Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 610
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 780
Голям комплексар е Фънки, не понася грам критика за вида си. Жалкар.

Аз, като цяло харесвам Фънки, но се чудя как не понася критики за вида си, като вида му е потресаващ. Ако толкова държеше на него нямаше да изглежда по този начин.

# 781
Според мен Фънки беше добронамерен в съветите си към Джино - той наистина има дефицити по отношение на образование и познания. После го удари на майтап. За съжаление Джино нямаше капацитета да разбере нито съвета, нито майтапа.

# 782
  • София
Най-нормален неглиже разговор се опитва да води Коце според мен, с леки елементи на закачка, но нищо повече, държи се така с повечето си приятелки ако питате мен.
Дали!?  Wink Wink
Ако нямаше камери отдавна щеше да я е нападнал... едвам се сдържа, горкия...  Mr. Green
Хич и не искам да си представям, какво прави зад гърба на жена си...  Embarassed Embarassed
Не го познавам и нищо не твърдя, но съм ставала свидетел на "закачки", които са си останали наистина такива.
Е, той не налита на всяка, но със сигурност е от породата на изневервачите... и вероятно все с "дами" от калибъра на Зорчи... А и с тези жълто-кафяви зъби и висок интелект, друго не му се полага... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 783
Фънки как "нахрани" Луна  Joy Joy Joy
Джино обаче е кухо парче

# 784
  • София
Ох... "все пак", хора... не "сепак"!!! Умирам вътрешно като чуя/видя написана думата по този начин. Ама и те съквартирантите, горките... много умни.

# 785
Джино бил на 35 , все си мислех, че е по-млад. С това, че не е чел книги ме загуби.

# 786
  • София
Защо така тази вечер ББ е много нервен по време на предложенията за елиминации?

# 787
Имаше и верни неща, които каза, но не по правилния начин.

Съгласна съм. Харесвам Джино, но може да наблегне на малко по... значими неща, на интелектуалния багаж.

# 788
  • София
Ох, тука се закопа изключително много Джино!

# 789
  • София
Брадъра в момента не е прав. Джино номинира ли или го изпитват. Сега, това че не е чел книги го оставям без коментар.

# 790
  • София
Джино ми е анти - това някой да се гордее, че не е прочел една книга и да обяснява, че си е такъв - жалка история

# 791
  • Испания
Прав е Фънки за образованието, за четенето, за повърхността, но не е този начинът да му го каже. А Фънки има толкова трески за дялане... Та, да се заеме първо със себе си.

# 792
Е тоя се самоуби сега. Поамериканчения Ганчо с италианска жилка, брях. Наистина е куха мижитурка.
Напомня ми на Евгения-дукесата. Ама тя поне има интелект. Факт.

# 793
  • София
Чак пък да се гордееш с това, че не си чел и не четеш книги...

# 794
  • София
Този Фънки, става все по-противен, Защо не попита и Светла тъпото коя книга е прочела, а седнал с Джино да се заяжда.

Общи условия

Активация на акаунт