Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 98 469
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 540
Тази пък назначила адвокат. Божкееее.... адвокат не се назначава, а се наема по-скоро..

# 541
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тюх, Луна не може да говори и животът й е застрашен.  Laughing

# 542
Много ме кефи роклята на Фънки, умирам от смях като се понесе нанякъде с нея... тържествено някак. Хаха.
И двамата с Луна си нанесоха яките обиди, и двамата ме беше срам да ги слушам, възрастни хора се държат като третокласници.

"Аз няма да я пипна тая цигара - тя е демонизирана."

# 543
  • Някъде там
Най-силно ме впечатли, че всичко му висяло на Фънки!Отпред добре,ами отзад какво му виси?🤔😀😀😀😀

# 544
Сигурна съм, че ББ не може да повярва на късмета си - получава повече, отколкото някога изобщо се е надявал.  hahaha

# 545
  • София
Олеее, Луна пак иска да дойде адвоката й, който е лично назначен от нея, защото живота й е застрашен в къщата. Мисля, че ББ досега не е удовлетворил това нейно желание.

# 546
Адвокатът не може да хване ред да влезе от всички циркулиращи нагоре-надолу линейки.  Mr. Green

# 547
ББ с елементи на междузвездни войни. Голям резил.

# 548
  • Испания
Умна жена е Луна. Подсети ме и моменталически си назначих адвокат, така че се носете по-далече от мен и не ми търсете диалог! Тюхо!

# 549
Луди калинки ги прави Луна! Joy Луда ли?! Тя е с най-здравата психика там. Много са ми смешни как "приятелски" се опитват да се подхлъзнат с Нордел. Подценява я Нордел, ама много.

# 550
Колко много интелектуални разговора имаше в този епизод! Чувствам се духовно обогатена!

# 551
Светла Тъпото кво се разхожда по бельо покрай Дий и Динко?
Гущерчето няма ли да си каже нещо лошо за нея  Joy

# 552
Не знам за вас, ама аз отивам да си огладя шала за утре...

# 553
Диньо се напудри и отива при любимата си Луна, не се гаси туй що не гасне, ееей.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт