Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 1 983
  • 20
  •   12
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Предишната тема (28)

# 1
Благодаря за новата тема❣️

Благодаря на Chuckie91 за информацията❣️
Скрит текст:
Да споделя на Биляна , една позната замина за да участва в ИВ , Антония Вутева от кастингите на Йордан
Благодаря на Йордан Кръстев (изключително информативен треньор 🙃... за разлика от Фифо) 🤪!

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 11:19 от Bilyana14.

# 2
  • София
Мисля, че това е от вчера:

И ще се радвам, ако Момчил пропусне Игрите на волята.

# 3
  • гр.София
Калин също" бъхтеше" - пуфтеше на стори-) вчера с колелото на Витоша 100.
( Също и Томислав Тодоров,когото коментирахме преди време, в момента бяга там при скороходците, както и Васил от Ергенът).

# 4
Да, сторитата са от Витоша 100, няма да участва Момчил в ИВ.

Бтв, дал е по- добро време от Калин на колоездачната обиколка на Витоша, макар и двамата да са сред последните 300...300 и малко.

# 5
Цитат
Плюс това съм на 100% сигурна, че Неделчо няма да участва, не и в този сезон. Милион пъти подчерта, че ще изчака няколко сезона. Виж, за Туджаров пък, съм на същия процент сигурна, че е вътре. И не знам защо се отхвърля тази теория като в един от Надкастите даже се каза, че понеже е с връзки и е бил от първите поканени.
И почти съм сигурна, че трябва да има и Ерген/Ергенка.... ако следват линията досега. Освен ако не броят Наум като представител.
Трейтърс

Вашето 100% сигурност е базирано на думите му преди година, моето 100% сигурност е базирано на редица обстоятелства, които подкрепят, че е бил вътре:
1. Снимаха подкастите по-рано (снимаха и финалът на Ергенът по-рано заради Наум). Ок, това може да е и за Туджаров, затова продължаваме нататък
2. Има около 2 седмици  "дупка" в активността между заснемането на подкастите и заминаването на Европейско пътешествие.
3. Имам 100% потвърдени хора, всички те го следват. Някои от тях не са от обичайния му кръг на познанство, т.е. не визирам Денислава.
4. В един подкаст Туджаров го майтапеше "ти ще влезеш някъде и ще те видят какъв си интригант" и си личеше, че не е просто така казано.
5. И най-важният аргумент!!!! В последния подкаст за Ергенът беше подстриган! Trollface

Май имаше и още, но вече съм ги забравила, защото си го броя за сигурен.
Туджаров не се следва с доста от потвърдените.

# 6
Колко дни се е снимал Трейтърс тази година и 12-ти май ли е началото?
Ако са снимали по-малко от 2 седмици, започвайки снимките на 12-ти, Неделчо вероятно е учадтвал, другият вариант е да е знаел, че няма да остане до финала. Гледам им пътуването и следя за тези детайли, тръгнали са на 25 май и са имали резервации за всички точки предварително. От друга страна, прегледах видеата на Ния за новия им апартамент, в началото на май Неделчо изобщо не присъства, Ния сама се оправя. Та в тоя смисъл и аз предполагам, че е участвал.

# 7
Многократно писахме в основната тема, че снимките са били 10-11 май - 21-22 май, +-1 ден.

# 8
Не следя основната тема, последно четох някъде тук за 12-ти, затова питам в конкретика. Благодаря.

# 9
  • София
Наздраве на всички от Бар "Акула" Cocktail Beer Beers

А по всичко личи, че първият коктейл сервиран тази година край огъня на съвета е именно пожеланият от Билянка "Космополитен":

# 10
  • София
Ох, не знам, може и да сте прави…..
Но не забравяйте, че тея двамата ни четат от - до. Така че, ако щете, може и нарочно да са ни направили врътка. Неделчо да е водил профила на Туджаров, а своя да е зарязал (то неговия профил обикновено Ния го поддържа, така че това не е критерий). Подхвърлянията също да са били с цел. Последвания, видеа…  може пак да са ги направили, за да скрият участието на Туджаров… Да, знам, че си нагласям нещата, но пък изобщо няма да се учудя, ако точно така са го спретнали… в чест на бгмама 😉
Виж, подстрижката вече ми е странна 🤭

# 11
Нещо съвсем се обърках. Жълтите са отпаднали на блато, а червените са се спасили от номинация тази седмица. Ама защо като играят зелени срещу сини, има и жълти и червени варели и кубове? 😀 Днес е била елиминационна битка, така ли?

Наздраве на всички от Бар "Акула" Cocktail Beer Beers

А по всичко личи, че първият коктейл сервиран тази година край огъня на съвета е именно пожеланият от Билянка "Космополитен":

# 12
  • София
Да поясним: наоколо се въргалят всякакви боклуци и това че има жълт варел или червен куб не значи нищо. Гледат се съоръженията където се провежда битката (т.е центъра на арената). Жълт цвят може да се появи например при елиминационна битка. Може пак да излязат 4 (или дори повече) цветове на една арена.

а червените са се спасили от номинация тази седмица.
Коктейл поднесен "край огънят на съвета" поне по моята извратена логика би трябвало да значи точно обратното. Blush
А самата номинационна битка кога е била, не мога да кажа със сигурност. Втората снимка е публикувана във ФБ вчера (там съм изрязал голяма част защото е снимано едно малко детенце, а арената е само фон), а първата (с варелите която пуснах най-вече заради надписа "Бар Акула" Sunglasses) е от днес сутринта (но може да е снимана по-рано и едва днес да е публикувана във ФБ) и нея изглежда се демонтират съоръженията арената, т.е битката се провела или вчера или дори по-рано. Трябва време да се налучка точния график: засега знаем: Понеделник е била първата битка с всички племена, във вторник вече писаха е имало индивидуални битки (мъже и жени) за попълване на племената, и след това нямам още представа за поредността на битките.

# 13
Дидо, в коя ФБ група ги гледаш тези снимки? На мен нищо не ми излиза, а съм се включила към 4-5 групи за игрите

# 14
Благодаря за темата 🌺
Моля, в началото на поста, продължавайте да пишете за кое предаване е спойлера, улеснява ме много, предполагам и други, които не гледат всичко.

Последна редакция: нд, 28 юни 2026, 22:08 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт