Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 587
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 465
 Shocked
Повдига ми се от наглостта на Мариела Фрикадела, тотална селска пръчка, лъсна и колко много лъже ..то у фейса всеки е такъв какъвто иска.

ЛуДа си е направила тотална стратегия, имитира Куку Шрапнела от предния сезон/ влизайки и хленчейки нон стоп в конфликт със всички...означава само едно ГАРАНТИРАН 45мин. ефир само за нея , в най гледаното време!!/както и даваха само ония две кукувици предния сезон/

Не е тъпа е ХИТРА със стратегия.   , дори Фрикадела дето със стратегия и списъци влизала, се хлъзна и си мисли че тя я управлява и насочва да лае. Всъщност мозъка е ЛуДната.

п.с. избива ми на агресия, като ги гледам, колко са прости всички вътре , вместо да я игнор на макс , докато откачи и сама помоли да излезе от ББ.
Много се радвам , че не съм вътре щях да я хвана за оашката да я завъртя и да я метна ,като гюле от другата страна на оградата .. и после да лъжа че е в покойте си и не иска , да излиза..а аз се наемам да съм и лична асистентка Mr. Green До края на формата , щях да ги лъжа другите , че тя си живее там.

# 466
С тия порцеланови фасети и диаманчиии, джоба на ММ ще олекне. Казах, че искам такива кастанети с диаманчи

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 467
  • София
Сега отново глеедах промото за тази вечер. Коцето се залива от смях гледайки как Луна и Захажайка са на път да се пооскубят.

# 468
Скрит текст:
С тия порцеланови фасети и диаманчиии, джоба на ММ ще олекне. Казах, че искам такива кастанети с диаманчи

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20
Майка ми е с такива зъби с кристалче,много красиво стои Simple Smile Кой в Къщата има?

# 469
Луна има..ама на чехъла.
Аз също имам....вплетен в петия кичур на бретоня ми.

# 470
  • София
В къщата нито една от "дамите" няма кристалчета, диаманти и други подобни на зъбите си.

# 471
В къщата нито една от "дамите" няма кристалчета, диаманти и други подобни на зъбите си.

Изостанали са от модата, за това нямат.
Колко годишна е майка ти Пиленце, ще сме единствени Joy

# 472
  • София
Сега отново глеедах промото за тази вечер. Коцето се залива от смях гледайки как Луна и Захажайка са на път да се пооскубят.
Коцето помага, да вземат нещо от ръката на Луна - явно затова е борбата

не знам дали това са естествените зъби на Луна, но изглеждат нормални и много по-добре от тези огромните.

Това е от периода, преди да си оправи носа, но пък зъбите тук вече са по-бели
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 20:48 от Mari_Mar

# 473
По мои спомени Луна беше отвратителна в муцуната с нейните естествени зъби.
Устата и беше най- гнусна.
Може би в разни клипове я има от младежкия и период , аз не ща да я търся , защото тази персона не заслужава никакво Фнимание . Чиба ми е .Joy

# 474
  • на брега на морето
Налющих се с чорба от крачета с чесън и сега съм недоближаема. Дали имам моралното право да гледам Луна???

# 475
Само ако си туриш зъборазширител...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 476
  • Варна/Лондон
Налющих се с чорба от крачета с чесън и сега съм недоближаема. Дали имам моралното право да гледам Луна???
Az съм на свински ушенца, на скара, с чесън. Нещо не мога да убедя околните, че чесънът е само за екзорсизъм... Laughing

# 477
Mari_Mar, на мен ми се струва, че Захажаева награби пуха от якето на Луна. Един дол дренки са тези двете, просто на едната не ѝ дават ефирно време този сезон.

# 478
С тия вампири и аз включих чесън в менюто. Мисля и едно пичие да пия, че с гащите на Динко, сън не ме хвана снощи  #Crazy

# 479
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Вчера, превключвайки каналите, попаднах на интервю на Софи Маринова и тя обясняваше, че има диамантче на някой от зъбите си.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт