Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 505
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Музикален клип, включващ сцената с махането на опашката:
https://www.facebook.com/Boklicite/videos/887429848098141/
Изкуство си е това. Grinning

# 1 321

Имало e купон за Рожденият ден на Джино, а Луна е смени прическата.

Луна я е сменила, Захажаева се е изправила, ама Светла си ходи с мазната вързана косица  Sick
Ужасно гнусна  ooooh!

# 1 322
Ох, на това Светле нищо не му разбирам като говори. Не знам защо девойките от този тип си мислят, че трябва да си оправят само косата, циците и зъбите. Ама посещавайте ги тия логопеди, бе момичета!

# 1 323
  • София
За Луна не е проблем да си го купи. Нали се похвали, че с нейния приятел преди да влезе в къщата похарчили 40 000 долара за дрънкулки. Та пред един серум ли ще се спре!?

И ги набутала в кашони, и ги дотътрила до Нови ханЧ.

Кашони си има жената, там ги сложила. Предлагам да й услужим с куфари, на излизане да не е с кашоните.
A, eто откъде идвали парите...

# 1 324
  • somewhere near the sea
Ох, на това Светле нищо не му разбирам като говори. Не знам защо девойките от този тип си мислят, че трябва да си оправят само косата, циците и зъбите. Ама посещавайте ги тия логопеди, бе момичета!
Защото за тях е важно не какво излиза измежду зъбите, а какво(с извинение) влиза. В тази насока развиват полезни умения.

# 1 325
# 1 326
  • София
Случайно засякох Енджи по бтв "Мармалад". Показваше бижута и дрехи...
Енджи няма какво друго да показва!
Според мен Линдарева с провокативна цел го е направила. Нищо чудно тя да е дала идеята на фризьора си да пусне снимката в социалните мрежи, защото знае, че се чете и следи всичко! Тя с друго не може да впечатли! Sad А за такова нещо ни акъл, нито образование са необходими!  Peace

# 1 327
Случайно засякох Енджи по бтв "Мармалад". Показваше бижута и дрехи...
Енджи няма какво друго да показва.
Евентуално лична карта, дипломи...ама едва ли.

# 1 328
  • sofia
Аз пък се чудя, защо гърдите на Лозарева се намират обикновено на корема? Мода ли е нещо, или са толкова провиснали?

# 1 329
  • София
Каква мода!? Толкова е смешна! Но явно Линдарева много си ги харесва и само парадира с тях. Французите казват, че един бюст е хубав когато не задържа молив и молива пада свободно. При Линдарка може да заъдържи поне 20-на молива захванати с ластик.  Joy Joy

# 1 330
Като цяло харесвам силиконови бюстове, но нейния наистина е зле... Не се сещам за друга публична силиконка с такова провиснало виме...

# 1 331
  • София
Доколкото знам, силикона на Линддарева е слаган във Франция. Тя е избрала по-болезнения начин, ако не се лъжа се казва подмускулно, но не съм сигурна. Много по-скъпа операция от другите,
 но така бюста изглежда като естествен.

# 1 332
На днешно време, независимо къде ти е слаган, не мисля че има някоя с надмускулно...
Наши родни фолк диви, творения на родни хирурзи, са с далеч по естествено изглеждащи и красиви бюстове...

# 1 333
И според мен бюстът й стои много естествено, даже преди този разговор се чудех дали има силикон.

# 1 334
 Peace
В предишното и участие във визитката си обясняваше за силикона ooooh!
Разликата от преди 2 години е че сега си е тунинговала и носа ooooh!
Все така изглежда за МЕН ! долнопробна м...ка и адски нечистоплътна Sick Sick
Иначе е куха лел(й)ка на 35г.

Общи условия

Активация на акаунт