Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 518
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 290
И аз мисля, че Мариела ще си ходи тази седмица.
Тъкмо ще си спи в скъпото легло
Къде я видяхте тази Окраса?

# 1 291
Мара пее за коледна Окраса в песента "Коледа".

# 1 292
  • Варна
Относно излизането - струва ми се, че шансовете на Диньо са по-големи, отколкото на Нордела. Иначе, който и да излезе - все ще е добре. Най-много искам да видя физиономията на Лухче, ако рекат да я извадят.Ще конкурира изражението си, с което беше като я обеопашиха. Ама мечти, едва ли ще ме огрее.

И не мога да се стърпя и аз, ама що за безидейни мисии измисля ББ?
Ще ми се да ги върже по двама, да спят и ходят заедно   - Луна и Людмила примерно или Луна и Фънки и Нордел и Люси. Или да ги заточат в апартамента и да не излизат оттам.

# 1 293
# 1 294
Норделката ще си ходи и според мен.

# 1 295
# 1 296
Aaaa, мъжете да му мислят!

# 1 297
  • София
Леле, каква селска мутра е имала Светла тъпото!!! А  прическата и грима е излишно д ги коментирам. Пълна скръб! Sad

# 1 298
Луна ползва някакъв серум la prairie,сива опаковка,видях го на масичката Grinning

# 1 299
Луна ползва някакъв серум la prairie,сива опаковка,видях го на масичката Grinning
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … TQHFXGs2olJxUgNGW

Този ли? Като я гледам как се е опънала в лицето  Mr. Green, Чак по косата се е позлатила  Mr. Green

# 1 300
Не,сива опаковка беше,трябва да направя скрийн май...

# 1 301
  • София
За Луна не е проблем да си го купи. Нали се похвали, че с нейния приятел преди да влезе в къщата похарчили 40 000 долара за дрънкулки. Та пред един серум ли ще се спре!?

# 1 302
  • Испания
Луна лъже толкова много, че като ти каже "Добър ден",  трябва да видиш дали не е изгряла на небето.

# 1 303
За Луна не е проблем да си го купи. Нали се похвали, че с нейния приятел преди да влезе в къщата похарчили 40 000 долара за дрънкулки. Та пред един серум ли ще се спре!?

И ги набутала в кашони, и ги дотътрила до Нови ханЧ.

# 1 304
  • София /Абсурдистан
Лъже. Тя ако има толкова пари, няма да влезе в къщата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт