Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 543
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Испания
Хей, тъй като предстоят Коледните празници ще ви върна към Марчето и нейната сладка дъщеричка с една песен.
Всеки път, когато украсяваме дома за Коледа я пускаме и става много забавно вкъщи. Танцуваме, украсяваме и ни става много Коледно. Аз лично не слушам песните на Мария, но тази песен и клипа й са ми изключително приятни и ми носят Коледно настроение.
Поздрав от мен за вас Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=0GeTkNT8yDA

Благодаря. Много е приятна. Хареса ми.

# 1 261
Нордел сама вярва ли си като говори? Ако Захажаева е медуза, желе и т.н. подобните епитети, то тя е хипопотам. А ако Захажаева се е изложила, то Луна трябва да не излиза от под завиввките на ВИП леглото си от срам.

Ами изложи се Захажаева, да. Много приказва, нищо не може. Пафка тая смрадлива цигара по цял ден и е като от кашкавал направена, никаква устойчивост и стегнатост, с нито едно предизвикателство не може да се справи, само на приказки скача 3 метра. С тая прорасла коса, която и влиза в очите, слънчевите очила и фаса  прилича на дърт вампиряк.

Мен ме впечатли с танците, беше забележителна и реших, че е в чудена форма. Чак сега на съзтезанията си пролича, че не е.

# 1 262
  • Испания
Направи много добре, че се отказа. С това хвърляне така може да счупи ръка, глава, крак или гръбнак... И от какъв зор? Заради ББ и зрелището?

# 1 263
Е в каква форма да е на 66 год.  или колко там беше. То сигурно са шипове, артрити,  артрози, остеопорози. ..че тя ще се разглоби от такова хвърляне, ако не се счупи.

# 1 264
  • София
                        ЕПИЗОДА  ЛИНК

# 1 265
  • София
Как въобще може на нормален човек да му хрумне да хвърлят отвисоко и с всичка сила 60+ годишна жена!?!?
А и млада да е, просто недоумявам!
Ако не се беше отказала, на Захажаева не и мърдаше счупване!

# 1 266
Е поне вече сме сигурни, че в Светлана няма малки гущерчета... Grinning Едва ли щеше да се даде така да я мандахерцат и подмятат ако беше бременна...

# 1 267
  • 221B Baker Street
Тая Светлана доста добре се е тунинговала, като видях как е изглеждала преди...Confounded

# 1 268
Как не се сетиха,да легнат по гръб,да свият коленете и с двете ръце да ги хванат,така ще станат точно като топки,а гърбът е гладък и ще се пързаля безпроблемно Simple Smile кво се хвърляха като некви дънери Grinning

# 1 269
  • Сф
Ама какво я жалите Захажайка? Та тя олимпийский спортист!2, 20 скача за загрявка! Ето русская школа- дураци! А и врагу надо победим! Joy

# 1 270
  • София
колкото ще да е скачала, ама сега на колко е, на 70? Да не е луда да участва да я хвърлят, да си докара някое счупване! Костите на тази възраст са крехки, не сте ли чували за остеопороза? Дори една жена да няма остеопороза, пак с възрастта костната структура се нарушава и не е много препоръчително да те размятат като кюле.

# 1 271
  • София
Коцето как се отказа от борбата - а бяха до 7 рунда...
Най-малоумното беше със седалките....

# 1 272
Ама какво я жалите Захажайка? Та тя олимпийский спортист!2, 20 скача за загрявка! Ето русская школа- дураци! А и врагу надо победим! Joy
Joy hahaha Joy

# 1 273
  • Някъде в Матрицата
Луна - закачката. Снощи, докато гледах, си мислех, че само с една хвърлена на земята пеГука, Луна доста леко се отърва. Но пък погледът ù след свалянето на опашката беше безценен. Аз, на мястото на Захажайка, щях да излея всичко и така да обезмисля състезанието. То не е лошо да си сдържаш нервите, ама в някакъв момент ти писва. Добре, че олимпиадата приключи без някой да е в гипсово корито.
В понеделник да си тръгва Мариела. Може и СуперМегаХиперГига Ганьо. А най-добре и двамата.

# 1 274
  • У дома
Добро утроо...и аз съм в потрес...ББ с какъв акъл ще хвърля възрастна жена ooooh! ooooh! ooooh! Изумена съм Нордел как надъхва ЛуДа и тя си мисли, че е върхът..ей много изкукали тия жени Crazy Crazy Crazy
Защо ли мисля, че това ще е последен сезон newsm78

Общи условия

Активация на акаунт