Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 576
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Хммм, за такова "офъргане" с вода ББ е гонил участник. Да видим тази вечер ще има ли наказания.  Thinking
По тази логика Светлана трябваше да е изгонена досега, ливна вода връз Лунето преди няколко епизода. Явно таз година ББ разрешава всичко bowuu

Е, то Брадъра не изгони Динко, че размяташе Луна из къщата и басейна, та за едно лисване на вода, което си е като детска закачка, няма да изгони тези които му вдигат рейтинга   разбира се, ако играта не загрубее много.
Не знам дали това е част от играта-олимпиадата, но Луна започна първа.

А някои, дори ги връща по няколко пъти в къщата

# 1 156
  • София
Ритниците и скубането не застрашават кое...про- ек-та.... точно така.
Застрашава го само катеренето на Дюнко връз кабината....

Пак трябва да ви светвам. Ами четете книги бре...амаха..  hahaha
Ей ме нА - нон-стоп чета и пак не съм вдянала.  Blush Но си права, де - ритниците и скубането не застрашават проекта, само го обогатяват.  Mr. Green

# 1 157
  • В царството на игрите:)
Леле, сега като гледам това клипче си давам сметка, че съм забравила много герои от минали сезони. Колко сезона всъщност са минали. Май и победителите няма да си спомня с някои светли изключения!

# 1 158
А Джийсън Брад Люис го изгониха затова, че заля Райна. Явно трябва да си от "ранга" на Райна, че да те изгонят - другите не заслужават.

# 1 159
Аз все забравям да ви питам: Тая телефонна кабина защо е бодната в двора? - Да дразни Динко, да го предизвиква? Simple Smile

# 1 160
  • ВАРНА
Пламен от сезона с Пацо бе в Психиатрична клиника преди предаването и пак го вкараха вътре.И буйстваше и кварталният дойде на проверка за ситуацията.Продуцентите,дали много са се уплашили от шпатулката на Нордел?

# 1 161
  • У дома
Аз не хванах началото, но Нордел защо остреше шпатулата??? Да няма да ги коли? Защо няма ножове, какво е станало?

# 1 162
ББ им прибра ножовете заради Нордел.

# 1 163
  • до една звездичка
Кош` кайти, а?! Wink

http://www.zajenata.bg/вижте-какво-момиченце-е-била-мариела-нордел-преди-10-години-няма-да-я-познаете-(снимки)-news94467.html

# 1 164
Ще кажем, че нищо не виждаме. ....

# 1 165
дано Луна ступа спаружената бабиера. Доста е дразнеща, наистина.

# 1 166
  • София
Пак проспах половината.

# 1 167
  • София
Пак проспах половината.

# 1 168
  • Бургас
Те и двете са спаружени бабиери.

# 1 169
Те и двете са спаружени бабиери.

Е как? Лунето каза, че е набор 71.

Общи условия

Активация на акаунт