Спойлери от риалити предавания - тема 30

• 277
  • 5
  •   16
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Предишната тема (29)

# 1
  • София
Благодаря за темата!
Благодаря на нашите детективи. Много съм разочарована за поредна година от победителите в ИВ.
Тази седмица сините ще стигнат ли вече до резиденцията?

# 2
Благодаря за темата.
Честно казано, на фона на победителите от сезон 6 и 7, тазгодишният бива. Confused

# 3
ИВ

И аз съм безкрайно благодарна на нашите детективи.

Съмнявам се сините да стигнат фо Резиденцията тази седмица на фона на силното зелено племе.

# 4
ИВ
Тъкмо прочетох спойлерите за целия сезон в предходната тема и направо не мога да повярвам. Мнението ми за Боян като победител за моента е неутрално.
Само едно ще подскажа-Крис от зелените наистина напуска по здравословни причини, но не мога да споделя повече. Не е било нагласено.
От всички новини, най-много ме е яд за Тончо. Как може силни и подготвени мъже да отпадат заради тъпнята Блато. Това просто е гавра с участниците. Като цяло концепцията за блатото е супер безсмислена. Трябва да се дава шанс на всички, а не на някакви измислени и нагласени битки за влизане в племената или размени. Каква е тенденцията за догодина-ще има ли сезон или нещата отиват на зле?
P.S. Благодаря на детективите. И аз май ще пускам сезона за фон.

# 5
  • Варна
Фермата:

Ако малките са паднали ще си ударя г@@а в тавана от кеф. То бива нахалство, ама чак пък толкова....

Благодаря на Детективите за огромния положен труд.

Общи условия

Активация на акаунт