Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 554
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 185
Смайлис, хич не се ядосвай.  Hug Сигурна съм, че профаните дори не знаят откъде идва "Госпожа стихийно бедствие".

Да, щото "Госпожа стихийно бедствие" сигурно е възвишено и елитарно изкуство...ами съжалявам, но Стоянка Мутафова е ширпотреба и е точно за профаните.

# 1 186
Смайлис, хич не се ядосвай.  Hug Сигурна съм, че профаните дори не знаят откъде идва "Госпожа стихийно бедствие".

Да, щото "Госпожа стихийно бедствие" сигурно е възвишено и елитарно изкуство...ами съжалявам, но Стоянка Мутафова е ширпотреба и е точно за профаните.

Това беше грубо, много грубо!

# 1 187
  • Испания
Оплаквам се, че днес се наложи да изям 3 пакета Зрънчо и да отворя още 4 и пак не ми се паднаха дубайските гъзарски очила.  Crossing Arms

Егати минавката! Иди до ШумЯн и си купи "Зрънчо", може и да те огреят.

# 1 188
  • София
На Линдарева колко са увиснали силиконките и с тези зърна. Много гнусно.

# 1 189
  • Испания
Смайлис, хич не се ядосвай.  Hug Сигурна съм, че профаните дори не знаят откъде идва "Госпожа стихийно бедствие".

Боже, Боже!

А се възмущаваме от показваното по телевизията...

# 1 190
Смайлис, хич не се ядосвай.  Hug Сигурна съм, че профаните дори не знаят откъде идва "Госпожа стихийно бедствие".

Оплаквам се, че днес се наложи да изям 3 пакета Зрънчо и да отворя още 4 и пак не ми се паднаха дубайските гъзарски очила.  Crossing Arms
На Джъмбо има същите. До кой пляж на Бали да ги пратя  Joy Joy
Захажаева е въздух под налягане, не ми се коментира дори. Щом на Диньо не може да му насмогне, нищо не става от нея.

# 1 191

Това беше грубо, много грубо!

Истина . Стоянка Мутафова Е И ВИНАГИ Е БИЛА масова артистка, която играе пред много широка публика, включително халтури и разни смешки с доста плосък хумор и не е нищо кой знае какво. Всеки профан я гледа и разбира. Това не е изкуство за отбрана тясна публика, а е за масите.

# 1 192
  • София
Егати минавката! Иди до ШумЯн и си купи "Зрънчо", може и да те огреят.
Ааа, в тоя студ. Предпочитам да се жертвам и да стоя без очила.  Laughing

# 1 193
  • София
точно! Има една Госпожа Стихийно бедствие, и това е Стоянка Мутафова. А казано за Ззахажаева е направо обидно към Мутафова. Захажаева е като много лоша външна версия на Лили Иванова, все едно е бракувана версия на Лили Иванова. В началото ми беше леко симпатична, а сега ми е отвратителна. Дори повече от Луна, защото Луна е луда.

# 1 194
  • На морето!
Трябва да са с вкус на скариди. В обикновено (просташко) зрънчо няма такива бутикови очила.

# 1 195
  • Бургас
Чиба! Laughing

# 1 196
  • София
Боже, Боже!
А се възмущаваме от показваното по телевизията...
Но и винаги сме знаели, че показваното по телевизията е представителна извадка на обществото.  Laughing

Трябва да са с вкус на скариди. В обикновено (просташко) зрънчо няма такива бутикови очила.
Сигурно кралски, нали? Как не се сетих?! Утре ще пробвам пак.  Laughing

# 1 197
  • София
Мечтата ми се сбъдна...Луна без опашлето.

# 1 198
Страхотна тъпотия дават в момента,този сезон е потресаващо тъп.
Вече не го гледам

# 1 199
  • София
Изпроси си го Луна, ама ми писна да я толерират тая побърканата.

Общи условия

Активация на акаунт