Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 620
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Възможно е.

# 376
  • ВАРНА

Дали не е Петканов от тук?

# 377
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз не мога да правя кафе ooooh!, за кой плаж става дума, да стягам багажа  hahaha
Ще поръчаме по телефона, какво се стягате hahaha
Плажът е НА Бали, ама първо трябва да кажеш какво умееш. Иначе аз персонал си имам, но обичам да съм заобиколена от можещи хора.  bowuu Laughing

# 378
Много е женствен hahaha Стои на екран по добре от оригиналя hahaha
И аз не мога да правя кафе ooooh!, за кой плаж става дума, да стягам багажа  hahaha
Ще поръчаме по телефона, какво се стягате hahaha
Плажът е НА Бали, ама първо трябва да кажеш какво умееш. Иначе аз персонал си имам, но обичам да съм заобиколена от можещи хора.  bowuu Laughing
Е нали принцеси ще играем hahaha С един клик мога всичко. Ще ти поръчам диаманчиии hahaha

# 379
Диана Петкова е актрисата, която играеше Петканов и сега Луна.

# 380
  • Испания
Видяхте ли как извади езика при включването на Кънчев?

# 381
Евакуират Бали,Рейна, очаква се изригване на вулкана. Опасност и паника няма, изгуби ме като принцеса Shocked

# 382
  • Испания
Лозарева, Лозарева! Тц, тц, тц!

Имам чувството, че Светлана си подритва "трудовата" книжка и здравния картон.

# 383
Гледах от половината до края. Чувствам се зле.

В училище на Динковото поведение му казват "тормоз". На работно място е "тормоз", "посягане", "сексуален тормоз". В Европа да затвориш врата на човек, който иска да излезе, да му запокитиш бутилка - hassle, harassment, тормоз. Грозно, гадно е Светла тъпото и Захажайка да лежат с краката горе на дивана и да насъскват. Гадно е да те пипат в басейна. Да се съберат всички като глутница и Светла да се хили най-много. Гнусна, долна държанка. Днес спи с Мечо, утре ще е на 47 като Луна и ще е същото чудо. Синдромът на тълпата - "много сме, прости сме, ще те спукаме..." Как пък един-двама не се опитват да се спогодят с това чудо на природата... С каква лекота ръсят всички "олигофрен", "кретен", "дърто чукало" (и тя също)... А истинските хора с олигофрения? С наистина някаква форма на психиатрично заболяване? Гръмна ми главата... Гадно ми е от всички.
Коцю пита за кюфтета. Захажайка същий Шапокляк, съвсем имитира класически ссср филми - ледената рускиня която вот так по башке... Двете държанки са отвратителни, евтини, разгърдени, прости... Джино - тираджията не може да чете, новите българи от чужбина... Нордел трябваше повече верни отговори да даде. Тия скоби в устите им - ужас... Кълченето на Захажайка - перверзно. Ако видя майка си така да се кълчи....
Тъпо ми е. Много са ми 2 издания едно след друго. Друг път ол старс не гледам. Що ли ми трябваше сега да го гледам... 😐

# 384
  • Испания
Диана Петкова е актрисата, която играеше Петканов и сега Луна.

Не я познавам. Някакво странно инфо откривам в интернет...

# 385
  • София
Диана играе в момента в Откраднат живот, оттам стана по-известна.

# 386
В “Откраднат живот” не е ли Диана Димитрова? 🤔

# 387
  • Sofia
Образът на Петкан се играе от мъж,а не жена

# 388
  • София
В “Откраднат живот” не е ли Диана Димитрова? 🤔

Да, моя грешка, но многа ми заприлича на нея.

# 389
  • София
Луна как не я смени тая прическа питам аз?

Общи условия

Активация на акаунт