Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 652
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 080
Коцето да не се върне с посинено око след концерта - ако Надето е ходила там може и да го е "посъветвала" след концерта Laughing
Тя Надето не знае за какъв коцкар се е омъжила Stop

# 1 081
  • Бургас
Зори и Светлана не са лоши, аз ги харесвам. Да, имат си кусури, но вътрешно са добри.
И определено не предпочитам Мария, с нейната злоба..

# 1 082
  • Испания
Да ме прощава Господ, но не вярвам на Линдарева. Сега и близначета се появиха. Не е нормално да се говори по този начин.

Динко ѝ се извинява, тя му се извинява и се кикоти.

Не е редовна.

# 1 083
Линдарева каза, че последния път била бременна с близнаци. Колко пъти е била бременна?

# 1 084
  • София
https://Линдарева е безобразна. Двете бремености дето твърди, че е изгубила може и по собствено желание да са били прекратени. С такова впечатление останах.

# 1 085
  • София
Не вярвам на споделените неща от личния живот на съквартирантите в къщата. Може и да не са истина, а да са само за пред камера.

# 1 086
Лозарева не говореше ли и предния път някакви измислици 🤔 или аз нещо съм в грешка. Не я ли обвиняваше Тачо Калканджиев в някакви лъжи?

# 1 087
  • Тра-ла-ла
То само това да беше  Joy Това долнище така е прищипало катерицата, че фльондата и цъфнала отСякъде  hahaha На Фъньо пък кесиите до коленете. Бельо нямат ли #Crazy
Задавих се буквално Joy

# 1 088
Коцето да не се върне с посинено око след концерта - ако Надето е ходила там може и да го е "посъветвала" след концерта Laughing
Тя Надето не знае за какъв коцкар се е омъжила Stop
Не му пускайте приказка на Коцю. Какво значи коцкар newsm78, майтапи се пичът. Държи на семейството си изключително много. Гледала съм го в интервюта. Стане ли въпрос за Надето и децата, погледът му прелива от умиление и обич. А и тъст му е доктор, ай кръшнал, ай му е отишла карантията  Joy Тук също каза, че е чакал тази жена 35 години.

# 1 089
  • София
Динко ѝ се извинява, тя му се извинява и се кикоти.
Не мога да преценя дали Линдарева казва истината или не, но зълва ми така се кикоти, като е притеснена или смутена. Много е дразнещо според мен.  Blush

# 1 090
Тя каза, че е загубила не едно дете, а две.
Не знам защо решихте, че бременностите са били две. Може просто да е била бременна с близнаци и да ги е  загубила.

# 1 091
  • София
Според мен всички лъжат в споделените лични драми. Правят го обмислсено.

# 1 092
  • Варна
То само това да беше  Joy Това долнище така е прищипало катерицата, че фльондата и цъфнала отСякъде  hahaha На Фъньо пък кесиите до коленете. Бельо нямат ли #Crazy
Задавих се буквално Joy

Е, нали им взе брадърът бельото още в първата мисия, без гащи са всички, затуй е.

# 1 093
  • Испания
Лозарева не говореше ли и предния път някакви измислици 🤔 или аз нещо съм в грешка. Не я ли обвиняваше Тачо Калканджиев в някакви лъжи?

Да. Тя каза, че Тачо я удрял често и преди. Той каза, че ще я съди. После тя се отрече от думите си.

Имаше и други истории.

# 1 094
  • Испания
Тя каза, че е загубила не едно дете, а две.
Не знам защо решихте, че бременностите са били две. Може просто да е била бременна с близнаци и да ги е  загубила.

"Аз имах семейство, имах мъж до себе си, с който бях сгодена и т. н. Претърпях нещо, което е свързано със загубата на две деца. Не едно, а две. И не ми е приятно да говоря по тази тема".

Това каза Линдарева по време на номинациите.

Общи условия

Активация на акаунт