Спойлери от риалити предавания - тема 28

• 177 484
  • 737
  •   2
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук обсъждаме всичко, което сме разбрали предварително за някое риалити предаване.
Моля, спазвайте добрия тон!

Старите теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

# 1
Благодаря за темата 🌺
Четвъртия ерген дето ще влиза, е бил оператор на гривните. Там се е гаджосал с Диляна Попова. Не ми казаха дали само там са били отношенията, или и след снимките са се виждали. Някой знае ли?

# 2
Май бързо са приключили.

# 3
  • София
Ехее как му се е вързала Диляна Попова. Той участваше в Зона Х и въобще не изглеждаше готин. Един начумерен, с боядисана брада. Може в Шри Ланка да го изтупат малко, но в Козлодуй нямаше ергенски вид.

# 4
  • Пловдив
ХК  и коментар от майката на Цветомир:   

# 5
някой друг усеща ли, че Алия може да си тръгне тази вечер (за тези с войо)? Не знам защо.. но и двамата говорят за край.. това да ни пускат по пързалката ли е или наистина? как мислите?

Последна редакция: ср, 08 апр 2026, 16:39 от Tanya Dimitrova 768392

# 6
Другата седмица влиза Георги Гатев - имаше го в промото.

# 7
На коктейла явно никоя не си е тръгнала. Стоян май наистина напуска и обявяват оператора Георги Гатев като новия Ерген (Ники Николов го представя). Изглежда по-добре, отколкото в Зона Х.

# 8
Кога лети Десислава от ХК?

# 9
Ама верно операторчето спасява сезона... 🤣🤣🤣

# 10
Дайте реална снимка
Аз сърчнах, изглежда странно, с големи уши и мургав. Не мога да преценя колко е висок

# 11
  • София
Не разбрах каква е драмата с майката на Цецо от ХК. Той е зарязал семейството си заради приятелката си, така ли? Дали е на финал, аз го харесвам.

# 12
Дайте реална снимка
Аз сърчнах, изглежда странно, с големи уши и мургав. Не мога да преценя колко е висок
Не е нисък - в Зона Х влиза заедно с Гогов от Островът на стоте гривни и се вижда, че са равни на ръст.
Не ми даде да направя скрийншот (екранът стана черен, има ограничения), но ако потърсите в YouTube Зона Х епизод 1, той влиза след 30-тата минута (точно) и има визитка.

Епизодът днес е скука. Мъжете занесоха бургери на жените - 15 на брой, а те са 18 и им стана ясно, че ще канят 3 на среща. Поразгледаха имението, показаха стаите на момичетата. Крис покани Елеонора, Марин - Михаела, а Стоян - шок! - Доника. Трите двойки бяха на едно място като първо си бяха по отделно, но после се събраха на една маса.
На срещата конфронтацията на Крис към Елеонора е минимална, нищо общо с показаното. Доника и Стоян бяха приятелски настроени, но тя не затваря вратата към това да се случи нещо. Доника отбеляза, че вижда химия между Крис и Елеонора и май миряса по тая тема.
После коктейлът е Дами канят, няма да има розораздаванка. Елизабет реши да покани и тримата Ергени, за да замаскира разговорът с Крис и Стоян я отряза, докато си говореше с Илияна Grinning Тя направи тъп коментар как такъв мъж нямало да погледне в живота, пък той я режел. Голяма селянка.
С Крис не можаха почти нищо да си кажат, защото постоянно ги прекъсваха - той виждаше отдалече и сменяше темата, искаше ми се да може да ги изненадат.
Докато Стоян говореше със Симона, Илияна направи коментар пред другите за него "Не знам защо ще искаш да говориш с човек, който ти се подиграва". Стоян намекна на Симона да го покани (мъжете нямат право да канят) и тя после на синхрон заяви, че мъжете трябвало да се борят и не можел той да ѝ каже, че топката е в нейното поле... като буквално това са правилата на коктейла.

А аз пък оставям топката в полето на дамите, които ще изгледат последните 40 минути на епизода, защото аз се уморих Grinning

# 13
Ето го с Мартин, не помня колко бе висок той, Гатев е поне 10см по-нисък. По-скоро е среден на ръст.

# 14
Мартин е към или дори над 1.90, а в България средният ръст сигурно е 1.70, така че направо си е висок Grinning
Между другото снимката е от ноември, но описанието ѝ е сменено на розичка и емоджи-нинджа на 19 февруари (точно краят на снимките).

Общи условия

Активация на акаунт