Спойлери от риалити предавания - тема 28

• 153 064
  • 622
  •   5
Отговори
# 30
Марин го виждам редовно в квартала (София), тъй че не живеят във Варна със сигурност.

# 31
  • София
Някой знае ли нещо за Звездния отбор в ХК? Кой е спечелил?

# 32
Марин го виждам редовно в квартала (София), тъй че не живеят във Варна със сигурност.
Май сме в един квартал, ама не съм го засичала аз, само видях негово клипче на едни лостове, нали за същия става въпрос 😃

# 33
Май сме в един квартал, ама не съм го засичала аз, само видях негово клипче на едни лостове, нали за същия става въпрос 😃
Не съм го гледала това клипче, но редовно го виждам около Димитър Петков, Пиротска и в Била на Опълченска.

# 34

Е значи теорията ми, че и тримата са сами се потвърждава.
Стоян поства сам в Инстаграм.
Кристиян е сам с него във фитнеса, а Марин се крие като лалугер (явно не много добре щом бива засичан често из София сам).

# 35
Ай кажете някой спойлер за Хелс Китчън , никаква информация няма

# 36
Да, точно в този район, но странно защо не съм го виждала. Ще се оглеждам🤣.  Михаела също живее в София, Ариел. Това нищо не значи, де, аз лично не мисля, че са заедно.
Някой не знае ли какво става със Стоян, дали наистина си тръгва, каква е причината и връща ли се?

# 37
ХК - На полуфинал са били Спирова, Събков и Денисиньо.

# 38

Е значи теорията ми, че и тримата са сами се потвърждава.
Стоян поства сам в Инстаграм.
Кристиян е сам с него във фитнеса, а Марин се крие като лалугер (явно не много добре щом бива засичан често из София сам).
Нямат право да издават нищо. Евгени също постваше сам, а (уж) си бяха заедно.

# 39
  • На морето!
За ХК от звездите за титлата се борили  Евгени и Славена.

# 40
Имате ли представа дали ще влязат нови момичета за новият ерген?

# 41
Идвам с няколко спойлерчета, за които не гарантирам достоверност, но миналата година същия информатор ми сподели доста верни неща, тааа😁
Крис избира Елеонора(шок!), остават май като Даниела и Мартин, към днешна дата не са заедно.
Марин(ей тука е шока) всъщност избира Любомира на финала, а не Михаела😁Там не се знае как са нещата, защото пак щяло да има студио на живо след финала и тогава да се разбере.
Стоян си тръгвал след церемонията на жълтата роза, защото никоя не му дала на него роза(Илияна била избрала оператора), после тя осъзнала, че всъщност иска Стоян и го връщали от летището, били наистина заедно за малко, но сега са разделени. В това не съм сигурна, защото в трейлъра нямаше церемонията на жълтата роза, а само изчезването на Стоян🤔
Но с тази суша откъм спойлери споделям каквото са ми казали😁

# 42
Идвам с няколко спойлерчета, за които не гарантирам достоверност, но миналата година същия информатор ми сподели доста верни неща, тааа😁
Крис избира Елеонора(шок!), остават май като Даниела и Мартин, към днешна дата не са заедно.
Марин(ей тука е шока) всъщност избира Любомира на финала, а не Михаела😁Там не се знае как са нещата, защото пак щяло да има студио на живо след финала и тогава да се разбере.
Стоян си тръгвал след церемонията на жълтата роза, защото никоя не му дала на него роза(Илияна била избрала оператора), после тя осъзнала, че всъщност иска Стоян и го връщали от летището, били наистина заедно за малко, но сега са разделени. В това не съм сигурна, защото в трейлъра нямаше церемонията на жълтата роза, а само изчезването на Стоян🤔
Но с тази суша откъм спойлери споделям каквото са ми казали😁

Много благодаря!! Това за Илияна и оператора ще ми е интересно,за Любомира и Марин - също.Дано да са верни тези "слухове",защото малко ще се раздвижат пластовете. А и при такава скука.....Simple Smile)))

# 43
Хм, интересно... от промото изглежда сякаш четвъртият ерген влиза след като Стоян е напуснал, а по твоите думи не е така.

# 44
И аз знам , че Любомира е на финал със сигурност .
Крис още поддържа контакт с Елеонора .

Общи условия

Активация на акаунт