Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 547
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 200
Смайлис, хич не се ядосвай.  Hug Сигурна съм, че профаните дори не знаят откъде идва "Госпожа стихийно бедствие".

Да, щото "Госпожа стихийно бедствие" сигурно е възвишено и елитарно изкуство...ами съжалявам, но Стоянка Мутафова е ширпотреба и е точно за профаните.

Това беше грубо, много грубо!

Истина . Стоянка Мутафова Е И ВИНАГИ Е БИЛА масова артистка, която играе пред много широка публика, включително халтури и разни смешки с доста плосък хумор и не е нищо кой знае какво. Всеки профан я гледа и разбира. Това не е изкуство за отбрана тясна публика, а е за масите.
Е, сега ми стана интересно какво правите в тази тема,при масовката?
Захажаева, започна много да прекалява, голямо мрънкало.

# 1 201
  • Испания
Е, на руски се казва: допрыгалась!

# 1 202
  • Бургас
Хахаха,Захажаева разби. Laughing

# 1 203
  • София
Станахме свидетели на скубането на коси Луна срещу Захажаева..... Захажаева срещу Луна.... Joy

# 1 204
Ей, за тази сцена си заслужаваха мъките да гледам тази година Брадърите 😂😂😂
Не харесвам Захажаева, но си заслужи победата в сезона.

# 1 205
  • София
Започва да ми става мъчно за Иринка, като гледам тия двете отвратни Луна и Нордел...

# 1 206
Отдавна исках да разгадая състава на прическата на Луна.... и все се чудя..защо се прави на ущипана мома англичанка на чаено парти като имаме предвид текстовете на песните в миналото

# 1 207
# 1 208
  • Бургас
Силно наречени песни. Laughing

# 1 209
  • Испания
Боже, Боже!
А се възмущаваме от показваното по телевизията...
Но и винаги сме знаели, че показваното по телевизията е представителна извадка на обществото.  Laughing

Дааааааааам. Като чета грубостите, цинизмите и каруцарския език, имам чувството, че чета субтитри от ББ.

В къщата стана мазало.

# 1 210
  • София
Аз, слава Богу, пропуснах скубането.  Grinning Чудя се може ли да стане по-грозно от това? Rolling Eyes

# 1 211
  • София
Е докога ще се прощават на Луна тия идиотщини?

# 1 212
Луна заслужаваше да и дръпне смешната опашка. Какви са тия комплекси за тия коси, не мога да разбера. Не вижда ли, че е сто пъти по смешна с тая пиргана главата отколкото с неината собствена.

# 1 213
  • София
Ах, Джино със спортен екип и лисичата яка. Уникално!

# 1 214
  • София
Скоро не се бях смяла така.

Общи условия

Активация на акаунт