капацитет, но ще се въздържа. Rolling Eyes Много искам да видя

Скрит текст:
физиономията на Алек на финала, когато види, че не неговата възлюбена, а Коко е победител, направо ще умре от яд, особено след като се е отказал в нейна полза! Това ме топли в студените вечери от известно време насам. Grin Smiling ImpGrin Всеки друг съм склонна да приема за победител (от четиримата финалисти), но не и Валерия, при това причината е най-вече Алек!

# 808
Не знам защо, но живото предаване е изтрито. Не е задължително да са заедно - просто компания.  Peace

# 809
Би ми било странно да поддържат приятелски отношения, ако не са заедно. Той умира за нея и какво беше още там и е толкова задушаващ, как ще я остави да му бъде само приятелка, не ми се вярва. Или много бързо му се е изпарила любовта след като е излязъл, но

Скрит текст:
все пак се е отказал от 100 000 лв заради нея, това не, че го издига в очите ми, но ми говори, че е наистина обсебен от нея. Ще се разбере рано или късно, най-малкото на финала ще ги питат със сигурност.

Интересно защо Вили не е там, а вместо нея Елена е там, която не бих казала, че е чак толкова близка с никой от другите трима... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт